- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #142.201
Ahh, ben mesajı görmemişim ya.
Çok zor cidden.
Bir hastalığı var mıymış imseval?
Çok üzüldüm.
Yok canım. tansiyonu çıkıyor birden istifra ediyor sonra da kendinden geçiyor. tahlil sonuçlarını bilmiyorum onun. annelerinin panik atağı var. 36 yaşında daha6 aylık bebeği var yazık
cok gecmis olsunen az iki gün yoğun bakımda kalacakmış şimdi haber geldi. iki gün sonra karar verecekler
en az iki gün yoğun bakımda kalacakmış şimdi haber geldi. iki gün sonra karar verecekler
gunaydınlar guzeller
bu sabah ki kilom 60.5 hadi bakalım :)
Turk kahvesi ne kadar istah kesici ya :)
Yok canım. tansiyonu çıkıyor birden istifra ediyor sonra da kendinden geçiyor. tahlil sonuçlarını bilmiyorum onun. annelerinin panik atağı var. 36 yaşında daha6 aylık bebeği var yazık
gunaydınlar guzeller
bu sabah ki kilom 60.5 hadi bakalım :)
Turk kahvesi ne kadar istah kesici ya :)
Kaptanım grupta acaba aylık sonuçlarımı yayınlasak?
canım seabahar 2 aylık sonuçları genel olarak yayınlanıyor ama biz takım olarak yapaniliriz tabikiiKaptanım grupta acaba aylık sonuçlarımı yayınlasak?
Çok geçmiş olsun Allah yavrularına bağışlasın inşallahDÜZELTME:
Akşam yağsız pişirilmiş tavuk ciğeri ve yoğurt yedim.
Dün bütün gece komşumuzun abisinin çocuklarına baktımabisi ve yengesi rahatsızlandılar ambulans çağırdık. Abisi şimdi iyi fakat çocukların anneleri yoğun bakımda hastaneye giderken kalbi durmuş elektro şokla döndürmüşler. Şu an durumu kritikmiş Allahım inşallah annelerini çocuklarına bağışlar
gece 3 buçuk gibi eve döndüm 4 gibi bebişi uyuttum ve kalan ciğeri yedim yanında da 3 yudum tam buğday ekmeği yedim.
Burada 2 aylıklar var bak imsevalcim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-takimlarinin-analiz-raporlari.267230/page-32
canım seabahar 2 aylık sonuçları genel olarak yayınlanıyor ama biz takım olarak yapaniliriz tabikii
evet kaptanım ben o analizleri gördüm oradan geldi zaten aklıma
mesela bu ayın son bildirimini yapıcaz şimdi. takım analizi yapılıyor bizde takım içi analiz yapalım, herkes yorum yapsın birbirinin durumuna. takıma vites attırır diye düşünüyorum ben
nesnel ve nicel analizi ben yapabilirim istersenizyani sonuçları toplayıp sayısal olarak yorumlama yaparım. sonra da herkes fikrini ve önerisini sunar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?