- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #139.581
Squat var ama spor yok squatı menüye yazmadım çok yalnız kaldı diyerakibem squat ne alemde mesaj mı kaçırdım acaba arada?
reinacım sende bizimle squat yapacaktın uyabiliyor musun takvime ?
Bana yine sabahlama görünüyo kızlarr ben kaçıyorum yarın sınavlardan sonra geliciyim tekrar hepinizee iyi gecelerrr
Amann ne güzel paylaşımlar görüyorum burda :) rakibem bana kızma bi günlük izin vermiş ol sınav dolayısıyla kapalıydım resmen :) yarın pratik sınavlarım var ertesi gün de komite var ama inşallah yarın doğru düzgün beslenicem söz rakibem :) perşembe de spora dönüş yapıyorum :) bu arada erkek arkadaşınla barışmana çooook sevindim allah ayırmasın heppp birlikte mutlu mesut olun inşallah :) benimki dee 1 ay sonra gelicek bakalım o gelene kadar baya kilo vermeliyim 1 ay sonra da birlikte burdan istanbula geçicez yanii 2 aylık bi maratonum var inşallah 55 olurum :) sana yetişicemm yanii kaçmaa kollontaicimmm
Squat var ama spor yok squatı menüye yazmadım çok yalnız kaldı diyefull ders yaa yarın da bi geçsin geliyorum kork benden rakibemm
kızlar bugün çok mutluyum erkek arkadaşımla ayrılmıştık 20 gün önce bugün aradı özür diledi geri barıştık. sonunda bişeyler iyi gidiyor sanırım :)
Aynen canım full motivasyon.: ))Artik zayiflama motivasyonun daha da yukselmistir :)
Seninkisi nerede Lucidacım?Amann ne güzel paylaşımlar görüyorum burda :) rakibem bana kızma bi günlük izin vermiş ol sınav dolayısıyla kapalıydım resmen :) yarın pratik sınavlarım var ertesi gün de komite var ama inşallah yarın doğru düzgün beslenicem söz rakibem :) perşembe de spora dönüş yapıyorum :) bu arada erkek arkadaşınla barışmana çooook sevindim allah ayırmasın heppp birlikte mutlu mesut olun inşallah :) benimki dee 1 ay sonra gelicek bakalım o gelene kadar baya kilo vermeliyim 1 ay sonra da birlikte burdan istanbula geçicez yanii 2 aylık bi maratonum var inşallah 55 olurum :) sana yetişicemm yanii kaçmaa kollontaicimmm
Bana yine sabahlama görünüyo kızlarr ben kaçıyorum yarın sınavlardan sonra geliciyim tekrar hepinizee iyi gecelerrr
rakibem squat ne alemde mesaj mı kaçırdım acaba arada?
reinacım sende bizimle squat yapacaktın uyabiliyor musun takvime ?
ben yine en iyisi menülerimi yazayım haklısın kopmamam lazım hatta şuan paylaşıyorum :)
sabah
2 dilim kepek ekmek
1 yumurtadan omlet
1 kk beyaz peynir
ara
20 gr beyaz leblebi
öğlen
1 kase tarhana çorbası
1dilim kepek ekmek
akşam 16.45
1 kase tarhana çorbası
1 kutu ton balığı
yarım tabak domates biber salatalık peynir salatası
3 dilim kepek ekmek
17.30
4 kaşık muhallebi
spor yokkkk ders varrr
su henüz 1.5 litre sabaha kadar 2.5 olur
Kimseler yok, hayret :)
Bugün yalnızca öğlen 12'de küçücük bir tabak fırında sebze yedim.
2-2.5 litre su içtim ve 5 km tempolu yürüyüş, 65 squat, 20 mekik, 8 bacak indirip kaldırma ve 15 saniye plank yaptım.
Çok mutluyum :) Yarın 50li rakamları görme dileklerimle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?