- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #139.661
kızlarrr geri döndüm beeensınavlarım çok iyi geçti bütün stresim bitti eve geldim çok şükür, hemen geldim foruma özledim sizi çok güzel kilolar verilmiş çok sevindim hepinizii tebrik ediyorum sevgili rakibem sen de baya iyi vermişsin süpersin kollontai :) ben de kilo bildirimimi yarın yapıcam herkes tatilde evine gitti ben kaldım sivas ellerinde forumda takılcam artık bana da motivasyon olur dün ve bugünün menüsünü de paylaşmaya gerek duymuyorum çünkü dikkat etmedim ve bilinçli yaptığım bişeydi kendime izin vermiş oldum yarın düzenli şekilde paylaşımlarıma devam edicem :) rakibem bu arada aldığın kaloriyi artırmışsın sanki yeni bi taktik mi uyguluyosun bakiyim :)
iyi geçti Allaha şükür emeğimin karşılığını aldım çok sağol hedefGeçmiş olsun Lucida. Umarım çok güzel geçmiştir sınavların.
iyi geçti Allaha şükür emeğimin karşılığını aldım çok sağol hedefsizlere de cevap yazamadım kusura bakmayın arkadaşlar giremedim bile yoğunluktan kendime 1 haftalık diyet ve spor programı yaptım Word belgesi şeklinde, burda paylaşılıyor mu acaba bi bakıcam :)
paylaşamadım maalesef :/ neyse gün gün görüceksiniz zaten sıkıntı olmaz :)
kizlar kusura bakmayin listeleri hesaplamam uzun surdu,
Eki Görüntüle 1513750
hedef cim seni anarkh ve deryalim ile rakibe yaptim,
elit kizlar altin kizlar tablosunu da yarin herkes kilosunu bildirince duzenleyeyim...
ama simdiden blanche nin elit kizlara gecmesi serefine bi kutlama havai fisegi atalimmm :):)
Eki Görüntüle 1513753
Kizlar soyle yazarsaniz daha kolay olur atiyorum
Persembe menum
Spor
Su
günaydınlar kızlar dün akşam mwrsine geldik yolculuk keyiflîydi ama yazmaya fısat bulamadım kg bîldirenleri ekleyeceğim listeye
kucida sınavları halletmişsin gözün aydın
kelebeğim çok güzel listeler hazırlamışsın ellerine sağlık bugün sen gene tartıl canım son bildirîm saati 6 düzenleme yaparız eksilme varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?