- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #142.221
Gayet güzel olur imsevalcim neden olmasın.
Elbette ki motive eder.
Ben bir an zor olur mu diye düşündüm de, son zamanlarda yemek yemek bile zor geliyor zaten bana.
Kızlar, hasta olmuşum çok feci.
Nasıl bir anda oldu anlamadım.
Sabah bir şey yoktu.
Bu mevsimde grip de çekilmez ki.
bence bu hafta hazır ay sonu bir deneyelim kaptanım da olur derse.. ayda bir zaten ne kadar zor olabilir ki
geçmiş olsun canım.. mevsim değişikliğinden de olur.. klimalar da hasta ediyor adamı
Yolda ve gece kaldığım yerde ne bulduysam yemek zorunda kaldım
Abur cuburNeler buldun bakalım yolda
imseval cim canım böyle bir şey yaparsan çok güzel olur tatlım sana zahmet olmazsa eğerevet kaptanım ben o analizleri gördüm oradan geldi zaten aklıma
mesela bu ayın son bildirimini yapıcaz şimdi. takım analizi yapılıyor bizde takım içi analiz yapalım, herkes yorum yapsın birbirinin durumuna. takıma vites attırır diye düşünüyorum ben
nesnel ve nicel analizi ben yapabilirim istersenizyani sonuçları toplayıp sayısal olarak yorumlama yaparım. sonra da herkes fikrini ve önerisini sunar
kesinlikle yansıyacaktır emin ol pozitif olmak çok önemli çünküGünaydın arkadaşlar
benimde bugün saf protein günüm. menümü yazarım birazdan.
dünkü menümde pek kaçamak yapmadım sadece 3 küçük üçgen dilim karpuz yedim
kahvaltımı yapıp geldim işe günlerden sonra ilk kezçok mutluyum
bi de 10 dk yürüdüm
bugüne enerjik başladım. kiloya yansımıyor ama yarın yansıyacak eminim
geçmiş olsun tatlım yaa nalayabiliyorum seni dün akşam ayağımda hem normal hem yün çorap sıcak su termoforu ve üzerimde battaniye ile titrediğim için anlayabiliryoruym seni bende bugün de oruç yok iptal durumdayım işyerinde güneş gözlükleri ile geziyorum faranjiim felaket zatenKızlar, hasta olmuşum çok feci.
Sabah bir şey yoktu.
eline sağlık tatlım şimdidenbence bu hafta hazır ay sonu bir deneyelim kaptanım da olur derse.. ayda bir zaten ne kadar zor olabilir ki
günaydınlarrr
imseval cim canım böyle bir şey yaparsan çok güzel olur tatlım sana zahmet olmazsa eğer
kesinlikle yansıyacaktır emin ol pozitif olmak çok önemli çünkü
eline sağlık tatlım şimdiden
Abur cubur
hümeyra cım yol hali olur böyle şeyler
:) :) :)afiyet olsun kaptanım ne demek
görev için her zaman hazırım
Neyse hadi kaptanım olur öyle şeyler dediği için affettim
Geçmiş olsun hedefimm iyi bak kendine...Kızlar, hasta olmuşum çok feci.
Sabah bir şey yoktu.
Bizler iyiyiz tatlım hoşgeldin..Günaydın arkadaşlar sonunda kavuştum canım gurubuma :) Dün şehir dışında sınavım vardı. Anlıyacağınız yol yaptım git gel derken koşturmada giremedim. Keyifler nasıl :)
bu arada dün öğleden sonra dayanamayıp izin alıp eve gidip dinlenmiştim bugün öyle bi şansım da yok zaten devlette olmasam işten atarlardı beni :)
pc ye fazla bakamıyorum fırsat buldukça yazmaya çalışırım kendinize iyi bakın
muska77 nerelerdesin canım yaa 2 gündür özlettin kendini
blanc ım senin menü de çok az tatlım yaaa
Harika fikir sevalcim...afiyet olsun kaptanım ne demek
görev için her zaman hazırım
Neyse hadi kaptanım olur öyle şeyler dediği için affettim
Eki Görüntüle 1565014
.
5 dk diye küçümseme seni iki adet diyet olmayan bisküviden ve 1 twister dondurmadan korur (benim dondurma yalayan smileyim de gitmiş)
neyse
Günaydın arkadaşlar sonunda kavuştum canım gurubuma :) Dün şehir dışında sınavım vardı. Anlıyacağınız yol yaptım git gel derken koşturmada giremedim. Keyifler nasıl :)
günaydınlarrr
imseval cim canım böyle bir şey yaparsan çok güzel olur tatlım sana zahmet olmazsa eğer
kesinlikle yansıyacaktır emin ol pozitif olmak çok önemli çünkü
geçmiş olsun tatlım yaa nalayabiliyorum seni dün akşam ayağımda hem normal hem yün çorap sıcak su termoforu ve üzerimde battaniye ile titrediğim için anlayabiliryoruym seni bende bugün de oruç yok iptal durumdayım işyerinde güneş gözlükleri ile geziyorum faranjiim felaket zaten
eline sağlık tatlım şimdiden
bu arada dün öğleden sonra dayanamayıp izin alıp eve gidip dinlenmiştim bugün öyle bi şansım da yok zaten devlette olmasam işten atarlardı beni :)
pc ye fazla bakamıyorum fırsat buldukça yazmaya çalışırım kendinize iyi bakın
muska77 nerelerdesin canım yaa 2 gündür özlettin kendini
blanc ım senin menü de çok az tatlım yaaa
Biraz çalışmam gerekiyor bayanlar..
Akşamüstü girerim gene..
Kaçtım ben
gunaydınlar :)
kaptanım ve hedefcim gecmis ollsun,
imseval oyle bisey cok guzel olur bir ay ne yapmısız goruruz hem, senin dukan nasıl gidiyor tatlım
Geçmiş olsun hedefimm iyi bak kendine...
Bizler iyiyiz tatlım hoşgeldin..
Kaptanım ben her gün buradayım ek muhabbetleri denk getiremiyorum ama olsun. Sanırım senin gözünden kaçtı....
Kaptanım ben kilo bildirimini yarın iftardan önce yapsam olurmu ? Bir umut belki artı çıkmam (Wc işini hallettim bugünde protein ağırlıklı yedimmi belki artı görmem)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?