Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Rakibem bitti mi misafirler? Kilon ne durumda?

Bugun de yine is gorusmem vardi yarin da var hayirlisi olur insss..

Bugun burdaki patrona isterseniz istifa edeyim dedim pek memnun degil bu aralar performansimdan ne diycek bakalim emaile cevabini bekliyorummm...
canım bizi de durumdan haberdar et
günaydın herkese kızlar ben kötü bir örneğim bu hafta maalesef kendimi alıkoyamıyorum yemeklerden ne yapacağım bilmiyorum canım çok sıkkın

Kizlarrrrr nabersinz nasilsnz ? Insallah herks iyidir..ben diyeti bozdum ve kendmi toparlayamiyorm ya 2 kilo aldm bile

canım bizi de durumdan haberdar et
günaydın herkese kızlar ben kötü bir örneğim bu hafta maalesef kendimi alıkoyamıyorum yemeklerden ne yapacağım bilmiyorum canım çok sıkkın

Kaptanım, insan bir kaçamak yapınca devamını da getiriyor.
Bir de senin kilon artık rahatsız edici bir durumda değil diye tahmin ediyorum. O da etkiliyordur ama ekran fotoğrafımı göstereyim size. Belki motive eder.

Kizlarrrrr nabersinz nasilsnz ? Insallah herks iyidir..ben diyeti bozdum ve kendmi toparlayamiyorm ya 2 kilo aldm bile
bizi yalnız bıraktın esmerim yalnız bırakınca da böyle oldu bak
muhtemelen dediğin gibi oldu hedef cim yaa sorma herkes çok iyisin kilo verme dedikçe ben yeme eğilimine girdim

Ben geldiiiiim evime döndüm diyete son hız devammm. ..
dünkü 10 saatlik yolculuk sonrası bugün tekrar davul gibiyim
pirinç lapası yapıyorum bugün
yarına kadar ödem atılmazsa tarti da fazla çıkacağım maalesef...

Geçmişten alıntı yapamıyorum arkadaşlar sıkıntı var akşam eşime göstereceğim tlfnu. ben yokken pek muhabbet edilmemiş eskisi gibi menü bildirimi de yok ne oldu bize arkadaşlar ya kaptanımizi üzdük kendimizde üzülüyoruz kilo veremiyoruz....
kendimiz için bu yarışı kazanalım

Ben kendim için sıkı kurallar koyuyorum.... ciddi bi psikolojik duraklama dönemine geçtim yani canım diyet yapmak istemiyor...
sizinle gaza geliyorum Ben...
Artik kaçamak yok ve sayfanın kurallarını uygulamak var

Pirinc lapasini uygulayan kimse oldu mu aranızda ödem Atıcı diyorlar faydası olur mu ki
kübracım evine hoşgeldin valla burdaki arkadaşlar hep bir duraklama dönemine girdiler ne olacak bilmiyorum
hadi sen bizi gaza getir bi ara ben yapmıştım pek işe yaramamıştı ama şimdi tam anlamıyla tekrar yapmak istiyorum

Hedefcim sabah yedim tadı yoktu cidden bende baharat ekledim biraz domates salatalıkla ittire kaktira yedim inşallah gider 2 kilo...benim yarına kadar gitse daha iyi olur :)

Kaptanım teşekkür ederim ya nasıl özlemişim Evimi....
Hepbirlikte araştırma yapalım takım olarak yağ yakici neler yapabiliriz spor mu bitkisel karışım mı?
Sayfada paylaşalım yağları yakalım birlikte...
Mesela ben gece yatmadan önce yoğurt yemenin yağ yaktiği ni duydum

Hedefcim sabah yedim tadı yoktu cidden bende baharat ekledim biraz domates salatalıkla ittire kaktira yedim inşallah gider 2 kilo...benim yarına kadar gitse daha iyi olur :)

İçerisine domates ve salata eklediğinde istenilen etkiliyi vermiyor kb'cim. Giden kilo ciddi anlamda azalsa da elbette yine de gider. Yoğurt, sebze vs hiçbirinin olmaması gerekiyor normalde. Sadece baharat serbest.

Yoğurdun içerisine pulbiber ve limon katarak kullanan çok var. Dün gece aklıma geldi ama riske atmayayım, cumadan sonra deneyeyim dedim.

Bu aksam hepimiz menü bildirimi yapalım mutlaka kızlar kaçamak varsa da yazalım menü yazmayınca ipin ucu iyice kaçıyor....

3-4 gündür bildirim yapmıyorum ben. Bugün de geçsin yapayım artık. Malum hastalık sonrasında içeceklerle geçiştiriyorum zamanımı.

hedef38beden Aaa sade tüketmek gerektiğini bilmiyordum iyiki söyledin...o zaman ben de yiyemem ki çok kötü tadı

Bende okudum limon ve pul biberli yoğurt yendigini demesem olur aslında..

Geçmiş olsun şimdi nasilsin? Atlamisim galiba neyin var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…