- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #140.021
canım söylediğin gayet mantıklı bileyler yapmalıyız herkes yapanileceği şeyleri söylesinBu hafta cidden menülerimizde sıkıntılar vardı.
Kaptanım, kelebekcim saolsun bir ara menüleri denetliyordu ama devam ediyor mu?
Devam ediyorsa çok güzel ama değilse; fikir ortaya atmak istiyorum. Tek kişinin sürekli kontrol etmesi sıkıntı olabilir. Bir liste yapalım. her gün 1 kişi mesaj sayımı yapsın, 1 kişi menü. Bunların hepsini grupta yayınlasın, 1 kişi de bu görevi almayıp, tüm listeleri tek dosyada toparlayıp cuma günü paylaşsın. Sen de listeye göre uyarı, izinli ya da diskalifiye durumlarına karar verirsin.
canım 1 kibrit kutusu yedim
canım söylediğin gayet mantıklı bileyler yapmalıyız herkes yapanileceği şeyleri söylesin
kaptanım simdi yoldayım yazamıyorum uzun uzun. aksama ne yersek ceza olacak onu listeleyip oylamaya sunacagım. baska fikri olan varsa soylesin kızlar. cok ilgilenme sansım yok forumla sınav haftalarım ve yine yeniden ev tasıyorum 10 gun sonra
Ya bence de acikcasi menuler pek diyet menusu gibi degil iki haftadir.
Kizlar bence herkes menulere puan versin, dusuk puan alan 1 saat ekstra spor yapsin, illa o gun olmaz zorunda degil; baska zamanlarda da olabilir ama mutlaka o hafta olsun.
Ornegin haftada 3 kere menusu sinifta kaldi, 3 saat ekstra spor gibi.
arkadaslar o zaman ptesi sıkı yönetim başlıyor bu arada aklımızda olsun yeni üye takıma davet edelim lucida kaza geçirince kötü oldu bu hafta lşstrde olacaktı anarkh ve renia da pek görünmüyor kollontai canım ev taşıma işi uzun sürer mi inş en kısa sürede aramızda olursun blance canım sende tatilini güzelce yap gel iş paylaşımı yapacağız papatyam daha çok katılman gerekiyor tatlım haftasonu ve akşamları katılamıyorsun ama haftaiçi full bekliyorum senden
merhaba kizlar benim de deneylerim baya yogundu bu hafta, 2 tane ayri fare deneyini ayni anda yapmaya kalktim. haftasonu menu spor su sayimlarini yaparim ve puan sirasini paylasirim. farkli sekilde gorev paylasimi yapacak olursak bu da cok guzel olur, ceza sistemini de kabul ediyorum, cunku hic spor yapmiyorum bu aralar
Pers menum
Sahur
1 ince uzun kiymali pide ev yapimi ince hamurlu
1 brdk sut
1-2 kk peynir
Iftar
1 tabak sebzeli sehriye corbasi
1 tbk karnibaharli tavuk yemegi
1 kasik yogurt
2.5 dlm tam bugday ekmek
1/2 ceviz
1 dilim kek
1 alibaba gofret
2-3 tane pizza kraker
su az 1 lt
spor yok
hedefcim senin bu bagirsak probleminin nedeni kahve olabilir, cok cok fazla kahve icmek iyi bi sey degil canimmm....
kizlar benim nacizane teklifim menu takibi konusunda haftalik olunca cok uzun suruyor gunluk takip olmali, ve de herkese ulasmak icin, kaptana veya yardimcisina tel no sunu verirseniz whats up dan filan ulasip mesajla takip yapilabilir. degilse foruma gelmeyen kilo aliyor kacinilmaz bi sekilde. yani takim kurali diye degil de, tel ile takip edilmeyi kabul edenlere bu sekilde ikazlar yapilabilir, nerde kaldin bugun menuyu yazmadin filan diye :):)
bir diger fikir de iki tane menu takipcisi olsun,
pazts sali car pers menuler = blanche
cuma cumts pzr menuler = hedef
spor mesulu = kollontai olabilir.
su mesulu de kubra olsun.
takip komitesi ortak kararla herkesin bildirimine baksin eksik olanlari uyarsin, hatta menusunde eksikler varsa ip atlama cezasi versin. nasi fikir?
butun bilgiler bir araya gelince haftalik tabloyu ben yaparim.
slm kizlar memlekette olunca az yorum yapabiliyorum maalesef internet paketi yok gündüz geziyorum akşam online oluyorum...
herkes kabul ederse Su kontrolünü alabilirim sıkıntı değil benim için...
arkadaşımızın da dediği gibi listede yazılı olan bazı kişileri hiç tanımıyorum bile. hepimiz hergün aktif olmalıyız hErgün 5 mesaj zorunlu kuralı gelsin bencede ve bunu kontrol eden sorumlu biri olsun
Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları ( Bugün )
- AldığınızKalori Miktarı
- 0.75 x 1 Dilim (30gr) Kek Çeşitleri (113 kcal)85 kcal
- 1.50 x 1 Porsiyon (5 Adet - 150gr) Izgara Köfte (300 kcal)450 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon Domates Çorbası (161 kcal)161 kcal
- 0.75 x 1 Porsiyon Sütlaç (347 kcal)260 kcal
- 0.25 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı (290 kcal)73 kcal
- 1.00 x 1 Adet Limonlu Soda (68 kcal)68 kcal
- Alınan Kalori Toplamı. 1097 kcal
- YaktığınızKalori Miktarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?