Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugun iste cook yoruldum menumu yazıyorum:

sabah : 1 tost,10 zeytin

ara : 10 tane küçücük hurma

öğle : tavuk ızgara, çok az pilav, 10 adet patates kızartması

ara: 100 g yogurt

aksam: 300 yogurt, 1 kuru incir, biraz karışık kuruyemiş.

akşam koşacağım ama çok yorgunum kızlar.

su : simdilik 1.33 lt ama 2 yapacagım ben onu :)

bugun ki menum
kahvaltı
ton balıklı sandvic (tam bugday ceyek ekmek) domates 3 kornison tursu
aksam
k flakes sutle 1 kase
toplam 1245 kalori
erkek arkadasım sabah yedirdi sagolsun kendi hazırladı yiyemem diyemedim yarım ekmek yapmıs yarısını yedim
su 2 lt
spor 150 squat
yapabilirsem yazarım yine jillian level 2 yapmayı dusunuyorum

1. Evet zayiflamaya calisan bayanlarla oz guven kazanirim umarim
hep beraber zayıflıyoruz hic merak etme :) öncelikle ilk sayfadaki kuralları okuyup kuralları okudum kabul ettim demen gerekiyor canım. sonra da biraz kendinden bahset bize istersen, kac kilosun hedefin ne vs. )

Bugünkü menum

Sabah 7de yarim dilim peynirli börek, şekersiz çay
11 gibi 2 dilim çavdar ekmeği, 1 kk peynir, 5 zeytin, 1 yumurta, yarım salatalık, yarım domates
13.00 gibi sade kahve
18.00 gibi 10 yeşil erik
19.30 gibi 1 kase yoğurt, yarım kase bezelye yemeği

Su 2,5 litre
Spor 30 dakika yürüyüş

hep beraber zayıflıyoruz hic merak etme :) öncelikle ilk sayfadaki kuralları okuyup kuralları okudum kabul ettim demen gerekiyor canım. sonra da biraz kendinden bahset bize istersen, kac kilosun hedefin ne vs. )
20 yasinda 84kiloOlan biriyim daha once bu kilolari vmisligim var dogum sonrasi alinca sonuc bu

Evet canim biraz oylr:) kizken 82 kilodan 5o kiloya dustum yine hedefim 50 55 arasi boyum 160 :)

Azimli olduktan sonra gerisi olur ben 1 bucuk ayda 71 den 64 lere dustum. boy 152 temmuzda nisanım var bakalım bi 55 i de ben gorsem. ama takımda aktif ol ben hergun buralardayım, insanı motive ediyor birbirimize destek oluyoruz menu kontrolu yapıyoruz gerekirse spor cezası veriyoruz, hosgeldin tekrar aramıza :))

Tesekkur ederim bende bunun icin buradayim birbirimizi motive edersek inaniyorum ki iyi sonuclara ulasiriz ilerledigimiz hedefte basarilarin devami yol arkadasim

Herkese iyi akşamlar. ...biraz kendimden bahsedeyim 158 boy 75.3 Kilo yum.. üç sene önce doğum yaptım ve bu iğrenç kilolar üzerime yapıştı ve gitmiyorlar...bugün diyette ki 3. Günüm ve desteksiz olmuyo gerçekten. ..

Menü

Sabah 2 y.k. yulaf bir avuç goji bey 1 bardak süt karışımı

Öğlen
Karnıyarık yarım patlicandan
Yeşillik
Salatalık domates

Aksam
Bir biber dolması
Salata

Yaklasik 2.5 litre su

Spor yapamıyorum hiç halim kalmıyor çünkü ana leslie yapmaya niyetim var

hamsicim goji bey ne acaba ? onun dısında menün güzel olmuş, ancak az da olsa spor ekle, çünkü kilo verdikce sarkma olur o kadar cok spor diyorum ki yakında spor muduru olcam :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…