- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #140.541
günaydın kızlar..günler sonra yine buradayım..bu misafir derdi bitmedi gitti..allahım eksik etmesin ama üstüste gelince bir kötü oldu..
menülerim çok şaştı..bugünbiraz detoks tarzı yapayım da bari yarına artı çıkmayayım..
canım bizi de durumdan haberdar etBugun de yine is gorusmem vardi yarin da var hayirlisi olur insss..
Bugun burdaki patrona isterseniz istifa edeyim dedim pek memnun degil bu aralar performansimdan ne diycek bakalim emaile cevabini bekliyorummm...
canım bizi de durumdan haberdar et
günaydın herkese kızlar ben kötü bir örneğim bu hafta maalesef kendimi alıkoyamıyorum yemeklerden ne yapacağım bilmiyorum canım çok sıkkın
bizi yalnız bıraktın esmerim yalnız bırakınca da böyle oldu bakKizlarrrrr nabersinz nasilsnz ? Insallah herks iyidir..ben diyeti bozdum ve kendmi toparlayamiyorm ya 2 kilo aldm bile
muhtemelen dediğin gibi oldu hedef cim yaa sorma herkes çok iyisin kilo verme dedikçe ben yeme eğilimine girdimKaptanım, insan bir kaçamak yapınca devamını da getiriyor.
Bir de senin kilon artık rahatsız edici bir durumda değil diye tahmin ediyorum. O da etkiliyordur ama ekran fotoğrafımı göstereyim size. Belki motive eder.
evet burdan ayrilmak hc iyi gelmedibizi yalnız bıraktın esmerim yalnız bırakınca da böyle oldu bak
muhtemelen dediğin gibi oldu hedef cim yaa sorma herkes çok iyisin kilo verme dedikçe ben yeme eğilimine girdim
Pirinc lapasini uygulayan kimse oldu mu aranızda ödem Atıcı diyorlar faydası olur mu ki
Geçmişten alıntı yapamıyorum arkadaşlar sıkıntı var akşam eşime göstereceğim tlfnu. ben yokken pek muhabbet edilmemiş eskisi gibi menü bildirimi de yok ne oldu bize arkadaşlar ya kaptanımizi üzdük kendimizde üzülüyoruz kilo veremiyoruz....
kendimiz için bu yarışı kazanalım
kübracım evine hoşgeldin valla burdaki arkadaşlar hep bir duraklama dönemine girdiler ne olacak bilmiyorumPirinc lapasini uygulayan kimse oldu mu aranızda ödem Atıcı diyorlar faydası olur mu ki
Hedefcim sabah yedim tadı yoktu cidden bende baharat ekledim biraz domates salatalıkla ittire kaktira yedim inşallah gider 2 kilo...benim yarına kadar gitse daha iyi olur :)
Kaptanım teşekkür ederim ya nasıl özlemişim Evimi....
Hepbirlikte araştırma yapalım takım olarak yağ yakici neler yapabiliriz spor mu bitkisel karışım mı?
Sayfada paylaşalım yağları yakalım birlikte...
Mesela ben gece yatmadan önce yoğurt yemenin yağ yaktiği ni duydum
Bu aksam hepimiz menü bildirimi yapalım mutlaka kızlar kaçamak varsa da yazalım menü yazmayınca ipin ucu iyice kaçıyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?