Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ahh, ben mesajı görmemişim ya.
Çok zor cidden.
Bir hastalığı var mıymış imseval?
Çok üzüldüm.

Yok canım. tansiyonu çıkıyor birden istifra ediyor sonra da kendinden geçiyor. tahlil sonuçlarını bilmiyorum onun. annelerinin panik atağı var. 36 yaşında daha 6 aylık bebeği var yazık

Yok canım. tansiyonu çıkıyor birden istifra ediyor sonra da kendinden geçiyor. tahlil sonuçlarını bilmiyorum onun. annelerinin panik atağı var. 36 yaşında daha 6 aylık bebeği var yazık

en az iki gün yoğun bakımda kalacakmış şimdi haber geldi. iki gün sonra karar verecekler

Yazık ya.
Hayat ne kadar basit.
Son zamanlarda neden bilmiyorum anlamsız bir korku var içimde.
Telefon çaldıkça içim hopluyor, eşim bakkala gidiyor, telefonu yanına almaz da 5 dakika geç kalırsa merak ediyorum.
Hep kötü olaylar duymaya başladım, sanırım o nedenle.

gunaydınlar guzeller
bu sabah ki kilom 60.5 hadi bakalım :)

Süpersin kollontaicim.

Turk kahvesi ne kadar istah kesici ya :)

Kesinlikle öyle.

Çok geçmiş olsun Allah yavrularına bağışlasın inşallah

Kaptanım sana da geçmiş olsun umarım ameliyta hiç gerek kalmaz

Ben de eşimin memleketine geldim bugün kayınvalidemin yemekleri ile diyetimi bozmam inş

Merhaba kızlar iftar davetindeydim anca geldik... Menüm,
Sahur : 2 dilim börek+1 haş. yumurta
İftar : yarım kepçe yoğurtlu buğday çorbası+ 1 kaşık pilav + 1 minik köfte+1 çatal tatlı (eşimin tatlısından)
Çay yanına 4 minicik kurabiye

Günaydın herkeslere kızlar.
Eşim uzun bir aradan sonra işe gitti.
Amanın nasıl alışmışım. 1 ayı geçti, en fazla ayrı kaldığımız yarım saat olmuş uyku harici.
Bir garip hissettim şimdi.
Sabaha kadar da konuşacağız diye uyumadık.
En son saat 5 olmuştu.
Bayılsam mı uyanık mı kalsam bilemiyorum ama işlerim var.
Fırsat bulursam bir uyku kaçamağı yaparım bakalım.
BU arada bugün protein günüm.
Herkese güzel günler diliyorum.

canım seabahar 2 aylık sonuçları genel olarak yayınlanıyor ama biz takım olarak yapaniliriz tabikii

evet kaptanım ben o analizleri gördüm oradan geldi zaten aklıma

mesela bu ayın son bildirimini yapıcaz şimdi. takım analizi yapılıyor bizde takım içi analiz yapalım, herkes yorum yapsın birbirinin durumuna. takıma vites attırır diye düşünüyorum ben

nesnel ve nicel analizi ben yapabilirim isterseniz yani sonuçları toplayıp sayısal olarak yorumlama yaparım. sonra da herkes fikrini ve önerisini sunar

Gayet güzel olur imsevalcim neden olmasın.
Elbette ki motive eder.
Ben bir an zor olur mu diye düşündüm de, son zamanlarda yemek yemek bile zor geliyor zaten bana.

Günaydın arkadaşlar

benimde bugün saf protein günüm. menümü yazarım birazdan.

dünkü menümde pek kaçamak yapmadım sadece 3 küçük üçgen dilim karpuz yedim

kahvaltımı yapıp geldim işe günlerden sonra ilk kez çok mutluyum

bi de 10 dk yürüdüm

bugüne enerjik başladım. kiloya yansımıyor ama yarın yansıyacak eminim

Kızlar, hasta olmuşum çok feci.
Nasıl bir anda oldu anlamadım.
Sabah bir şey yoktu.
Bu mevsimde grip de çekilmez ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…