- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #141.161
Lenflerim had safhada sismis, zaten disaridan bile belli oluyorlarNasıl oldun Blanchecim?
Ne dedi doktor? Keşke zorlamasaydın kendini hasta hasta.
Daha kötü olma bir de.
hedef38beden Canım ilaç işe yaradı mı ?
Kızlaaar evi boyadık tasıdık yerleştik bugn annem geldi yarın erkek arkadaşımın annesi geliyor yorgunuuuum
Diyet spor yok ama zayıflıyorum herkes ne kadar zayıfladın falan diyor :) bu elma diyetini anlatacak biri var mıdır acaba ????
Lenflerim had safhada sismis, zaten disaridan bile belli oluyorlar
Antibiyotikli igne verdi 3 gun sabah aksam, sonrasinda da antibiyotik hapla devam edecegim 1 hafta. Ve bir suru ilac daha. Eklem agrim, atesim falan cikiyor iste. Oksuruk falan ayni zamanda
Yine de diyet iyi gitti beni zorlamadi cok fazla ilk 2 gun, bugun de dayanirdim aslinda ama biraz protein iyi gelir diye dusundum antibiyotik ignesi sonrasi. Ama yarindan itibaren sporla beraber devam :)
1 saat eliptik 600 kal yazıyor her yerdeSpor: 1 saat eliptik 320 kalori
Su: 3 litre
evet tatlım kesinlikle öyleekızlar ben geldim. bebeğim hastalandı yabütün gece aralıksız emdi. kollarıma kramplar girdi. çok yorgunum. inanılmaz bi baş ağrım var. bendeki troid hortladı. uzun zamandır etkileri yoktu. bugünlerde tekrar çıktı. nefes nefese kalıyorum hemen. dün akşam yürüşte mideme kramplar girdi resmen. bebek arabasını eşime verdim. daha yolun başında çarpıntılar falan... anneyken hastalanmak çok kötü ya. evin kızıyken her şey ne kolaydı
düşük hızda yapmış olabilir belki1 saat eliptik 600 kal yazıyor her yerde
6 aylık olacak canım. diğerleri annemde şimdi 2,5 4,5 6,5 ve 7,5 yaşındalar. annem bakıyor sıkıntılı dönemlerimde. doğum, sınav, temizlik, gezme...evet tatlım kesinlikle öylee
kaç aylık bebeğin
diğer cocukların kaç yasındalar
nasıl başediyorsun,yardımcın var mı
1 saat eliptik 600 kal yazıyor her yerde
kızlar ben geldim. bebeğim hastalandı yabütün gece aralıksız emdi. kollarıma kramplar girdi. çok yorgunum. inanılmaz bi baş ağrım var. bendeki troid hortladı. uzun zamandır etkileri yoktu. bugünlerde tekrar çıktı. nefes nefese kalıyorum hemen. dün akşam yürüşte mideme kramplar girdi resmen. bebek arabasını eşime verdim. daha yolun başında çarpıntılar falan... anneyken hastalanmak çok kötü ya. evin kızıyken her şey ne kolaydı
düşük hızda yapmış olabilir belki
Kimsenin de sesi cikmiyor bakiyorum :)
Menümü yazayım.
Sabah:
- 3 fındık
- 2 zeytin
- Yarım domates
- 1 dilim domates soslu kepek ekmeği
- 1 dilim beyaz peynir
Akşam:
- 4 dilim karpuz
- 1 kase yoğurt
- 1 kase yayla çorbası
- Salata
Spor:
- 1 saat eliptik
Su: 2 litre
hedefçim çok iyi gidiyorsun :)
Menümü yazayım hemen :
Sabah 12'de kahvaltı açık büfeye gittik :
1/3 sucuklu-peynirli omlet,
100 g cerkez tavuğu,
3 dilim kızarmış patlıcan,
3 dilim kızarmış kabak,
1 fındık,
30 g patlıcan salatası,
1.5 kk dil peyniri,
4 zeytin,
1 içi peynir doldurulmuş çeri domates,
1 dilim sucuk.
İğneden sonra halsiz düştüm diye aslında kahvaltıya gidelim dedik şansımıza açık büfe varmış.
Ben de yukarıdakileri yedim ama bugün başka bir şey yemedim.
Çok az yürüdüm, 2.5 litre su da içtim :)
Sabah bu kadar yiyince elm diyetinden vazgeçtim bugünlük ben de, tek öğün yaptım.
Patates, pilav, ekmek, simit doluydu ama hiç yemedim açıkçası çok iştahlı da değilim zaten
Doğrudur çünkü spor salonuna gittiğimde yirmi dakikada rahat 300 kalori oluyodu :)1 saat eliptik 600 kal yazıyor her yerde
Doğrudur çünkü spor salonuna gittiğimde yirmi dakikada rahat 300 kalori oluyodu :)
canım benim göstergede öyle gösteriyor. ben yanlıştır diye 600ü baz alıyorumBenimkisi neden böyle acaba?
Bir fikri olan var mı?
Gösterge hatalı olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?