- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #141.281
bende bugünki menümü yazayım
sabah
1 yumurta
1,5 dilim ekmek
somates peynir(1 kk)
ara
2 yeşil elma
akşam
1 kepçe çorba
salata
1 karnıyarık
su 3 lt
spor5,5 km tempolu yürüyüş
akşam karnıyarık olmayaydı iyi olurdu ama patlıcanı küçük kıyması bol 1 tane yiyeceğim inşallah fazla olmaz
Günaydın. Haklısın canım dediğin doğruymuş pili zayıflamış ve ben oh sabitim diye yediğim için bu sabah 95.6 çıktım.Ya verirken bu kadar zorda alırken niye böyle kolay. Mehter takımına döndüm resmen. 2ileri 1 geri.ağlıcam sinirimden kafayı yedim bende az araştırayım salatalık diyeti düşünüyorum bakalım belki cumaya toparlarda geçen haftayla aynı çıkarım. umut işte
gunaydın kızlar ben Fatoş eylülde evlendim 55 kiloyla şimdi 63 üm ve herkes bana kilo aldın sen deyip duruyor ilk başlarda yok almadım diyodum ama göbeğim gittikçe büyüyobu büyümeye bi dur demek için aranıza katılmak istiyoruz bide malum yaz geldi bugün hurma yoğurt diyetine başladım önerilerinize de açıyım tabi haydi gitsin kilolarr
Canım öğle Yemeğin uçmuş gitmiş sanırım geç kahvaltı yaptın ama yine Arada metabolizmayı hızlandırmak için Salatalık vs gibi birey yemeni tavsiye ederim. Eliptik süper alet elbet etkisini gösterecektir canım tam gaz devam güzel sonuç alsın bu takım cuma günü artık
arkadaşlar bu sessizlik hoşuma gitmiyor haberiniz olsun
muska cım nerelerdesin sen ses verirdim kb nin bebesi hasta blance ında kendisi hasta ama diğerleriniz nerde
takıma yeni arkadaşlar davet ettim haberiniz olsun hadi bakalım bu hafta hepinizden iyi bir sonuç bekliyorum ona göre
Ben geldim selamlar öncelikleDavet için teşekkürler. Umarım bir katkım olur
:) Kendimi tanıtıyım.
Ben Bahar 20 yaşındayım üniversiteye hazırlanıyorum.Kilo almaya ergenlik dönemine girdiğimde almaya başladım
16 yasnda almaya başladım en zayıf halim 53 tü
Sonra sürekli kilo almaya başladım şuan 77 kiloyum
Diyet olarak hafta 1-3 kilo arası verebileceğim sporla desteklenmiş 3 beyazı en aza hatta 0 a indirerek birşeyler yapmayı düşünüyorum
Spor olarak günde 2 kez sabah aksam yürüyüş yada evde hareketli şarkılarla hareket etmeyi düşünüyorumm
:
Daha önce 7. takımda yarıştım. 2 yıl falan oldu heralde. Takım büyük bir yıkıma uğradı o vakitler kapandı açıldı derken ben kendi isteğimle ayrıldım takımdan. Hamile kaldım doğum yaptım kızım 11 aylık oldu. Şimdi 122 kiloyum ve bu işe bir dur dememin zamanı geldi artık
Daha önce 133 kilodan 98 e kadar düştüm 2 yılda. Evlendikten sonra geri aldım ve 117 kilo ile Dukan yaptım. Tekrar 98 e düştüm hatta 98.8 :) Sonra 1 yıllık uzuuuuuun bir duraklamadan sonra 103 ile hamile kaldım 127 ile doğuma gittim. Doğumdan sonra 15. günde 114 e düşmüştüm. Sonra nerden gittiysem memleketim Balıkesir'e gittim ve 40 günün içinde 123 e çıktım. O civarlarda da geziyorum işte 8-9 aydır.
Ben Dukan yapıcam kafama göre.. emzirdiğim için kitapta emziren anneler için olan bölümü var onu yapıcam. Akşam kitabı tekrar bir okuyayım yarın ayrıntılarını yazarım buraya. Gruplardaki arkadaşlardan tek ricam "Vay dukan şöyle kötü, böyle pis, öyle kaka" falan demesin. Başka da bir ricam yok.
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum.. Diyete hazır olduğum zaman başlayacağım ama dikkat etmeye ve yürüyüşe şu saniye başlıyorum ahan da
Başlangıç kilom 122
Boy 169
Yaş 28 (1987)
Meslek Devlet Memuru
Bu ka
Ha bi de 4 yıl evvel de 5. takımda yarışmıştım.Ana evine dönmüş gurbetçi gibi hissettim kendimi
reyhan ablama burdan selamlar @reyhanxx54
hedef cim neden uykusuz kaldın işler mi yoğun du tatlım
patlıcanı fırçayla yağlayıp fırınlıyorum kaptanım, hem daha kolay oluyor, hem de kızartma kadar kalorili olmuyor...
Kaptanım davetini yenigördüm. Benimtelim yarım akıllı ve ben tei pcye bağlayıp nete girebiliyorum. sizin msjları telden okuyabiliyorum ama maalesef cevap yazamıyorum oyüzden biraz gecikmeli oluyor benimmsjlar, kızma bana olurmu?arkadaşlar bu sessizlik hoşuma gitmiyor haberiniz olsun
muska cım nerelerdesin sen ses verirdim kb nin bebesi hasta blance ında kendisi hasta ama diğerleriniz nerde
takıma yeni arkadaşlar davet ettim haberiniz olsun hadi bakalım bu hafta hepinizden iyi bir sonuç bekliyorum ona göre
Beennn geldmm :)Hala kimsecikler yok e bende kaçtım ozaman iyigeceler
Ben yerinde olsam son aylar yalnızca ders çalışıp sınav sonrası deli gibi spor ve diyete abanirdimSınava çok az kaldı :) üniversiteye zayıf olarak gitmek istiyorum
Her türlü önerinize acığımmmm :)
hedef38beden
Hoşgeldin aramıza anne. Bol kilo vermeler diliyorum.İyi akşamlar.
Gündüz başvuru yaptım. Tekrar siteye girmek için yeni fırsat bulabildim. 82.7 kiloyum. 28 yaşındayım. Çalışıyorum, işim masa başı olduğu için gün içi pek hareketim yok. Kendimde güç buldukça akşamları düzenli spor yapacağım.
Diyet olarak planım ise ramazana kadar isveç diyeti yapmak. Ramazanda da dikkat ederek az da olsa kilo verebilmek. İsveç diyeti için ise perşembe gününe odaklandım.
Bunun dışında kurallarınızı okudum ve kabul ediyorum.
Ne kadar fazlalık var muskacim?Maalesef hedefcim fazla çıktı okadar abartmamıştım oysaki nneyse halledecem artık ben ne kilolar verdim bunumu aşamıycam heheyt
Muskacim bence aynı kaçamakları tekrarlamak bir hata.Eh gördünmü kaptancığım bu seferde ben tutturamadım yanlız kaldım. Bugünkü menüm,
Sabah: 1 kandil simidi (bitmedi yaa)+peynir (1kk)
Öğle : salatalık rendelenmiş azıcık tavuk didilmiş 2 kaşık yoğurt
Ara : 1 frigola
Akşam: 3 kaşık nohut+3kaşık pilav+salata+yoğurt
2,5 lt su Yürüyüş bugün yok bacağım şişti çünkü (hep yağmurlar yüzünden)
canım hoşgeldin aramıza bîraz kendini tanıtırmısonİyi akşamlar.
Gündüz başvuru yaptım. Tekrar siteye girmek için yeni fırsat bulabildim. 82.7 kiloyum. 28 yaşındayım. Çalışıyorum, işim masa başı olduğu için gün içi pek hareketim yok. Kendimde güç buldukça akşamları düzenli spor yapacağım.
Diyet olarak planım ise ramazana kadar isveç diyeti yapmak. Ramazanda da dikkat ederek az da olsa kilo verebilmek. İsveç diyeti için ise perşembe gününe odaklandım.
Bunun dışında kurallarınızı okudum ve kabul ediyorum.
muskacım ne demek yaa haber verdikten sonra sorun yokKaptanım davetini yenigördüm. Benimtelim yarım akıllı ve ben tei pcye bağlayıp nete girebiliyorum. sizin msjları telden okuyabiliyorum ama maalesef cevap yazamıyorum oyüzden biraz gecikmeli oluyor benimmsjlar, kızma bana olurmu?
canım at o kandil sîmitlerini deepfrreze zayıflayınca yersin sabahları poaça kandil simidini kaldıraan çok iyi olacak tatlımEh gördünmü kaptancığım bu seferde ben tutturamadım yanlız kaldım. Bugünkü menüm,
Sabah: 1 kandil simidi (bitmedi yaa)+peynir (1kk)
Öğle : salatalık rendelenmiş azıcık tavuk didilmiş 2 kaşık yoğurt
Ara : 1 frigola
Akşam: 3 kaşık nohut+3kaşık pilav+salata+yoğurt
2,5 lt su Yürüyüş bugün yok bacağım şişti çünkü (hep yağmurlar yüzünden)
Haklısın hedefcim diyecek sözüm yok valla 1,5kg fazla gösteriyor tartı ama 3 gündür wcye çıkamıyorum sanırım onun etkiside baya büyük herşeyi denedin olmadı son çare form çayı içecem artıkBen yerinde olsam son aylar yalnızca ders çalışıp sınav sonrası deli gibi spor ve diyete abanirdim
Hoşgeldin aramıza anne. Bol kilo vermeler diliyorum.
Ne kadar fazlalık var muskacim?
Muskacim bence aynı kaçamakları tekrarlamak bir hata.
Insan iz elbet yaparız kaçamak ama 2 gün ard arda futbola ve kandil simidi olmamalı
Oh kaptanım kızmamış banacanım hoşgeldin aramıza bîraz kendini tanıtırmıson
muskacım ne demek yaa haber verdikten sonra sorun yok
canım at o kandil sîmitlerini deepfrreze zayıflayınca yersin sabahları poaça kandil simidini kaldıraan çok iyi olacak tatlım
günaydın bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?