Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

zman okadar hemen geciyorki, anlamiyorsun bile. Benim daha bu sene aralik ayinda, baya gec olucak ama artik olsun bitsin diyorum. Hazirlik yapiyorsun, stressli geciyor son aylar. Simdi gelinligime bakmaya basladim ama almadan zaiflamam sart :-(
valla ben nisanda 57 yi gormus olurum cok kararlı ilerliyorum bu sefer 1 ayda 1 beden inceldim. her haftada iyi kotu veriyorum. ama inanılmaz frenliyorum kendimi, neredeyse hicbisey yemiyorum cogu gun ve 2 saate yakın spor yapıyorum :)

kaptanım öncelikle gecmis olsun umarım iyidir sonuclar.
birde sorum olacaktı etap birincisi kac kilo vermis yuzdesi ne belli mi ?

Gelinlik Kızlarımızın sayısı hızla artıyor ne güzel. Gençlik güzel şey, yaslaniyorum galiba.
Dipnot: 30 yaşında ve 2 çocuk annesiyim. ..

18'e girdiğim gün dün gibi.
Yıllar bu kadar çabuk geçince korkuyorum bazen.
Yaşlanınca nasıl olacak hayal edemiyorum.

Peki şimdi ne olacak kaptanım?

Bir sarı kart daha alınırsa, sanırım 4 hafta boyunca genel liste bizim tarafımızdan yapılacak.

İşin kötü yanı ben kendimi bu yıl gerçekten yaslanmis hissediyorum. Babam, ablam, eşim, kızım, oğlum ciddi sağlık sorunları geçirdi. Çok yoruldum...
saglık cok onemli, simdi sen iyi dinc olmalısın ki onlara da iyi gelesin ayrıca aradıgın o disli rakibe benim bu hafta benim rakibem gelmiyor bir suredir bu hafta kapısalım istersen ??? tabi kendine guveniyorsan nasıl da gaz veririm ama )

Peki şimdi ne olacak kaptanım?
camnım 2. sarı kartı da alınca 4 hafta boyunca sonuç listeleri hazırlama cezası var ki takım listesini bile ben hazırlıyorum sadece kaptanlara ceza gibi oluyor o yüzden bu hafta sıkı bişeyler yapmak lazım inş. seyahatim falanda olmaz da takımla ilgilenebilirim
kaptanım öncelikle gecmis olsun umarım iyidir sonuclar.
birde sorum olacaktı etap birincisi kac kilo vermis yuzdesi ne belli mi ?
canım akşam 6 dan sonra belli olur seninde yüzden oldukça iyi
canım sonuçları 26 sında kan tahlilleri de var dr acil bişey yokdedi o yüzden 26 nisanda göstereceğim sonuçları

Gecmiş olsun tekrardan kaptanım. Saglık çok önemli.

Tekrar geçmiş olsun kaptanim...Gerçekten kaptan için ceza oluyormuş o zaman... yardimci olmak isterim kaptanım benim yapabileceğim birşey var mı? Salı günü evime donuy

Olur canım. Blanche de gelirse takılır bize. Bu hafta feci gaza geldim. Korkun benden.

Çok geçmiş olsun kaptanım. Allah dermansiz dert vermesin.

Kaptanım, bence bunun için de bir kural alalım.
Böyle bir ceza alırsak, 1 dönem boyunca ortalaması en düşük olan 4 kişi hazırlasın listeleri.
Böylelikle, ceza kaptana olmamış olur.

Bu hafta çok dikkatli olmamız lazım kızlar. Kaptanimizi zor durumda birakmayalim. Herkes ciddi sorumluluk alsın bu hafta.

Kelebeğim nerdesinnnn? Pis gaza getiriyordun bizi!

Bu arada şunu da öğrendim son günlerde sizden: kilom çok fazla değil ama daha çok spor yapıp incelmem lazım. En az 36-38 beden olmam lazım mutlaka.

Çocuklardan dolayi hergün dışarı çıkamıyorum ama bundan sonra hergün mutlaka leslie 3 mil, 50 mekik, 200 İpsiz ip atlama yapıcam söz veriyorum.

Kaptanım, bence bunun için de bir kural alalım.
Böyle bir ceza alırsak, 1 dönem boyunca ortalaması en düşük olan 4 kişi hazırlasın listeleri.
Böylelikle, ceza kaptana olmamış olur.

Aslında çok iyi olur. Böylece bireysel olarak da ceza almamak için çaba sarfederiz.
Kaptan da son kontrolleri yapar...

Menümü de paylaşayım kızlar.
Kelebek okuyamadığı için yazıyordum ama başka okuyamayan varsa, yazmaya döneyim.
Kolayıma geliyor ekran görüntüsü.
Sabah biraz şımarıklık yaptım, cuma ama aslında hak etmedim.
Haftaya 84.2 olmak için elimden geleni yapacağım.
Su: 2.5 litre, 3 bardak yeşil çay ve 3 fincan sade kahvem var. Cafe crown olarak görünenler latte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…