Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Blanche gayet guzel. Aslinda su anki kilon da iyi. Ama insanin hangi kiloda kendini iyi hissettigi onemli.

ya evet, bu arada daha cok zayiflamis gorunuyorum; hatta erkek arkim bu sabah sen zayifladin resmen dedi :))

Spor da yapiyorum ya, bariz bir sikilasma ben de hissediyorum.

Her seyden once , ben dopdolu bir mideyle uyuyamiyorum, hareket edemiyorum, cok ama cok rahatsiz oluyorum kisacasi ve bazen ipin ucunu kacirabiliyorum. Buraya yazma pskilojisinde kendimi koruyorum bu durumdan, ayni zamanda midemi cikolata, hazir gidalar, fast food gibi ivir zivirlarla doldurmaya niyetim yok.

Saglikli beslenmek sadece fit olmayi degil ayni zamanda ruh sagligini, cilt guzelligini, enerjini, neseni vs de artiriyor; ne yersen osun sozu bosuna degil kesinlikle arkadaslar.

Ben ne zamandir kizartma, cikolata vs yemiyorum cildim parliyor, gercekten.

Aliskanliklardan kolay vazgecilmiyor ama en dogrusu bu. Mottomuz, islenmis gidadan uzak durmak ve tek tip yerine her tur besinden yiyerek cesitli beslenmek olmali. "Bir daha asla sismanlamayacaksin" isimli bir kitap okumustum. Orada diyor ki vucudumuzdaki her organ, saglikli calisabilmesi icin farkli vitamin ve minerallere ihtiyac duyarmis. Mesela rahim hucrelerinin ihtiyaci c vitaminiymis. Erkeklerde prostat hucrelerinin ise cinkoya ihtiyaci varmis. Yeterli cinko almayan bir erkegin prostat hastasi olma ihtimali fazla olurmus. Biz de saglikli bir rahim icin c vit.

günaydınlarrr
canım aklım sendeydi neyse eşinin durumunun iyi olmasına sevindim tatlım daha sık haber ver
anark canım sana da geçmiş olsun az sonra listeyi eklerimn

çok geçmiş olsun, umarım ciddi bir sıkıntı yoktur kbcim
Canım teşekkür ederim belim çok ağrıyor
Bende merak ediyordum canım haberini alınca sevindim inşallah hemen iyilesip döner evine hasret biter...
Selam herkese cok gecmis olsun. Kb196, Burcucuk ve Anarkh cok gecmis olsun. Yeni oldugum icin gecmisi bilemiyorum. Allah acil sifalar versin. Dilerim hersey yoluna girer.
Tesekkur ederim canim...bel ağrım var çok şiddetli
Kizlar gunaydin,

Ben kilo bildirimimi yapayim en iyisi :) bu gece yola cikiyorum.

59.9 kilom, gecen hafta 60.6 idi - %1.15 kilo kaybim var gecen cumaya gore.

O kadar tatili toparladim neyse ki cunku pazartesi 61.3'tum mesela
güzel kilo vermissin canım tebrik ederim inşallah hepsi yağdır :)

Kizlar,

size aksam yememenizi siddetle oneriyorum, aksam yemegini yiyecekseniz de en gec 6 bence.(7'den sonra kalori almayin derim)

cunku vucut gece calisiyor ve yag yakiyor guzelce :)

***5.TAKIM 411.ETAP***

toplight (65,8/) sabit
ozaly (59,1/)
ayda2kilogo(67.8/)
morpapatyam(71,3/)
seyyah2806(59,3/)

beyazkelebek85(71,9/)
kb196(72,5/71,6/0,9/%1,24)
deryalimm07(81,7/)
kollontai (67,3/)

blanche_ea (60,5/59,9/0,6/%0,99)

5. TAKIM ORTALAMASI :%

lucida (takıma başlangıç 19 nisan)
renia (takıma başlangıç 19 nisan)
anarkh08 (takıma başlangıç 19 nisan)
hedef38beden

Son düzenleme:
aynen öyle. instagram kullanıyorsanız dr. Ayşegül Çoruhluyu takip edin derim. özellikle bel bölgesinin çabuk erimesini istiyorsak akşam 6 dan sonra yemeyi keseceğiz.
böylelikle gece hormanlarımız motor gibi çalışacak ve yağlarımızı yakacaaaakkkk

bugün arkadaşıma gideceğim. tabi malum yiyeceklerden yapacak. o yüzden sabah sadece 3 çilek yedim. orada da tatlı şeylerden yemeyip yatana kadar da hiçbir şey yememeyi düşünüyorum.

hedef cim sen hangi gün başlamıştın lucida renia ve anarkh haftaya listeye girecekler 3. cuma haftaya oluyor
speedy29 kilosuna geldiyse bu hafta listeye girecek
şimdilik bu şekilde hallettim umartım yarın sorun olmadan ana listeyi ekleriz öpüldünüz hepiniz kızlar haftaya kilo almadan gelirim heralde az sonra yola çıkacağız

Kızlar ancak nete girebildim yarın bende gazmedeyim kilo bildirirmimi yapayım
Gecen hafta 67.3
şimdi 66.1
Kayıp 1.2
istediğim kiloyu veremedim. Ama tuvalaete çıkamadım dünden beri reglim de var umarım onlar yüzündendir

Kizlar gunaydin,

Ben kilo bildirimimi yapayim en iyisi :) bu gece yola cikiyorum.

59.9 kilom, gecen hafta 60.6 idi - %1.15 kilo kaybim var gecen cumaya gore.

O kadar tatili toparladim neyse ki cunku pazartesi 61.3'tum mesela

Tebrik ederim, ne güzel gitsin kilolar.
Bu yaz boyle gorunecek miyiz sizce

Benim çok zor bu yaz ama tatilimizi eylül ayında yapma planımız var bakalım.

Güzel sonuçlar ne güzel.

Kaptanım, cumartesi gelmiştim ben. Düşündüğüm gibi 15 mayıs yani.

Maşallah kollontaicim.

Sabahtan beri yoldaydık, çok yorgunum daha yeni geldik. 1 haftadır tuvalete de çıkamıyorum bakalım tartı yarın ne diyecek bana. İlaç kullanacağım ama ne zaman etki eder bilmiyorum.

Kizlar bnm kilom 73.4 malesef cok cok uzgunum.. Wc ye cikabilseydim biraz daha iyi olabilirdi ama streslerim gecince duzelicem ins.

Hadi optumm!! Kaciyorummm...

Sabahtan beri yoldaydık, çok yorgunum daha yeni geldik. 1 haftadır tuvalete de çıkamıyorum bakalım tartı yarın ne diyecek bana. İlaç kullanacağım ama ne zaman etki eder bilmiyorum.

Ilac 2-3 saate etki eder, bekunis alabilirsin. 1 hafta baya tehlikeli.

Hedefcim yalniz, kabizliga neden olan seyler de paket gidalar, mayali urunler vs. Keske onlari tamamen biraksan, cok rahatlayacaksin.

Ilac 2-3 saate etki eder, bekunis alabilirsin. 1 hafta baya tehlikeli.

Hedefcim yalniz, kabizliga neden olan seyler de paket gidalar, mayali urunler vs. Keske onlari tamamen biraksan, cok rahatlayacaksin.

Benim akşam içtiğim bekunis ancak 14 15 gibi etki ediyor nedeni ne bilmiyorum ama insanlar normalde gece uykudan uyanıyormuş. Hatta bazen hiç etmiyor.
Yemek konusunda kesinlikle haklısın. Aslında ekmek yemem pek ama paketli gıdalardan uzak durmam çok zor ne yazık ki. Hele şu dönemde sürekli dışarda yediğimden adam akıllı yeme düzenim de yok

kızlarrrr.bugun diyetisyene gittim.71.7 (

veremedim hiç kılo

3 gun maalesef nete girme şansım yok

şimdiden kılomu yazıyorum

sevgiler herkeze

Merhabalar,

Bugunku menum:
Sabah 08.00
1 dilim esmer ekmek,
10 g fume kurutulmus et,
50 g suzme peynir,
10 tane zeytin,
1 tavada yumurta.

Ogle 12.00
1 tabak dugun corbasi,
1 karniyarik,
1 kase cacik.

Ara 15.30
150 g tava yogurdu.

Aksam yemedim.

Su: 2lt
Spor: 45 dak yuruyus, bavul toplama ve iste oldukca fazla beyin sporu :)

Kizlar bugun 1222 kalori(gerci fazla fazla girdim her seyin kalorisini daha az da olabilir) alip, 200 kalori de vermisim; bana zaten haftada 1 kilo vermem icin gunluk net kalorim 1071 olmaymis dediler daha azi olursa da vucudum kitliga girermis, hastaliklara sebebiyet allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…