- 19 Eylül 2014
- 539
- 638
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #140.961
Çok geçmiş olsun , umarım hemen ağlatırsın elmalar şifa olsun canımGunaydinlar,
Kizlar ben sifayi kapmisim.
Butun gece ates, midem bulantisi, bogaz agrimi saymiyorum bile kocama bir yumru var orada su icerken canim aciyor o derece. Simdi ise geldim, zaten uyuyamiyorum diye ama boyle hastayken insanin eti dokulur ya hani aynen o kivamdayim.
Kahvalti yapmasam olur mu diye sordum hocama, ye bir seyler dedi ama yanima da bir sey almadim sanirim yiyemeyecegim.
Midemi de usuttum bir de sanirim, yani kendimi tutmasam cikaracagim.
Sabah tartildim, biraz kilo almisim gecen cumaya gore. Bakalim umarim bu cumaya kadar elma diyetiyle vermis olurum, size gun be gun kilo bildirimi yapacagim.
Sizleri seviyorum :)
Canım çok geçmiş olsunIyıyım gunneshcım sen napyrsunn bır ara ızınlıydım ben de yenı geldım iş guc koşturma devam bır dusuk yasadım onun dısında hersey yolundaaaa
canım dikkat et kendine son dönem senin miden çok sıkıntı yarattı sana bu arada adaçayı iyi gelir onu içmeye çalış boğaz içinGunaydinlar,
Butun gece ates, midem bulantisi, bogaz agrimi saymiyorum bile kocama bir yumru var orada su icerken canim aciyor o derece. Simdi ise geldim, zaten uyuyamiyorum diye ama boyle hastayken insanin eti dokulur ya hani aynen o kivamdayim.
Kahvalti yapmasam olur mu diye sordum hocama, ye bir seyler dedi ama yanima da bir sey almadim sanirim yiyemeyecegim.
Sabah tartildim, biraz kilo almisim gecen cumaya gore. Bakalim umarim bu cumaya kadar elma diyetiyle vermis olurum, size gun be gun kilo bildirimi yapacagim.
Geçmiş olsun...Gunaydinlar,
Hedefcim bu lafinin ustune bu menu olmayacak ama yaziyim yine de
Gece sahura kalktim 3 dakikam varmis sadece
1 pohaca
2-3 catal peynir
1 bardak sut icebildim
3 hurma
1 tbk mercimek corb
1 tbk tavuklu keskek ve salata
1.5 sobiyet + bi miktar dondurma
1 tane kucuk 50 kcal lik cikolata
Ins hedefim 2 gun oruc tutarak cuma sbh 72.7 gelmek. Yani 0.6 kg vermek :) gorcez bklm..
Spor yapamadim yaa.. 600 kcal dunden birikti bugun de ceza gelcek yine..
Sabah toplanti var erken kalkmam lazim bugun de cok calistim cok yoruldum gozlerim kapaniyor
ben ben sana cuma günü niler yidiriyomRakibem, gider miyim hiç.
Sevindin dimi gideceğim de cuma 3-1 olmayacak diye.
Yimezlerrr.
Tekrar mrb :) 28 yaşındayım. Kiloyla ilgili en sıkıntılı dönem üniversite sınavlarına hazırlandığım dönemdi. Sınavı kazandıktan sonra buyuk bi kısmından kurtulmuştum. Bu defa da kpss sınavı döneminde baya aldım. Bir arkadaşımın dediği gibi her sınav bende hamilelik kilosu gibi kaldı. İki çocuk doğurmuş gibiyim :)
Sürekli diyet işleriyle uğraşmaktan yoruldum. Ailem kendince destek olmaya çalışsada gerçekten kilo problemi olan beni yıldırmayacak motive edecek yoldaşlara ihtiyaç duydum. Ve aranızdayım. Bu defa bütün hepsinden kurtulmak istiyorum ve desteklerinizi bekliyorum :) Yolum uzun baya...
günaydın arkadaşlar..
şu an yeşil bir adet elma yiyorum..ara öğün olarak..
dün:
sabah:2 dilim ekmek yumurta söğüş çay
arada elma
öğle:5 kaşık kısır..azıcık turşu yeşillik,
akşam 3 kaşıkbezeye 3 kaşık pilav ayran
40 dk yürüyüş 2,5 lt su..
Yorgunluktan bayılmak üzereyim daha ama bavul hazırlanacak daha.
Saçma bir menüm var ama yemek yiyecek zaman bulamadım bir türlü.
Sabah:
- 1 kase orman meyveli yoğurt
Öğle:
- 1 adet muz
Ara:
- Yarım bardak şarap
Akşam:
- Yarım ciğer dürüm
- 1 ayran
Gündüz maden suyu, su, kahve falan içtim ama sayamadım ne ne kadardı.
Şarjım az diye adım sayar açamamakla beraber, 10000 adımı rahat geçmiştir.
Kollontaicim, modiwake'in bağırsak çalıştırma etkisini hissettin mi hiç?
kızlar yaa sabah hafif olsun diye yoğurt içine yulaf ezmesi koydum 2 kaşık biraz da kuru üzüm ve kuru dut koydum ama midem kazınıyor yaa
bir iki tane yeşil erik yedim daha kötü oldu şimdi 7 otlu çay içeyim bari dedim az sonra olmadı bi de kahve içeyim aynen öyle regli olmam lazım olamadım gecen sefer 10 gün önce gelmişti onla kıyaslarsam şimdi regli olmam gerekiyordu :)Kaptanim sizin regl oncesi istahiniz acilmis olabilir, bana da oluyor :)
Bence araogun yapin, yesil elma yesil cay falan :)
Kahve de tok tutar :)
teşekkürler canım..turşu konusunda ve pilav konusunda haklısın aslında..ama reglim yaklaştığı için daha sağlıksız yemeklere saldırmamak için bunlara sarıyorum maalesef..yoğurt yemek istiyorum ama kesmiyor yaa:)Bence tursuyu az yeek gerek, mumkunse hic hatta. vucutta odem yapiyor fazla tuzundan.
Bir de bence pilavi yiyeceksen oglen falan ye, hatta hic yeme ya :) Bulgur pilavi evet de ben normal pilavi saglikli bulmuyorum. Aksamlari daha az karbonhidrat yesen kilon daha az cikar bence.
Ama tum bunlar sadece oneri, bence menun muntazam olmus :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?