- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #140.321
valla ben nisanda 57 yi gormus olurum cok kararlı ilerliyorum bu sefer 1 ayda 1 beden inceldim. her haftada iyi kotu veriyorum. ama inanılmaz frenliyorum kendimi, neredeyse hicbisey yemiyorum cogu gun ve 2 saate yakın spor yapıyorum :)zman okadar hemen geciyorki, anlamiyorsun bile. Benim daha bu sene aralik ayinda, baya gec olucak ama artik olsun bitsin diyorum. Hazirlik yapiyorsun, stressli geciyor son aylar. Simdi gelinligime bakmaya basladim ama almadan zaiflamam sart :-(
ne yaslanması canım ya benim annem 57 gorsen 17 dersin valla onemli olan kac hissettiginGelinlik Kızlarımızın sayısı hızla artıyor ne güzel. Gençlik güzel şey, yaslaniyorum galiba.
Dipnot: 30 yaşında ve 2 çocuk annesiyim. ..
kaptanım öncelikle gecmis olsun umarım iyidir sonuclar.kızlar selam hastaneden gelip işlerimi hallettim ancak vakit buluyorum listeyi ekliyorum
***5.TAKIM 412.ETAP***
toplight (66,0/65,7/0,3/%0,45)
ayda2kilogo(68,4/)sabit
morpapatyam(71.8/)izinli
beyazkelebek85(72,4/)
kb196(71/70,5/0,5/%0,70)
deryalimm07(80,9/80,7/0,2/%0,25)
kollontai (65,9/64,5/1,4/2,12)
blanche_ea (59,8/59,5/0,3/%0,50)
servey(71,2/70,6/0,6/
5. TAKIM ORTALAMASI :%
hedef (84,9/85,4/0,5/-0,59) haftaya listeye girecek
burcucuk son değişen kurallar gereği haftaya gireceksin sanırım tam bakamadım işe gidince bakarım
balinayakafaatandelihamsi 74,5 yeni üye 14 mayıs giriş hedef 60
cns kmrc 86,4 yeni üye 14 mayıs giriş hedef 70
vila55 76 yeni üye 14 mayıs giriş
Gelinlik Kızlarımızın sayısı hızla artıyor ne güzel. Gençlik güzel şey, yaslaniyorum galiba.
Dipnot: 30 yaşında ve 2 çocuk annesiyim. ..
Peki şimdi ne olacak kaptanım?
ne yaslanması canım ya benim annem 57 gorsen 17 dersin valla onemli olan kac hissettigin
saglık cok onemli, simdi sen iyi dinc olmalısın ki onlara da iyi gelesinİşin kötü yanı ben kendimi bu yıl gerçekten yaslanmis hissediyorum. Babam, ablam, eşim, kızım, oğlum ciddi sağlık sorunları geçirdi. Çok yoruldum...
camnım 2. sarı kartı da alınca 4 hafta boyunca sonuç listeleri hazırlama cezası var ki takım listesini bile ben hazırlıyorum sadece kaptanlara ceza gibi oluyor o yüzden bu hafta sıkı bişeyler yapmak lazım inş. seyahatim falanda olmaz da takımla ilgilenebilirimPeki şimdi ne olacak kaptanım?
canım akşam 6 dan sonra belli olur seninde yüzden oldukça iyikaptanım öncelikle gecmis olsun umarım iyidir sonuclar.
birde sorum olacaktı etap birincisi kac kilo vermis yuzdesi ne belli mi ?
İşin kötü yanı ben kendimi bu yıl gerçekten yaslanmis hissediyorum. Babam, ablam, eşim, kızım, oğlum ciddi sağlık sorunları geçirdi. Çok yoruldum...
Gecmiş olsun tekrardan kaptanım. Saglık çok önemli.camnım 2. sarı kartı da alınca 4 hafta boyunca sonuç listeleri hazırlama cezası var ki takım listesini bile ben hazırlıyorum sadece kaptanlara ceza gibi oluyor o yüzden bu hafta sıkı bişeyler yapmak lazım inş. seyahatim falanda olmaz da takımla ilgilenebilirim
canım akşam 6 dan sonra belli olur seninde yüzden oldukça iyi
canım sonuçları 26 sında kan tahlilleri de var dr acil bişey yokdedi o yüzden 26 nisanda göstereceğim sonuçları
camnım 2. sarı kartı da alınca 4 hafta boyunca sonuç listeleri hazırlama cezası var ki takım listesini bile ben hazırlıyorum sadece kaptanlara ceza gibi oluyor o yüzden bu hafta sıkı bişeyler yapmak lazım inş. seyahatim falanda olmaz da takımla ilgilenebilirim
canım sonuçları 26 sında kan tahlilleri de var dr acil bişey yokdedi o yüzden 26 nisanda göstereceğim sonuçları
saglık cok onemli, simdi sen iyi dinc olmalısın ki onlara da iyi gelesinayrıca aradıgın o disli rakibe benim bu hafta benim rakibem gelmiyor bir suredir bu hafta kapısalım istersen ??? tabi kendine guveniyorsan nasıl da gaz veririm ama )
camnım 2. sarı kartı da alınca 4 hafta boyunca sonuç listeleri hazırlama cezası var ki takım listesini bile ben hazırlıyorum sadece kaptanlara ceza gibi oluyor o yüzden bu hafta sıkı bişeyler yapmak lazım inş. seyahatim falanda olmaz da takımla ilgilenebilirim
Kizlar tatli krizlerinizle nasil basa cikiyorsunuz:)
Kaptanım, bence bunun için de bir kural alalım.
Böyle bir ceza alırsak, 1 dönem boyunca ortalaması en düşük olan 4 kişi hazırlasın listeleri.
Böylelikle, ceza kaptana olmamış olur.
Aslında çok iyi olur. Böylece bireysel olarak da ceza almamak için çaba sarfederiz.
Kaptan da son kontrolleri yapar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?