- 9 Haziran 2008
- 140
- 221
- 303
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #139.601
kızlar bugün çok mutluyum erkek arkadaşımla ayrılmıştık 20 gün önce bugün aradı özür diledi geri barıştık. sonunda bişeyler iyi gidiyor sanırım :)
Basşlarda çok normal canım ben 10 yapıyorum nefes al ver yapıp devam ediyorum ilk zamanlar bende 40 50 nin üzerine cıkamıyordumyapıyorum ama o kadar çok yapamıyorum. 40-50 kere ve ara vererek. bacaklarım çok acıyor
ne kadar sayıda bir ara veriyorsun? ben hem squat hem plank yapıyorum. plank kollara da etkili.
Çok teşekkür ederim: )hadi sevindim senin adına :) bu seni daha motive eder belki.
dün survivorda yarışmacı kızların danslarını izlerken gidip koca bardak su içtim
merhaba herkeseeee....
renia cim nutella ben de cok severim oyle ekmegin ustune surer surer yerim valla.. senle ben benziyoruz baya, hadi beraber zayiflayalim canimm :):) birbirimiz spora ozendirelim olur mu :)
kızlar sizden ayrı düştüm düşeli diyet miyet hak getire yazık bu bedene(
Kizlar ben bugun bozdum 7 gunluk diyeti biraktim, cunku protein almam gerektigine karar verdim.
Sabah 8:00 4 hurma + sade kahve
Ogle 12:00 200 g izgara tavuk, coban salatasi yedim.
Aksama yemeyecegim, kuculmus midemi buyutmeye niyetim yok :)
Su hedefim 2lt'den fazla.
Spor : 70 squat, mekik vs dusunuyorum :)
Ablam bugün gitti bnde diyetime başladım spora zaten devam 6 gündür gunde 1.5-2 saat spor yapıyorum ise de başlayacağını işe başlamadan bi 5 kilo versem güzel olur :) işe girince diyet yapmasam bile kilo veriyorum bu yaz o 15 kilo gideceek
kızlar selam
öğleyin diyetisyene gittim normalde gecen haftaya göre 200 gr vermişim ama olayın güzel yanı 800 gr yağdan vermişim vücuttaki yağ ve su kütlesi arttığı için kilo vermemiş gibi görünüyormuşum artık kilolu değil normal sınıfta yeralıyorum çok mutlu oldum
morpapatyam altta seni görüyorum nerelerdesin tatlım yaaa
Kızlar bugünün menüsü
Kahvaltı
1 kır pidenin: ((
Ara
nescafe şekerli
Akşam
Yarım tabak bezelye
Yarım tabak pilav
Toplam 1100 kalori
Su 2 lt
Spor
Leslie 5 mil
Jillian level 1
80 squat
Sabah hastanedeydim mecbur kaldım pideyeo yüzden bugün 5 mil yapıcam lesliyi (
kızlar selam
öğleyin diyetisyene gittim normalde gecen haftaya göre 200 gr vermişim ama olayın güzel yanı 800 gr yağdan vermişim vücuttaki yağ ve su kütlesi arttığı için kilo vermemiş gibi görünüyormuşum artık kilolu değil normal sınıfta yeralıyorum çok mutlu oldum
morpapatyam altta seni görüyorum nerelerdesin tatlım yaaa
aklıma gelmişken kızlar ben cuma gün şehir dışında olacağım yarın öğleden sonra yola çıkacağım benim gibi 1 mayısı değerlendirecek arkadaşlar varsa kilolarını yarın sabah bildirsinler ona göre
Kızlar bugünün menüsü
Kahvaltı
1 kır pidenin: ((
Ara
nescafe şekerli
Akşam
Yarım tabak bezelye
Yarım tabak pilav
Toplam 1100 kalori
Su 2 lt
Spor
Leslie 5 mil
Jillian level 1
80 squat
Sabah hastanedeydim mecbur kaldım pideyeo yüzden bugün 5 mil yapıcam lesliyi (
benim dünkü menü;
sabah; 1 dilim ekmek 1 peynirli zeytinli omlet.
öğlen; 1 et döner dürüm, 1 ayran, 1 magnum
akşam; sebze çorbası, yoğurt
bugünkü;
sabah; bir parça peynir, 6 zeytin, domates, salatalık, 1 dilim tahıllı ekmek
ara; 1 bar bitter çikolata
öğlen ve akşam; 1 dilim ıspanaklı börek, 1 dilim limonlu kek, 1 avuç çekirdek
bugün çok oldu ama akşam yemedim. hala da açlık hissetmiyorum. yemeyeceğim tabi ki.
ben sporları yazmayı unutuyorum. squat ve plank yapıyorum.
Renia, dondurmanın kalorisine bakmanı tavsiye ederim.
Dün bir baktım burger dondurma 300 kaloriye yakın.
Yarı yarıya bekliyordum nerdeyse.
evet bir magnum 260 kaloriymiş maalesef. 100gr çekirdek de 512kcal. ben onun yarısını yedim.
çok fazlalar
burada birbirimizi motive ediyoruz. ayrı düşmemeye çalış morpapatya. yoksa insan kendini salmaya müsait.
Blance fırında sebzeyi nasıl yapıyorsun?
Canım benim telefonda shealt diye bi program var o hesaplıyor. Kalori normal ama karbonhidrat olması kötü. Onu sebzeden alsam ya da proteinden moralim bozulmazdıbence gene de fena değil. bunların hepsi nasıl 1100 kalori ki. bana çok geldi. nereden bakıyorsun kalorilere?
ben diyetarkadasım.com diye bir siteye üye oldum. orada kalori takibi yapılabiliyor. ücretsiz. girin bence.
Aynen canım karbonhidratı kacırdııımSüpersin kaptanım.
Yağdan verme süper. Geçen yağ-kas oranını ölçen tartı aldım ben de ama ne kadar etkili bilemiyorum.
İyi tatiller, bol eğlenceler dilerim. :)
Ben 15 mayısta mı listeye gireceğim acaba?
Sanki karbonhidrat olayı fazla mı olmuş Kollontaicim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?