- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #142.181
Wc isi halloldumu kaptanım, ben aynıyım okonuda tartıdada 92,5 cıkıyorum çok üzgünümbende bugün 65,3 ü gördüm cumaya 64 lü bir rakam görmek regli şiişliğim var bi regli olsam rahatlayacam
Kaptanım unutma bu gece çörekotunu bosuna agrı cekiyosun yazık canına.bugünki menü
sahur
1/2 avuç içi kadar pide
1 kk peynir
iftar
1 kepçe çorba
1 köfte büyüklüünde tavuk
3-4 lokma pide
1 çatal burma kadayıf
su şimdiye kadar 1 lt oldu
spor 2 km yürüyüş dazla yapamadım
faranjitim çok kötü boğazım ağrıyor
aldım canım iftarda şimdi sahurda da alacamKaptanım unutma bu gece çörekotunu bosuna agrı cekiyosun yazık canına.
DÜZELTME:Günaydın arkadaşlar
Bu sabah tartıldım. Kilom 118,3 +1,4 görünüyor
23.06.2015 Menüm
Sabah iki dilim dukan kek ile buzlu kahve içtim saat 10'da. öğlen yersem eğer haşlanmış yumurta peynir 1 cherry domates yicem. akşam haşlanmış ya da ızgara tavuk göğsü otlu sarımsaklı yoğurt. gece çok acıkırsam tatlandırıcılı türk kahvesi içerim.
kızlar slm bıgün göz ve ortopedi dr una gittim ort karpaltünelden ameliyat olmamı söyledi ama şimdi olmayacam bu arada göz tomoğrafisi falan çekildi gözlerim çok ağrıyor
boğazımda kötü şimdi çörekotuyağını iftar masasına koyacam ki unutmayayım diye
muskacım, hedefcim aynen yollar fena insanın butun duzeni dagılıyo, hele gunubirlik olunca, ama toparlarım bi ikigune :)
bugun ki menum
sabah
bir kase nesquik gevrek
ara
ceyrek ekmege kasarlı tost
aksam
henuz belli degil :) usenmezsem corba yaparım, ama kepekli makarna yapma ihtimalimde var
Selamlar,
Bugunku menum :
Sabah : 1 lıght-seker katkısız cilekli yogurt
Öğle : 250 g köfte, 1.5 yk piyaz, 8 tane hurma.
Akşam : Yok
Spor: yok
su: 3 lt olur yatana kadar.
Selam menümü paylaşayım
Sabah peynir zeytin kaşarlı omlet
Bir çay b ceviz domates salatalık roka
Akşam üstü et sote ve yoğurtlu kabak yemeği birer tabak
Salata
20.30da da dayanamayıp yarım tabak et yedim kwndime çok kızdım
Emzirdiğim için or tutmuyorum
2,5 lt su içtim
Bir saate yakın da yürüdüm
Cumayı bekliyorum
bugünki menü
sahur
1/2 avuç içi kadar pide
1 kk peynir
iftar
1 kepçe çorba
1 köfte büyüklüünde tavuk
3-4 lokma pide
1 çatal burma kadayıf
su şimdiye kadar 1 lt oldu
spor 2 km yürüyüş dazla yapamadım
faranjitim çok kötü boğazım ağrıyor
bende bugün 65,3 ü gördüm cumaya 64 lü bir rakam görmek regli şiişliğim var bi regli olsam rahatlayacam
Menu bildirimimide yapayım.
Sahur : 1 dl.cavdar ekmegi / 2 yumurta / 2kk peynir
İftar: 1 tabak tavuk sote / 4-5 catal spagetti / semizotu salatası 2-3 lokma karpuz
Yatmadanda kiraz yerim belki..
Günaydın
Düne göre nispeten daha iyi bie güne uyandım.. Gene de sinirlerim bozuk ve sinirlerim bu hali işe yarıyor gibi
Bu sabah 117,9 u gördüm tartıda. Korkudan günde 3 posta tartılır oldum sözde cumadan cumaya tartılacaktım
iki sabah kaldı geriye
24.06.2015 Menüm
Sabah:
Buzlu Kahve
1.5 dilim Dukan Kek
Öğlen:
2 yumurtadan otlu omlet
1 kk peynir
yarım domates
Ara:
Türk kahvesi
1 dilim Dukan Kek
Akşam:
Yoğurt
Gece:
Buzlu Kahve
Kaptanım neden olmayacaksın?
Sıkıntı yaratmasın sonrasında?
Toplarsın Kollontaicim elbette, anlık yorgunluk ve dağınıklık oluyor işte.
Bir de şu trenler çok iyi neyle gittiniz bilmiyorum ama.
Afiyet olsun.
Anne evinde iyi durmuşsun.
GAyet güzel olmuş Blanchecim.
Maşallah herkes cumaya emin adımlarla yaklaşıyor.
Spor d açok iyi..
Kaptanım ben çocukluğum boyunca faranjittim. Çok iyi anlıyorum seni. Umarım bir an önce geçer. Naneli şekerler de anlık rahatlatır aslında.
Sende mi bende mi sorma onu
60 güne az kaldı son reglden sonra.
Sanırım bu durum da kilo verimini çok yavaşlatıyor.
Afiyet olsun muskacım.
Tam ders niteliğinde kaçamak oldu seninki imsevalcim.
Buzlu kahveyi nasul yapıyorsun acaba?
Farklı tarifler var ya, merak ettim.
60 gun mu? Hamile olmayasin?
canım geçmiş olsun allah acil şifalar versin yaa aynı anda mı hastalanmışlar karı kocaDÜZELTME:
Akşam yağsız pişirilmiş tavuk ciğeri ve yoğurt yedim.
Dün bütün gece komşumuzun abisinin çocuklarına baktımabisi ve yengesi rahatsızlandılar ambulans çağırdık. Abisi şimdi iyi fakat çocukların anneleri yoğun bakımda hastaneye giderken kalbi durmuş elektro şokla döndürmüşler. Şu an durumu kritikmiş Allahım inşallah annelerini çocuklarına bağışlar
gece 3 buçuk gibi eve döndüm 4 gibi bebişi uyuttum ve kalan ciğeri yedim yanında da 3 yudum tam buğday ekmeği yedim.
canım yaz dönemi hele ramazan da zor olur kışın yaptırayım diyorum bi de gözüm kesmiyor alıştım zaten ellerimi yarım yamalak kullanmaya biraz daha idare edeyim diyorumKaptanım neden olmayacaksın?
Sıkıntı yaratmasın sonrasında?
Toplarsın Kollontaicim elbette, anlık yorgunluk ve dağınıklık oluyor işte.
Bir de şu trenler çok iyi neyle gittiniz bilmiyorum ama.
Afiyet olsun.
Anne evinde iyi durmuşsun.
GAyet güzel olmuş Blanchecim.
Maşallah herkes cumaya emin adımlarla yaklaşıyor.
Spor d açok iyi..
Kaptanım ben çocukluğum boyunca faranjittim. Çok iyi anlıyorum seni. Umarım bir an önce geçer. Naneli şekerler de anlık rahatlatır aslında.
Sende mi bende mi sorma onu
60 güne az kaldı son reglden sonra.
Sanırım bu durum da kilo verimini çok yavaşlatıyor.
Afiyet olsun muskacım.
canım hedef de troid problemi var o yüzden düzenli regli olamıyor maalesef ben tanıdım tanıyalıEn son 60 gün regl olmadığımda 2 aylık hamileydim
60 gun mu? Hamile olmayasin?
Aynen öyle oldu canım.. Aslında bu kadar etkilemezdi beni de bi de dün 2011 den kalan diyet günlüğümü okuyunca çöktüm resmensağlı sollu giriştiler yani bana
Tarif avcısı seniii
Canım ben tatlandırıcı kullanıyorum ama şekerle aran yoksa şekersiz de olur.
330 ml bardağa 5 tane tatlandırıcı (takita marka benimki ama pek farkedeceğini sanmam ağzının tadına göre ayarlarsın ben 3le başladım 5 te kendimi buldum) 2 tk nescafe classic koyuyorum üzerine 2 parmak kadar sıcak su ekleyip karıştırıyorum. eridikten sonra 3 tane buz atıyorum bu sıcak suya. 1 dk kadar sonra da yağsız sütümü ekliyorum.
En son 60 gün regl olmadığımda 2 aylık hamileydim
canım geçmiş olsun allah acil şifalar versin yaa aynı anda mı hastalanmışlar karı koca
allah çocuklarına bağışlasın
canım yaz dönemi hele ramazan da zor olur kışın yaptırayım diyorum bi de gözüm kesmiyor alıştım zaten ellerimi yarım yamalak kullanmaya biraz daha idare edeyim diyorum
bu arada boğzaım çok kötü bugün oruç tutamadım sahurda da kalkmıştım ama gözlerim perişan bir de yaa dün hastanede yapılan kuruluk testi gözlerimi irrite etmiş sanki saatlerce ağlamışım gibi kızarmış ve şişmiş durumda az önce dr a gittim tekrar 3 tane damla verdi günde 4 kere kullanılacakmış
yaa söylenecek şey değil ama sadaka falan da veriyorum ama bu sene hastalıklardan başımı alamadım ben bulsam birini de bi kurşun falan mı döktürsem ne yapsam
canım hedef de troid problemi var o yüzden düzenli regli olamıyor maalesef ben tanıdım tanıyalı
canım geçmiş olsun allah acil şifalar versin yaa aynı anda mı hastalanmışlar karı koca
DÜZELTME:
Dün bütün gece komşumuzun abisinin çocuklarına baktımabisi ve yengesi rahatsızlandılar ambulans çağırdık. Abisi şimdi iyi fakat çocukların anneleri yoğun bakımda hastaneye giderken kalbi durmuş elektro şokla döndürmüşler. Şu an durumu kritikmiş Allahım inşallah annelerini çocuklarına bağışlar
gece 3 buçuk gibi eve döndüm 4 gibi bebişi uyuttum ve kalan ciğeri yedim yanında da 3 yudum tam buğday ekmeği yedim.
İnsallah sizdede ise yarar.aldım canım iftarda şimdi sahurda da alacam
Cok uzucu ya umarım bi an once iyilesirler..DÜZELTME:
Hakikaten ne kadar ustuste gelmis. İnsanın sabrı tasar valla, umarım cabucak sifa bulursunuzcanım geçmiş olsun allah acil şifalar versin yaa aynı anda mı hastalanmışlar karı koca
canım yaz dönemi hele ramazan da zor olur kışın yaptırayım diyorum bi de gözüm kesmiyor alıştım zaten ellerimi yarım yamalak kullanmaya biraz daha idare edeyim diyorum
bu arada boğzaım çok kötü bugün oruç tutamadım sahurda da kalkmıştım ama gözlerim perişan bir de yaa dün hastanede yapılan kuruluk testi gözlerimi irrite etmiş sanki saatlerce ağlamışım gibi kızarmış ve şişmiş durumda az önce dr a gittim tekrar 3 tane damla verdi günde 4 kere kullanılacakmış
yaa söylenecek şey değil ama sadaka falan da veriyorum ama bu sene hastalıklardan başımı alamadım ben bulsam birini de bi kurşun falan mı döktürsem ne yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?