- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #140.241
ugratmazsın canım ya olmadı gece bitki cayı falan ic rahatlatır biraz seni hem de sakinlestirirkizlar ben bu ara cok yiyorum ya, regl olacagim bir de.
Yarin sizi hayal kirikligina ugratmam umarim
yeni geldin takıma sanırımKizlar bendr zayiflamak istiyorum dogumdan snra epey kilom kaldi ne yapmaliyim hicbir fikrim yok
Evet zayiflamaya calisan bayanlarla oz guven kazanirim umarimyeni geldin takıma sanırım
hep beraber zayıflıyoruz hic merak etme :) öncelikle ilk sayfadaki kuralları okuyup kuralları okudum kabul ettim demen gerekiyor canım. sonra da biraz kendinden bahset bize istersen, kac kilosun hedefin ne vs.
Evet zayiflamaya calisan bayanlarla oz guven kazanirim umarim
20 yasinda 84kilohep beraber zayıflıyoruz hic merak etme :) öncelikle ilk sayfadaki kuralları okuyup kuralları okudum kabul ettim demen gerekiyor canım. sonra da biraz kendinden bahset bize istersen, kac kilosun hedefin ne vs.)
ne kadar genc bir annesin :) boy kac canım hedef kilon ?20 yasinda 84kiloOlan biriyim daha once bu kilolari vmisligim var dogum sonrasi alinca sonuc bu
Evet canim biraz oylr:) kizken 82 kilodan 5o kiloya dustum yine hedefim 50 55 arasi boyum 160 :)ne kadar genc bir annesin :) boy kac canım hedef kilon ?
Evet canim biraz oylr:) kizken 82 kilodan 5o kiloya dustum yine hedefim 50 55 arasi boyum 160 :)
Tesekkur ederim bende bunun icin buradayim birbirimizi motive edersek inaniyorum ki iyi sonuclara ulasiriz ilerledigimiz hedefte basarilarin devami yol arkadasimAzimli olduktan sonra gerisi olur ben 1 bucuk ayda 71 den 64 lere dustum. boy 152 temmuzda nisanım var bakalım bi 55 i de ben gorsem. ama takımda aktif ol ben hergun buralardayım, insanı motive ediyor birbirimize destek oluyoruz menu kontrolu yapıyoruz gerekirse spor cezası veriyoruz, hosgeldin tekrar aramıza :))
hamsicim goji bey ne acaba ? onun dısında menün güzel olmuş, ancak az da olsa spor ekle, çünkü kilo verdikce sarkma olurHerkese iyi akşamlar. ...biraz kendimden bahsedeyim 158 boy 75.3 Kilo yum.. üç sene önce doğum yaptım ve bu iğrenç kilolar üzerime yapıştı ve gitmiyorlar...bugün diyette ki 3. Günüm ve desteksiz olmuyo gerçekten. ..
Menü
Sabah 2 y.k. yulaf bir avuç goji bey 1 bardak süt karışımı
Öğlen
Karnıyarık yarım patlicandan
Yeşillik
Salatalık domates
Aksam
Bir biber dolması
Salata
Yaklasik 2.5 litre su
Spor yapamıyorum hiç halim kalmıyor çünkü ana leslie yapmaya niyetim var
hamsicim goji bey ne acaba ? onun dısında menün güzel olmuş, ancak az da olsa spor ekle, çünkü kilo verdikce sarkma oluro kadar cok spor diyorum ki yakında spor muduru olcam :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?