- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #141.461
haftaya listeye girecen tatlım ona görekızlar ben de size söz veriyorum haftaya 58i göreceğim
Kaptanım bendemi haftaya gireceğim yoksa öbür haftayamı??haftaya listeye girecen tatlım ona göre
haftaya gireceksin tatlım haftaya 3. cuma oluyor ona göreKaptanım bendemi haftaya gireceğim yoksa öbür haftayamı??
Hmmmmm ozaman söz bende 93lü rakamları göreceğim. Çok pis gaza geldim..haftaya gireceksin tatlım haftaya 3. cuma oluyor ona göre
peynir domates diğeri ne canm :)Benim kilom bu sabah : 121,8 bu benim başlangıç kilom olacak heralde değil mi kaptanım
Dukana başladım kahvaltımı da ekledim aşağıya. 3 cherry var ona aldanmayın 1ini yedim sadece birini de öğlen yicem.. diğeri de yedek dayanamazsam falanEki Görüntüle 1549522
peynir domates diğeri ne canm :)
Hadi başarılar tatlım. Sende bismillah dedin başarılıol inş.Dukan krebi.. Yulaf kepeği+süt+yumurta ile yapılıyor yağsız tavada
bu hafta düğünü olacağını söylemişti müsait olunca gelireee benim rakibem hümeyram balayındamı acep??
günaydın kızlar..
çok stresli dönem geçiriyorum..
hepinizden özellikle de hedefcim senden özür diliyorum..
kilom 79.5..
fena değil..geçen haftayı yine maalesef hatırlamıyorum..
elimden geldiğince zaman ayırmaya çalışıcam ama sana iyi bir rakibelik yapamadım sanırım
hedef38 beden çok iyi kilo vermişsin
tebrik ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?