- 9 Haziran 2008
- 140
- 221
- 303
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #139.641
Blanche gayet guzel. Aslinda su anki kilon da iyi. Ama insanin hangi kiloda kendini iyi hissettigi onemli.
ya evet, bu arada daha cok zayiflamis gorunuyorum; hatta erkek arkim bu sabah sen zayifladin resmen dedi :))
Spor da yapiyorum ya, bariz bir sikilasma ben de hissediyorum.
Her seyden once , ben dopdolu bir mideyle uyuyamiyorum, hareket edemiyorum, cok ama cok rahatsiz oluyorum kisacasi ve bazen ipin ucunu kacirabiliyorum. Buraya yazma pskilojisinde kendimi koruyorum bu durumdan, ayni zamanda midemi cikolata, hazir gidalar, fast food gibi ivir zivirlarla doldurmaya niyetim yok.
Saglikli beslenmek sadece fit olmayi degil ayni zamanda ruh sagligini, cilt guzelligini, enerjini, neseni vs de artiriyor; ne yersen osun sozu bosuna degil kesinlikle arkadaslar.
Ben ne zamandir kizartma, cikolata vs yemiyorum cildim parliyor, gercekten.
canım aklım sendeydi neyse eşinin durumunun iyi olmasına sevindim tatlım daha sık haber verGünaydın kızlar. Nasılsıniz? Hain kilolarla aranızda nasıl. Ben izne ayrıldıktan sonra kilo veremedim ama en azından verdiklerimi de almadım.
Eşim hala hastanede daha iyi ama uzun bir süreç gerekiyor dedi doktorumuz. 3 hafta oldu onsuz , cok zormuş...
Canım teşekkür ederim belim çok ağrıyorçok geçmiş olsun, umarım ciddi bir sıkıntı yoktur kbcim
Bende merak ediyordum canım haberini alınca sevindim inşallah hemen iyilesip döner evine hasret biter...Günaydın kızlar. Nasılsıniz? Hain kilolarla aranızda nasıl. Ben izne ayrıldıktan sonra kilo veremedim ama en azından verdiklerimi de almadım.
Eşim hala hastanede daha iyi ama uzun bir süreç gerekiyor dedi doktorumuz. 3 hafta oldu onsuz , cok zormuş...
Tesekkur ederim canim...bel ağrım var çok şiddetliSelam herkese cok gecmis olsun. Kb196, Burcucuk ve Anarkh cok gecmis olsun. Yeni oldugum icin gecmisi bilemiyorum. Allah acil sifalar versin. Dilerim hersey yoluna girer.
güzel kilo vermissin canım tebrik ederim inşallah hepsi yağdır :)Kizlar gunaydin,
Ben kilo bildirimimi yapayim en iyisi :) bu gece yola cikiyorum.
59.9 kilom, gecen hafta 60.6 idi - %1.15 kilo kaybim var gecen cumaya gore.
O kadar tatili toparladim neyse ki cunku pazartesi 61.3'tum mesela
hedef cim sen hangi gün başlamıştın lucida renia ve anarkh haftaya listeye girecekler 3. cuma haftaya oluyor***5.TAKIM 411.ETAP***
toplight (65,8/) sabit
ozaly (59,1/)
ayda2kilogo(67.8/)
morpapatyam(71,3/)
seyyah2806(59,3/)
beyazkelebek85(71,9/)
kb196(72,5/71,6/0,9/%1,24)
deryalimm07(81,7/)
kollontai (67,3/)
blanche_ea (60,5/59,9/0,6/%0,99)
5. TAKIM ORTALAMASI :%
lucida (takıma başlangıç 19 nisan)
renia (takıma başlangıç 19 nisan)
anarkh08 (takıma başlangıç 19 nisan)
hedef38beden
Kizlar gunaydin,
Ben kilo bildirimimi yapayim en iyisi :) bu gece yola cikiyorum.
59.9 kilom, gecen hafta 60.6 idi - %1.15 kilo kaybim var gecen cumaya gore.
O kadar tatili toparladim neyse ki cunku pazartesi 61.3'tum mesela
Bu yaz boyle gorunecek miyiz sizce
Günaydın arkadaşlar yarın tatil olunca bugün izin aldık ve memlekete gidiyoruz :)
Bugün kilo bildirimimi yapıyorum.
inşallah dönüşte almiş olmam...
72,5 geçen haftaki kilom
71,6 güncel kilom
900 gr daha gitmiş
hedef cim sen hangi gün başlamıştın lucida renia ve anarkh haftaya listeye girecekler 3. cuma haftaya oluyor
speedy29 kilosuna geldiyse bu hafta listeye girecek
şimdilik bu şekilde hallettim umartım yarın sorun olmadan ana listeyi ekleriz öpüldünüz hepiniz kızlar haftaya kilo almadan gelirim heralde az sonra yola çıkacağız
Kızlar ancak nete girebildim yarın bende gazmedeyim kilo bildirirmimi yapayım
Gecen hafta 67.3
şimdi 66.1
Kayıp 1.2
istediğim kiloyu veremedim. Ama tuvalaete çıkamadım dünden beri reglim de var umarım onlar yüzündendir
Sabahtan beri yoldaydık, çok yorgunum daha yeni geldik. 1 haftadır tuvalete de çıkamıyorum bakalım tartı yarın ne diyecek bana. İlaç kullanacağım ama ne zaman etki eder bilmiyorum.
Ilac 2-3 saate etki eder, bekunis alabilirsin. 1 hafta baya tehlikeli.
Hedefcim yalniz, kabizliga neden olan seyler de paket gidalar, mayali urunler vs. Keske onlari tamamen biraksan, cok rahatlayacaksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?