Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bırakırsan ayıp edersin cocom. alıştık biz sana . takımın şu sessiz ve kimsesiz zamanında en istikrarlı elemanımız oldum :))))

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yok KAllisim artık başıboş bırakmaya niyetim yok
malum eski kıyafetlerime girmişken
bundan mahrum olomayı hiiiç istemem
o nedenle sağlıklı beslenmeye ramazanda da devam İnş sengözlerimebaksanab

sen de işlerini hallet bir an önce de
dön aramıza
çikolatam da yok henüz
nerelerde o yaaa:bbo:

günaydın takımcım günaydın cococum, cocom benim dönmeme az kaldı bu hafta arası ablamada gideyim 4-5 gün kalıp dönücem daha sonrada kimse tutamaz allahın izniyle beni bende diyete başlıyorum çünkü :)) acaip alıyorum boş bırakınca...

herkese günaydın a.s.
evde temizlik başladı sabah 8 itibariyle ve ben gece regl oldum :bbo:
halim harap yani, kendimi zorlamicam o kadar olduğu kadar anca napiyim

sabah tartıda 700gr fazla geldim ama regl den sanıyorum bu cuma anca belli olur çünkü erken şişip geç iniyorum maalesef..

mehalim senin bebek işleri ne oldu, gittin mi bu ay için doktora?
biz de düşnüyoruz inşallah bu regl den sonra çalışmalara başlamayı delikafadulden

günaydın canlar. çok açımmmmmmmmmmmm kahvaltı yapacam
bijoum bu ay doğum kontr hapı verdi doktor çünkü kist olmuş bu aydan sonra devam edicez ama inan hevesim falan kalamdı yani

herkese slmlar....ben bu hafta giremedim sanırım listeye...bildirim yapmıştım ama acelem vardı soruyu yanıtlayamadım...o ara çıkmıştım çünkü....

bende allahın izniyle yarından yani hafta başından itibaren yediklerimi yaptıklarımı paylaşmaya başlarım....

bu aralar daha da azimli dvm ediyorum ama acaip halsizim...bu halsizlik canımı sıkıyor...sanırım sıcaklardan kaynaklanıyor bnm halsizliğim....

cumartesi günü güneş yoktu serindi hava, kendimi o kdr iyi hissettim ki camları sildim tülleri yıkayıp ütüledim yetmedi koltukları sildim o da yetmedi halıları sildim....bir baktım saat 18,30 oda yetmedi yarım saatte yürüyüş yaptım....

akşam kollarımı koyacak yer bulamadım ağrısından o derece delirdim kendimi iyi hissedince...ama bugün aynı yine...halsizim...yani kış gelsin istiyorum yaaa...çok sıkıcı kendi işini yaparken bile zorlanmak...

bu arada sauna esofman aldım kullanan varsa bana yardımcı olsun...sorunum var....iade mi etsem yoksa kışı mı beklesem bilemedim....

10 dk dan sonra sıcaktan başıma ağrı giriyor ve inanılmaz bir beyin zonklaması...duşun altından çıkamıorum eğilmem imkansız sanki dışarı çıkıcak beynim...3-4 saatte anca geçiyor...anlam veremedim...
üst kısmınında fermuarını da tam kapamıorum ki hava alsın die ama inanlımaz bir ağrı...ateşim yükselio ondan mı oluyor anlayamadım...

yürüyüşten olması imkansız...çünkü 45 dk yürüyorum hergün hiç böle olmuo...2 kez onla yaptım ...onunla yapınca oldu...aldığımada pişman oldum....

acaba havalar sıcak... sıcak vücutlada yürüyüncede esofman da daha da sıcak yapıp aşırı terletio vücudum mu kaldırmıyor....kışın havalar soğunca etkisi değişir mi bilemedim...iade mi etsem...

şimdi sadece altını giyip yapıcam bakalım baş ağrısı yapıcak mı deneye deneye neden kaynaklandığını bulmaya çalışıcam artık...

bu arada çok mutluyum arkadaşlar....hamile kalmadan aldığım bir pantolonum vardı...yeni almıştım hamile kalınca giyemedim ve bidaha olmadı...bu sabah o pantolonun içine girdim...görenler şaşırıyor...bende farkındayım kilolarım gitti ama beni görmeyenler daha çok farkına varıyor...93 kilo oldum bu sabah itibari ile....80 leri görmeme 4 kilo kaldı...bu kdr azimle dvm etmemin sebebi sizlersiniz...kallisteme ne kdr tşk etsem az....onun desteği beni buraya getirdi onunla geldim buraya ve sizler tabii...

ölürümde diyetimi bırakmam diyorum... çevremdekiler de azmimi görünce bana nazar değeceğinden korkar oldum inanın...ne kdr dikkat ediosun diolar....bu kiloyu gördüm daha bırakırmıym? 75 e düşsem yeter diodum şimdi 75 e düşiyim daha da düşmeyi planlıyorum...

aldığım koşu bandı senelerdir süs gibiydi...şimdi eskidi...gıcırdıo artık...hergün yürüyorum yürümezsem kendimi eksik hissediyorum...önceden haftada 3 gün yürümek zor geliyordu...

ve 4 ay oldu diyetim...ilk defa uzun soluklu diyetim bu bnm...en fazla 2 ay dayanabilmiştim....

ramazan gelince bozmuş ve hep geri almıştım...bi daha toparlanmam uzun zmn aldı...şimdi yine ramazan geliyor ve korkuyorum ben arkadaşlar...

uzun süren açlık metabolizma yavaşlıcak...geç saate yiyip yatılıcak...geç saatte ve deli gibi yencek...her sofrada tatlı eksik olmıcak...off offf...

diyetisyenim ramazanda kilo vermenin zor olduğunu ancak almamak için dikkat edilebileceğini sölemişti...gün boyu su içemicez sık sık yenemeyeceği için metabolizma yavaşlıcak falan filan...

bakalım nolucak ilk gün denicem baktım beceremiorum işin ucu kaçıo allah günah yazmasın sağlık için (bu kdr mücadeleyi yok sayamayacağım)tutamıcam...seneye dicem artık...

şimdiden ön yargılı olmak istemiyorum ama bir kere başıma geldi ipin ucu kaçtı ve toparlayamadım yaaa...tekrar olmasından korkum var...

sahura kahvaltı tarzı omlet tost veya haşlanmış yumurta tarzı önerdi en az 4-5 dilim ekmek demişti..
iftarda da ezanla birlikte su iç biraz zmn geçsin önce 1 kase çorba iç 1-2 saat sonra ana yemeği ye yavaş yavaş ye demişti...ama o kdr aç kalınca ve de susuz saldırır insan beklenir mi becerebilirmiyim bilmiorum...gerçi gün boyu çok bişi yemiorum hatta acıkmıorum sadece öğün atlanmasın die atıştırıorum...ama oruç psikolojisi bunu değiştirebilir...

neyse başınızı şişirdim...gelsin hele o gün bakıcaz artık....

umarım hepiniz iyisinizdir...öpüyorum hepinizi

Tabucum evet senden cevap alamayınca emin olmadım yazamadım listeye ama haftaya girersin canım . bu arada halsizlik hep var ya sanırım havalardan . ramazan geliyorda diyeti bozacağım diye kafana takma bozmayacaksın inşallah bak burda omuz omuza yapacaz bu işi :))

selam hatunlarım benim.
geçmişi satır satır okudum.okumuyo,ilgilenmiyo takımla falan diye düşünmeyin. okuyorum ben çünkü. çaklıtı gerçekten merak etmeye başladım bu arada.. onu belirteyim.
az önce de spordan geldim. süt içiyorum şimdi.
haa bu arada.. sormak istediğim bişey var. rüya yorumlamasını bilen var mı içinizde :roflol:

günaydın canlar. çok açımmmmmmmmmmmm kahvaltı yapacam
bijoum bu ay doğum kontr hapı verdi doktor çünkü kist olmuş bu aydan sonra devam edicez ama inan hevesim falan kalamdı yani

yaa hevessiz falan kalma bak beraber doğurucaaaaaazzzz :roflol: kist için de soğan suyu içseydin ya o ilaçlar yerine. bana da vermişti dr ben içmedim soğan suyuyla hallettim işi. hem hamile kalmana da engel olmazdı..

temizlik bitti ben de bittim birazdan buraya da uğrayan hemşom ve eşiyle gezöeye gidicez, eşim giyin diyor da vallaha üstümü giyinmeye halim yok :bbo:

çikolatayı birazdan aricam ne buraya ugruyor ne kk ya merak ettim ben de çok :uhm:

geldim geldim...
aslında sık sık bakıyorum size gelip,yazdıklarınızı,muhabbetinizi uzaktan izliyorum.ama kendimde o neşeli muhabbete katılacak gücü bulamıyordum.
iyi sayılırım,burda değilim belki ama diyet yapıyorum.toparlandım iyice,size söyleyememiştim,olaylar esnasında kilo almıştım,şimdi yine 3 kilo kadar verdim.oldukça dikkat ediyorum.
beni dengesizleştiren biri de olmadığı için,inşallah bu düzenim hep böyle sürecek artık.
ama spor yapamıyorum.o kadar yorgun oluyorum ki,şu koşu bandına bile çıkmak zor geliyor.ne olacak bilmem.spor yapsam daha hzlı gidecek ama bijomun da dediği gibi sporla verdiğin zaman,vücut hep spor istiyor.
haftaya cuma aranıza dönmeyi düşünüyorum.çeşmeye gitme durumumuz var yine,program için.eğer gidersek cts günü yazmaya başlarım inşallah...
hepinizi çok özledim ve çok seviyorum..

günaydın 5. takım
güzel bir hafta diliyorum hepimiz için
umarım çook verimli ve çookk mutlu bir hafta geçiririzopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…