Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tartı tam istediğim gibi olmasa da şilayetçi değilim.
Geçen hafta; 86.1
Bu hafta; 84.9
Öpüldün rakibem. Dün biraz hileli oldu ama çaktırma, 2. round başlasın.
yaaaa olamazzzz.
geçtin yani benii...
e tabi hile yaptın..du ben haftaya neler yapıyom bakk
şaka şaka çokkkk tebrik ederim canım..
harikasın aslında senin dün yaptığın doğru olandı..haftanın 1 günü yapmalıyız bunu..
ben dün tam tersini yaptım..6 tane pişi yedim..1 adet bazlama hem de tereyağlı..ama akşam sporumu ihmal etmedim..1 saat yürüdüm..

Yarışta her şey mübah rakibem.
Bu hafta bunu yaptım, haftaya cuma baktım sonuç tatmin edici değil, serçe parmağımı keseceğim.
Sen bence dün gelecek haftaya yatırım yapmışsın.
Pişiye de, bazlamaya da bayılırım resmen.
Haftaya da az ya da çok kiloların gitmesi dileğiyle diyelim. Maksat eğlenelim.

Kaptanım kimse bişey yazmamış bu konuda ama hepimizin kilosu ortada. Bu ip atlamalı cezayı konuşup hep beraber karara bağlayalım.

İpsiz ip atlama zaten canım ooo 200 de iyi valla :)
Madem yapıyoruz bir hata, çekelim bedelini.
Kollontaicim, genelde ortaya fikir atınca bu havada kalıyor. İstersen bunu oylama haline dök.
Şu şu şu durumlarda ceza olup, 200 ip atlama ya da kaçamağa göre ip atlama sayısı gibi. Oylamaya sunalım kaç kişiysek. Sonra kimse ben bilmiyordum dememiş olur. Kural kabul ederiz.

Ya ben de kendimi hic begenmedim, ama su 2 hafta boyle gitmesine raziyim. 22 mayistan sonra cok ciddi baslayacagim :)) simdilik sadece olculu ve saglikli yeme modundayim tatillerden dolayi

***5.TAKIM 411.ETAP***
toplight (65,8/66,0/-0,2/%-0,30) sabit
ayda2kilogo(67.8/68,4/-0,3/-%0,44)gecen hafta bildirimde bulunmadığı için 2 ye bölündü
morpapatyam(71,7/71.8/-0.1/-%0,14)
seyyah2806(59,3/)izinli
beyazkelebek85(72.9/72,4/0,5/%0,69)
kb196(71,6/71/0,6/%,88)
deryalimm07(81.5/80,9/0,6/%0.74)
kollontai (66.1/65,9/0,2/%0,30)
blanche_ea (59,9/59,8/0,1/%0,17)

5. TAKIM ORTALAMASI :%

servey 71,2
burcucuk 58
hedef38beden 86,1 /84,9

kızlar durum hiç parlak değil sıkıyönetim ilan etmemiz lazım kim ele alacak ben ptesi şehir dışına çıkıyorum çarşambaya kadar yokum perşembe geleceğim

Sarı kart geliyor mu kaptanım?
Hafta sonu harici ben buradayım ama önemli olan hepimizin burada olması.
Listedeki bazı arkadaşları ben yalnızca listede gördüm. Hiç tanımıyorum. Hepimiz burada olmayınca da, birbirimizi motive etmek kolay olmuyor. Örneğin; ben rakibeme takılmayı çok seviyorum. Hem eğleniyoruz, hem de motive ediyor beni. Herkes burada olsa, böyle şeyler çok olur, kilolar da daha kolay gider.

Evet gercekten durum kotu, ne yapsak ki?

Ben de 2 hafta hic musait degilim, yoksa ben idare etmeye calisirdim. Yurt disinda interneti bile ancak otelde bulabilirim

Ya zaten menuler falan pek guzel degildi butun hafta, belliydi. (Benimki de dahil, yanlis anlamayin)

kızlar demek oluyor ki kuralları uygulamaya koyacağız ilk sayfada yazılan kurallar bundan sonra göz ardı edilmeyecek
menü bildirimi mutlaka yapılacak
günlük 5 mesaj mutlaka yazılacak yazmayanlar önce uyarılıp sonrasında diskalifiye edilecek bu hafta dereceye gireriz derken barajı bile aşamadık
benim işlerim yoğunlaştığı için eskisi kadar aktif olamıyorum
ilk aşamada aklıma gelenler
morpapatyam hem kilo alıyorsun hem bildirimde bulunmuyorsun menülerini hem de günlük 5 mesaj yazmıyorsun
kb196 canım sende yeterli mesaj yazmıyorsun seyyahı izinli yazıyorum ses çıkmadı
ayda aynı şeyler senin içinde geçerli canım hem mesaj sayısı yokhem de kilo aldın hem de menüler yok
kelebek cim sende eskisi kadar paylaşımda bulunmuyorsun özletiyorsun kendini haberin olsun eğer arkadaşlar önemli mazeretiniz varsa haber verin onun dışında eğer 10 gün mesajlar ve menüler sıkı olmazsa diskalifiyeler geliyor
bu arada callan cım eskisi gibi gelmiyor
hm cim de banlanmıştı o yüzden gelemiyor saolsun kelebekçim ilgileniyor ama resmi değil bir de yurtdışında olunca bana yardımcı kaptan lazım gönüllü olanınız var mı?

Bu hafta cidden menülerimizde sıkıntılar vardı.

Kaptanım, kelebekcim saolsun bir ara menüleri denetliyordu ama devam ediyor mu?
Devam ediyorsa çok güzel ama değilse; fikir ortaya atmak istiyorum. Tek kişinin sürekli kontrol etmesi sıkıntı olabilir. Bir liste yapalım. her gün 1 kişi mesaj sayımı yapsın, 1 kişi menü. Bunların hepsini grupta yayınlasın, 1 kişi de bu görevi almayıp, tüm listeleri tek dosyada toparlayıp cuma günü paylaşsın. Sen de listeye göre uyarı, izinli ya da diskalifiye durumlarına karar verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…