- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #140.941
Başka tavsiyeniz var mı arkadaşlar
Benim bugunkü menüm aşırı kötü oldu, yazasım yok.
Boğazım agrıdı, üşütmüşüm galiba ben
Olsun Blanchecim, kötü halini de yaz kızalım ki sana bir daha yapama.
Peki siz istediniz :
sabah 9 :
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim sucuk
50 g peynir
10 zeytin
ara: yeşil elma
öğle 12.30
ızgara köte 250 g
patates kızartması
piyaz
akşam 18
Kızartma tabağı : 1 kaşar pane, 2 tavuk kızartma, küçük küçük kızartma parçalar, 3 soğan halkası, 2 patatesten patates kızartması, ketçap, mayonez ve barbekü sosla yedim.
3 petibör.
spor : yok
su : 3 lt
ben hasta olmuşum kızlar, yoksa çıkıp koşacaktım biraz.
Pişmanım.
Şaka bir yere blanchecim, hastalığın geçtiği gibi 1 saat ekstra ceza sporu öneriyorum.
Ya erkek arkima ve herkese kalsa boyle daha guzelim ama ben daha hafif, daha mutlu olmak istiyorum :) ilerisiİnanıyorum ben sana, en az 6 kilo diyorum 10 günde.
Her zaman arkandayım blanchecim, hatta dur önüne geçeyim de sen görünme, ben senden baya fazlayım.
Bu arada, mesaj sayımları için biraz önce profiline girdim de, ben çok beğendim fiziğini.
Hoşuma gidiyor böyle tatlı bir balık eti kıvamı.
600 kalorilik yap sen :)
Olsun Blanchecim, kötü halini de yaz kızalım ki sana bir daha yapama.
Ya erkek arkima ve herkese kalsa boyle daha guzelim ama ben daha hafif, daha mutlu olmak istiyorum :) ilerisi
ya arada simarma hakki olabiliyo ya, cok kotu oluyor yaziyoruz sonra herkes kotu bi sey soyluyo daha da cok uzuluyoruz. o yuzden bazen yazmama olayi olabilir bence yaaa.... cok sefkatliyim bugun... :)
amma vélakin blanche nin kotu dedidgi menu de az biraz kizartma var aa bu kadar, onceleri bi lucida vardi tip ogrencisi o da diyordu amanin cok kotu oldu menum bi yaziyodu ee ne var diyoduk, kisiden kisiye degisiyor kotu sanirim.
bir de yani herkes farkli bi yontem tutturmus kimi kcal sayiyor kimi dikkat ediyor kimi sadece saglikli besleniyor asla abur cubur fast food hepisine ciss diyor, o yuzden kimse ne diyecegini bilemiyor insan, bi ara Erginsena ile 52 bedenden 36 bedene bu topige takiliyordum, topigin listesi vardi bak bulabilirsem kopyaliyim, cok guzel ve mantikli bi liste, ama topik sahibi baska turlu diyet yapan herkesi paraliyordu resmen... ben mesela bi gun kendimce cok cok az yemistim, o gun hazir meyve suyu ictim diye azar yedim, baska bi gun baska bi sey icin, sonunda dayanamadim ciktim topikten.. ama burasi cok guzel. burda sanirim sadece benim gibi 1 ay boyunca kilo veremezsen filan azar geliyor ki o da olsun artik :):):)
neyse tatlım ban ın bitip geldin menünde spor ve suyunda güzelgünaydın kızlar. dün akşama kadar cezalıydım giremedim. kusura bakmayın. yediklerime dikkat ediyorum. arada ufaktan kaçırsam da günlük kal 1000 civarı sanırım. hergün düzenli yürüyüşe çıkmaya çalışıyorum. son 2 gündür 2 şer saat yürüdüm
dünkü menüm
kahvaltı
Haşlanmış Yumurta
2 büyük
Hurma
2 kuru üzüm
ara
Salatalık (Kabuklu)
1/3 salatalık (21 cm)
Haşlanmış Yumurta
1 büyük
Marul
2 orta boy yaprak
Öğle Yemeği
Haşlanmış Yumurta
1 büyük
Mis Ayran
200 ml
4,00 4,00 4,00 68
Ceviz
4 g
Akşam Yemeği
Doygun Tam Buğday Ekmeği
1 dilim, 25 g
Domatesler
1 orta boy bütün (6,5 cm çap)
Süzme Peynir
30 g
Mis Ayran
175 ml
Marul
1 orta boy yaprak
Tavuk Göğsü (Fırında Kavrulmuş, Yağsız, Dilimlenmiş)
250 g
Aperatifler/Diğer
Hurma
3 kuru üzüm
Ceviz
5 yarım
sonra akşam 8 gibi 2-3 kaşık makarna yedim. annem ısrar etti diye. bi de canım çekti 1 ısırık dondurma yedim oğlumdan
suyum 3lt falan. spor olarak da 2 saat yürüyüş yaptım
yemek saatlerimi yazmıyorum kızlar, çünkü hiç belli olmuyor. canım ne zaman istese az bişey yiyip kalkıyorum. öyle oturayım, doyup kalkayım gibi bir şey yapmamaya çalışıyorum
güneş cim evet şu aralar durumumuz pek parlak değil ama toparlanacağız gene o eski parlak günlerimize geri döneceğizGünaydın arkadaşlar
Umarım herkes cuma günü güzel sonuçlar alır
Menülerimize baktığımda şok diyet furyası var gibi. Ya da düzensiz bir şekilde çok az yemek yemişiniz. Menüleri düzene oturtmadan
Güzel ve Kalıcı sonuçlar almak çok zor.
Kaptanım gibi düşünüyorum insan bazen yeter deyip hızlıca kilo kaybetmek istiyor. Ama inanın ki bu kendimizi kandırmak. Çünkü o Kayıplar maalesef yağdan gitmiyor. Sadece su ve kas kaybı.
Blanche com senin durumun bence biraz daha farklı çünkü verilecek pek bir kilo yok sende o Yüzden 10 günlük diyetinden umarım güzel sonuçlar alırsın zaten spor hocanda onaylamış
Benim tavsiyem belli bir kaloriyi düzenli bir şekilde protein vitamin mineral karbonhidrat alarak beslenmek
Umarım sizi çok sıkmadım. Benim Olduğum Ekim Kasım Döneminde her hafta birinci oluyorduk ama şu an cuma sonuçları pek içaçıcı değil
Herkese sağlıklı güzel bir gün dilerim
tatlım hoşgeldin aramızaMrb arkadaşlar takımın yeni üyesiyim :) Hepimizin istediklerinin gönlünce olmasını diliyorum...
Gunaydın guzellerrr
Mrb arkadaşlar takımın yeni üyesiyim :) Hepimizin istediklerinin gönlünce olmasını diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?