Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kardeş takımcım. umarım herkesler iyidir. kallistecim listemi yaptım kontrol edersen sevinirim. çok çok öpüldünüz.

13. TAKIM **116. ETAP**
ad1 ( 53.0 / 53.0 / 0.0 / 0.0 &#37
melis08 (geri dönmek üzere ayrıldı, 59.6)
dosba (71.0 / 69.9 / 1.1 / 1.55 %)
acıbiber2053 (64.5 /65.3 / -0.8 / -1.24 %)
melankoli_84(66.0 / 66.0/ 0.0 / 0.0 %)
shopaholic (73.5 / 73.5 / 0.0 / 0.0 % )
emirel (61.7 / 61.4 / 0.3 / 0.5 % )
bhr.87 (81.4 / 80.1 / 1.3 / 1.60 %)

13. TAKIM TOPLAM KıLO ( 471.1 / 469.2 / 1.9 / % 0.40 )

eh.. biraz öyle oldu sanırım=))

tam farketmez diyecektim yazmışsın zaten bizi de listeye=)

kilo veren herkesi tebrik ediyorum öpüyorum koskocamannn=))

gidip kendime koca bi tabak lahana salatası hazırliim bari.. sonra da spora gidicem.
bu hafta regl olucam bir de sanırım.. nerden mi anladım? memişler foraaaa delikafadulden
höhöhöhöh

höhö=D yediklerimi yazıym hemen.
sabah: biraz peynir-yumurta-2dilim kepek ekmeği-bal
öğlen: koca bi tabak salata-sayıyla 10 tane burgu makarna-yogurt
ara öğünde 1 bardak süt ve 10 tane üzüm yicem.
akşama ise ne yiyeceğime karar veremedim. ama yine koca bi tabak salata olur. yanında herhangi bişey yer miyim bilmiyorum. :roflol::roflol:

canlarım merhabalar yeni geldim dşardan hesapları daha doğrusu bildirimleri yaptım mehalim sağolsun yapmış hesap kitap işini halletmiş... mersacım ve cococum tebrik ederim canlarım yine mucize yaratmışsınız...
kilo alıp dönen arkadaşlarımızda üzülmüyor değil mi? toparlayacağız hepberaber..

ben hemen çıkacağım kızlarla mutfakta abuk sabuk işler yapıyoruz beni bekliyorlar :))

büyük kızım aradı sabah hemen haberini vereyim, 2 gün önceki eleme sınavından tam puan alarak geçmiş bu günkü burs mülakatındaysa çok sıkıştırmışlar neden başka üniversite değilde bizi seçtin dediklerindede sizi seçmedim şansımı deniyorum demiş benim düdük kızım :)) mimar sinanıda anadoluyuda deneyeceğim demiş tabi böyle düşünene burs verirlermi % 20 verelim biz sana o zaman diyerek sırıttılar diyor ama bizimkinin morali 100% valla çok değişik bir çocuk doğurmuşum bende anlamadım...

kallistecim sağolasın bacım. yalnız paylaşım alanına kısa yoldan nasıl eklicem, beceremedim ben ya. aslında oluyorda tekrardan komple hepsini düzenlemesi zor oluyor. yapıyorumda farkınamı varmıyorum. ne bileyim bir el atıverin bacılarım. :kedi:

kallistecim yaptım hayatım. sağolsun paylaşım alanında bir arkadaş yardım ediverdi. aslında bende yaptım ama 8. takımın yazısı çok renkliliğinden dolayı alıntı yaptığımda karmaşık çıkıyordu. bozarım diye cesaret edemedim. ama bişey olmuyormuş meğer.aynısı olarak çıkıyormuş. gelince üzülmeyesin diye haber vereyim dedim. opuyorumnanaktan

oy oy canlarıma bak hele olu gelin temizlik yaparmış.

kallisim vallaha senin kızın süper cevap verniş bu gib, mülakatlarda kendi gibi olan doğal olan kendini bu şekilde dürüstçe ifade edenler inan daha çok puan alıyorlar:))

herkese günaydınnn a.s.
az önce kahvaltımı ettim, size bir yazayım ondan sonra kalkıcam giyinicem. 2 haftalık bir bebişimiz var onun mevlüdüne gidicem hazırlanayım...

valla dün lokum yedim bi de magnum yedim akşam ama sabah kilo vermiş göründüm :bbo: nasıl iş bu ben anlamadım :uhm: akşam yemek yemiyorum hala ondan dicem ama önceden de yemiyodum fakat böyle şeyler yer yemez alıyodum kilo :1rolleyes:

kallisim yazıcam yazıcam unutuyorum canım affet. kızına çok çok başarılar diliyorum ve ben hissediyorum kazanacağını Allahın izniyle :1hug:
mülakat konusu da hakatten mehalimin dediği gibi. arkadaşım çevik kuvvet polis olmak istiyordu, okula girerken mülakata almışlar bunu. demişler ki neden polis olmak istiyosun. o da demiş ki garanti meslek, maaş düzenli yatar, iyi de para veriyolar, izinler falan, devlete sırtımı yaslamak istiyorum vs demiş. böyle böyle bir sürü konuşmuş ve çok az kişi içinden alınmıştı :roflol:

Günaydın arkadaşlar.

günaydın bijoumm bebeği bizim içinde kokla emii:))

bende 12 gibi göz doktoruna gideceğim aliyle beraber normalde ikimizde gözlük kullanırız oğluşumunki kırıldı bende koktrole gitmek istiyorum işte böyle yani ordan çarşı pazar edeceğim :))

Kim senin yasalarını çiğnemedi ki söyle
Günahsız bir ömrün tadı ne ki söyle
Yaptığım kötülüğü, kötülükle ödersen sen
Sen ile ben aramda ne fark kalır ki söyle
Ömer Hayyam

mehalim imzan süper ama bak bana ne hatırlattı yazayım kaydirigubbakcemile3

devlet yurdunda kaldım ben ankarada. orda odalarda elektrik prizi yoktu :bbo: su ısıtıcısı olur ya hani kahve yapmak için de kullanırlar plastik, ha işte biz de onlardan kullanıyoruz kaçak lavabodaki fişlerde. yönetim yasaklamış millet elini kolunu yakıyor diye. dolap kontrolünde bir gün yakalandı bizim odanın ortak ısıtıcısı :roflol: ben de o arada semerkant ı okuyorum belki bilirsin ömer hayyam ı anlatır. hepimizi çağırmışlardı idareye. disiplin cezası vercez savunmanızı yazın gelin demişlerdi. biz de savunmayı yazıp altına bu dörtlüğü yazmıştık :roflol: :roflol:

Ahh bijoum ısıtıcıları bilmem birde ben elimde patlamıştım yurta. her öğrencinin en yakın arkadaşlarındadır o ısıtıcılar.
semerkantıda iyi bilir iki kere okudum bu dörtlülte ordan zaten :))) vallaha süper olmuş savunma canımcım.
Bu dörtlüğü herkes pek anlamaz yada hemen tepki gösteririler ne demek yani diye ama bence o kadar güzel bir anlatım ve kinayeye sahiptirki bu dörtlük ben çok severim . yaa bende yurt hayatını hatırladım şimdi bak.:))

bu arada dörtlük işe yarmışmıydı merak ettim

günaydııın=)
sabah8de uyandım kahvaltı yaptım. ama sonra uyumuş kalmışım şimdi uyandım:S
hiç bişiy yemek istemiyo nedense canım. acaip bi iştahsızlık var. bu arada.. patates en cabuk sindirilen besinlerdenmiş:S dün gece yatmadan okumustum nette.. özellikle patates püresi.. 5-6 dakika kalıyomuş midede

hahahah mehalim valla o savunmayı yazdık sonra ne ses çıktı ne seda :roflol: ya anlamadılar ya da insafa geldiler bilemiyorum :roflol: :roflol:

aah ah ısıtıcı kimlerin elinde patlamamıştır ki yurtta kalan kaydirigubbakcemile3

selam canlar
naber umarım herkes iyidir
Kallisime de sormuştum o da fikir belirtmiş sağolsun
kararımı açıklamak istiyorum sizlere
22 ağustosta mezun olmak istiyorum kısmetse
yani 2 hafta sonra
ramazanın başında
ama sizi bırakmam burdayım sürekli kısmetseopuyorumnanaktan

Bırakırsan ayıp edersin cocom. alıştık biz sana . takımın şu sessiz ve kimsesiz zamanında en istikrarlı elemanımız oldum :))))

selam gençler

bugün spora gidemedim. regl olucağım için acaip bi agrı ve halsizlik var üzerimde.. yattım durdum aksama kadar mandalar gibi

canım aman aman zaten bir yerlere gitmeye kalkma iyice savruluruz takımı tutanların en başında seni görüyorum şu günlerde :))
benim fikrim sağlığını zorlamaman açısındandı ama ramazanda sakın boş bırakmak yok diyetteymiş gibi devam hafif aralıklarla kontrol altın almak gerek haydi hayırlısı..

selam gençler

bugün spora gidemedim. regl olucağım için acaip bi agrı ve halsizlik var üzerimde.. yattım durdum aksama kadar mandalar gibi

ay canım estafurullah kaydirigubbakcemile3 arada bir yatmak iyi gelebiliyor inşallah hafif atlatırsın birde hastalıktan yeni kalktın iyice yıpranma...

ay beni hi sormayın evde acaip havalar esiyor kızın sınavları eşimin izin dönüşü aşırı çalışıp yorulması hepimizde stres havası estirdi bende buraya gereken ilgiyi gösteremiyorum ama az kaldı sabır :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…