- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #140.001
yaaaa olamazzzz.Tartı tam istediğim gibi olmasa da şilayetçi değilim.
Geçen hafta; 86.1
Bu hafta; 84.9
Öpüldün rakibem.Dün biraz hileli oldu ama çaktırma, 2. round başlasın.
yaaaa olamazzzz.
geçtin yani benii...
e tabi hile yaptın..du ben haftaya neler yapıyom bakk
şaka şaka çokkkk tebrik ederim canım..
harikasın aslında senin dün yaptığın doğru olandı..haftanın 1 günü yapmalıyız bunu..
ben dün tam tersini yaptım..6 tane pişi yedim..1 adet bazlama hem de tereyağlı..ama akşam sporumu ihmal etmedim..1 saat yürüdüm..
Kaptanım kimse bişey yazmamış bu konuda ama hepimizin kilosu ortada. Bu ip atlamalı cezayı konuşup hep beraber karara bağlayalım.
İpsiz ip atlama zaten canım ooo 200 de iyi valla :)Gerçek ip atlayamam ama hayali ipimle arkanızdayım Kollontaicim. Hatta 100 değil 200 olsun. :)
Madem yapıyoruz bir hata, çekelim bedelini.İpsiz ip atlama zaten canım ooo 200 de iyi valla :)
wc ye girdikten sonraki kilon yok mu tatlım[/
canım işe geldim hemen.belki 100 gr farkederdi ozman
Kizlar ben guya bir sey yemeyecektim ya aksama kadar, menemen yedim :))
Aciktim ama ya basim dondu napiyim
***5.TAKIM 411.ETAP***
toplight (65,8/66,0/-0,2/%-0,30) sabit
ayda2kilogo(67.8/68,4/-0,3/-%0,44)gecen hafta bildirimde bulunmadığı için 2 ye bölündü
morpapatyam(71,7/71.8/-0.1/-%0,14)
seyyah2806(59,3/)izinli
beyazkelebek85(72.9/72,4/0,5/%0,69)
kb196(71,6/71/0,6/%,88)
deryalimm07(81.5/80,9/0,6/%0.74)
kollontai (66.1/65,9/0,2/%0,30)
blanche_ea (59,9/59,8/0,1/%0,17)
5. TAKIM ORTALAMASI :%
servey 71,2
burcucuk 58
hedef38beden 86,1 /84,9
kızlar durum hiç parlak değil sıkıyönetim ilan etmemiz lazım kim ele alacak ben ptesi şehir dışına çıkıyorum çarşambaya kadar yokum perşembe geleceğim
Sarı kart geliyor mu kaptanım?
Hafta sonu harici ben buradayım ama önemli olan hepimizin burada olması.
Listedeki bazı arkadaşları ben yalnızca listede gördüm. Hiç tanımıyorum. Hepimiz burada olmayınca da, birbirimizi motive etmek kolay olmuyor. Örneğin; ben rakibeme takılmayı çok seviyorum. Hem eğleniyoruz, hem de motive ediyor beni. Herkes burada olsa, böyle şeyler çok olur, kilolar da daha kolay gider.
kızlar demek oluyor ki kuralları uygulamaya koyacağız ilk sayfada yazılan kurallar bundan sonra göz ardı edilmeyecekEvet gercekten durum kotu, ne yapsak ki?
Ben de 2 hafta hic musait degilim, yoksa ben idare etmeye calisirdim. Yurt disinda interneti bile ancak otelde bulabilirim
Ya zaten menuler falan pek guzel degildi butun hafta, belliydi. (Benimki de dahil, yanlis anlamayin)
Evet gercekten durum kotu, ne yapsak ki?
Ben de 2 hafta hic musait degilim, yoksa ben idare etmeye calisirdim. Yurt disinda interneti bile ancak otelde bulabilirim
Ya zaten menuler falan pek guzel degildi butun hafta, belliydi. (Benimki de dahil, yanlis anlamayin)
kızlar demek oluyor ki kuralları uygulamaya koyacağız ilk sayfada yazılan kurallar bundan sonra göz ardı edilmeyecek
menü bildirimi mutlaka yapılacak
günlük 5 mesaj mutlaka yazılacak yazmayanlar önce uyarılıp sonrasında diskalifiye edilecek bu hafta dereceye gireriz derken barajı bile aşamadık
benim işlerim yoğunlaştığı için eskisi kadar aktif olamıyorum
ilk aşamada aklıma gelenler
morpapatyam hem kilo alıyorsun hem bildirimde bulunmuyorsun menülerini hem de günlük 5 mesaj yazmıyorsun
kb196 canım sende yeterli mesaj yazmıyorsun seyyahı izinli yazıyorum ses çıkmadı
ayda aynı şeyler senin içinde geçerli canım hem mesaj sayısı yokhem de kilo aldın hem de menüler yok
kelebek cim sende eskisi kadar paylaşımda bulunmuyorsun özletiyorsun kendini haberin olsun eğer arkadaşlar önemli mazeretiniz varsa haber verin onun dışında eğer 10 gün mesajlar ve menüler sıkı olmazsa diskalifiyeler geliyor
bu arada callan cım eskisi gibi gelmiyor
hm cim de banlanmıştı o yüzden gelemiyor saolsun kelebekçim ilgileniyor ama resmi değil bir de yurtdışında olunca bana yardımcı kaptan lazım gönüllü olanınız var mı?
Papatyam, 100 gram peynir yediğine emin misin? 100 gram cidden fazla, sanki göz kararı yazmışsın da fazla yazmışsın gibi geldi bana.Aldığınız Kalori Miktarı
- 1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
- 1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal
- 5.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)35 kcal
- 1.00 x 100gr Ekici Tam Yağlı Beyaz Peynir (224 kcal)224 kcal
- 2.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)128 kcal
- 1.00 x 1 Adet (14gr) Nescafe 2si1 Arada Kahve (59 kcal)59 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon Dalyan Köfte (498 kcal)498 kcal
- 0.50 x 1 Porsiyon Peynirli Makarna (354 kcal)177 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon Yayla Çorbası (115 kcal)115 kcal
- 1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal
- Alınan Kalori Toplamı1321 kcal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?