- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #140.521
valla sürekli her akşam kahve yapıp yemekten sonra ve bi türlü taşırmadan cezveyi ocağı kirletmeden duramayan ben memnunum tad olarak bi fark yok kolay oluyor ocağa taşmıyor temiz oluyorr
haa ilk aldığımda yanlışlıkla telvenin cezvesini ocağa koyup yakmışlığımda varbunu bende merak ediyorum ama çevremde hiç kullanan yok o yüzden bilmiyorum
selamlar bugun ki menum
sabah
bi posiyon patatesli borek
ara
3 in 1 nescafe
aksam muhtemelen bisey yemem ya da tarhana corbası icerim birde eti form biskuvim var onu da tırtıklayabilirim.
su 2 lt
spor 100 squat
kilo sabit
sabahtan beri esya koliliyorum camasır yıkıyorum fenalık bastı valla(
hedef38beden canım iyilesmene cok sevindim buyuk gecmis olsun.
sen merak etme tatlım ben evlendiririm sizi
canım nasıl oldunCok tesekkur ederim canim aynen dedigin gibi Allah kimseyi dusurmesin hastanelere.
hangi ilac hedefcim uyku acıcıyı soruyorsan modiwake adı. tasınma isleri de yorucu. cuma eskisehire sevgilimin ailesinin yanına gidiyoruz pzartesi gelince badanayı halledip esyayı cıkarcaz bende perisan olcam heraldeBenim de çoktur dalgınlık anlarım aslında. Bunun tek dezavantajı,yalnızca gold ile kullanılması sanırım. Severim aslında aromalı farklı kahveleri ama onlar da genelde tablet ile çalışıyor. Sürekli de tablet kahve bulamam. Hep kararsızım ben de.
Afiyet olsun Kollontaicim. Nasıl gidiyor taşınma işleri?
Çok saol Kollontaicim. Sağlık gibisi yok valla. Bir de ilacın adını ben tekrar öğrenebilir miyim?
cok heyecan yaptım zaten artık nisan yaklastıkca uyku da tutmaz :))sen merak etme tatlım ben evlendiririm sizi
canım nasıl oldun
hedef cim o sadece gold nedkafe ile mi çalışıyormuş tablet istersen ben sana burdan starbucks thcibo nerden istersen alır gönderirim
sen merak etme tatlım ben evlendiririm sizi
canım nasıl oldun
hedef cim o sadece gold nedkafe ile mi çalışıyormuş tablet istersen ben sana burdan starbucks thcibo nerden istersen alır gönderirim
hangi ilac hedefcim uyku acıcıyı soruyorsan modiwake adı. tasınma isleri de yorucu. cuma eskisehire sevgilimin ailesinin yanına gidiyoruz pzartesi gelince badanayı halledip esyayı cıkarcaz bende perisan olcam heralde(
ilk tanısma canım yaaa. dedigin gibi hepsi üst üste geldi, stresten icim sisti artıkAhh kaptanım bitanesin, nasıl ince düşüncelisin sen.
Thcibo aslında kargo olarak da gönderiyor da, hani el altında her markette olan bir şey olsa daha mı iyi olur bilmiyorum.
Aynen, yalnızca gold ile çalışıyormuş. Ben normalde Gold severim. Ayda en az 200 gram falan gider ama seçenek olması iyi mi bilemedim.
evet Kollontaicim oydu. İsmini bulamadım bir türlü telefonumda dursun da ilk fırsatta edineyim diyordum.
Ayy, tam heyecan cidden her şey bir ana geldi.
Daha önceden tanışmış mıydınız ilk tanışma mı? Bu hafta sen stresten eriyip bitiyorsun, boşuna gitmiyor kilolar.
ilk tanısma canım yaaa. dedigin gibi hepsi üst üste geldi, stresten icim sisti artık
cnm lucinin yerini alamam ama var mısın benimle kalori yarıştırmayailk tanısma canım yaaa. dedigin gibi hepsi üst üste geldi, stresten icim sisti artık
ayy çok güzel görünüyorrrBen de telveye bakıyorum ama Türk kahvesi makinesi mi alayım yoksa latte, espresso falan yapan bir şey mi onu bilmiyorum. İkisi tek makinede yok, ben de sürekli tezgah üzerinde dursun istiyorum.
Telve ve bunun arasındayım
Telveden memnun musun kaptanım? Cezveden farklı oluyor mu tat olarak?
geçmiş olsun cnsEvet tatlim gercekten oyle Allah tum hastalara sifa versin.
Yemezsın sen bılıyorum ben senı sabah hepsınden bırer catal alçok açım
buzdolabında pasta baklava ne ararsan var..ama ağzıma sürmeyeceğim
aç aç yatıyorum :)) iyi geceler kızlar:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?