- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #142.241
Sende protein günü yerine karbonhidrat kısıtlaması yapmış oldun yani.. Sandviç ekmeği 20-25 kb olsa 40 ı geçmediğin sürece eksi görürsün zzatenBenim protein diyetim eşim yüzünden olmadı bugün.
Öğle arasında eve geldi, ben bir şey yememiş ve yatıyordum.
Protein günü ama bugün desem de dinlemedi ve en sevdiğim ton balıklı sandiviçten getirdi yanıma.
Ben de yemiş bulundum.
gunaydınlar :)
kaptanım ve hedefcim gecmis ollsun,
imseval oyle bisey cok guzel olur bir ay ne yapmısız goruruz hem, senin dukan nasıl gidiyor tatlım
İmsevalcim, bana sanki yanlış gibi geldi.
3 km yürüyüş 900 kalori olamaz çünkü. :)
Benim protein diyetim eşim yüzünden olmadı bugün.
Öğle arasında eve geldi, ben bir şey yememiş ve yatıyordum.
Protein günü ama bugün desem de dinlemedi ve en sevdiğim ton balıklı sandiviçten getirdi yanıma.
Ben de yemiş bulundum.
muska cım gözüm yüzünden fazla pc ye bakamıyorum yaa gözümden kaçmıştır tatlım o zamanGeçmiş olsun hedefimm iyi bak kendine...
Bizler iyiyiz tatlım hoşgeldin..
Kaptanım ben her gün buradayım ek muhabbetleri denk getiremiyorum ama olsun. Sanırım senin gözünden kaçtı....
aylık analiz için mesajları da sayıyorum ha ona göre
Sende protein günü yerine karbonhidrat kısıtlaması yapmış oldun yani.. Sandviç ekmeği 20-25 kb olsa 40 ı geçmediğin sürece eksi görürsün zzaten
Bana bir oturdu anlatamam ogle yedigim yemek
bugun yine az yemekle karsinizdayim a dostlar :)
ben normal kahvaltı yaptım aksama zumba dersim var bakalım umarım yarın eksi cıkarım
muska cım gözüm yüzünden fazla pc ye bakamıyorum yaa gözümden kaçmıştır tatlım o zaman
kızlar pc ye bakınca gözlerim çok ağrıyor o yüzden gözleim düzelene kadar çok sık giremeyeceğim ama siz ihmal etmeyin buarları
aylık analiz için mesajları da sayıyorum ha ona göre
Ya dusundum de neredeyse 1.5-2 aydir uyeyim buraya, 61.7 ile falan baslamistim 59 kusure anca dusebildim bu kadar yeteneksiz olunur :S
cok da ac bırakmasaydın kendini meyve ya da yogurt yeseydin cok etkilemez yarın ki kilonuBugün doğru dürüst bir şey yememişim.
Öğlen eşimin yaptığı bir tonbalıklı sandiviç ile duruyorum.
Spor yapmadım bari yeme durumum böyle kalsın.
muskacım gunluk ne kadar kb almak gerekiyor ?Hedefcim yediklerinin karbonhidrat degerlerini hesaplıcaksın, bende alıskanlık oldu ezberden ortalamada olsa bugün su kadar kb yemisim diyorum.
Peki siz su yuzdeleri nasıl hesaplıyosunuz?
Vücudumuzun ihtiyacı 70 bu bazal met. İcin sen bunu 40-50 tutarsan yada daha az acıgı kapamak icin yaglara yöneliyor vücut. Az kbliler hep protein o yuzden kas kaybıda olmuyor. Ben bugün 22 yaptım bakalım ne olacak?muskacım gunluk ne kadar kb almak gerekiyor ?
Hedefcm birsey danışacağımGünaydın herkeslere kızlar.
Eşim uzun bir aradan sonra işe gitti.
Amanın nasıl alışmışım. 1 ayı geçti, en fazla ayrı kaldığımız yarım saat olmuş uyku harici.
Bir garip hissettim şimdi.
Sabaha kadar da konuşacağız diye uyumadık.
En son saat 5 olmuştu.
Bayılsam mı uyanık mı kalsam bilemiyorum ama işlerim var.
Fırsat bulursam bir uyku kaçamağı yaparım bakalım.
BU arada bugün protein günüm.
Herkese güzel günler diliyorum.
muska cım gözüm yüzünden fazla pc ye bakamıyorum yaa gözümden kaçmıştır tatlım o zaman
kızlar pc ye bakınca gözlerim çok ağrıyor o yüzden gözleim düzelene kadar çok sık giremeyeceğim ama siz ihmal etmeyin buarları
Tebrik ederimGecen hafta:68,5
Bu hafta:68
Fark:0,5
Yüzde: 0,73
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?