- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #142.281
Ben hic yemiyorum yulaf kepegi. Ama kbyi yesillik ve yogurt ve meyveden aldıgım icin belki kabızlık olmuyo protein cok olunca. Ayrıca yapanları tebrik ediyorum ben saf protein yapamam heralde..protein gununda yulaf kepegi yemende yarar var kabızlık sorunu yasamazsın
protein gununda yulaf kepegi yemende yarar var kabızlık sorunu yasamazsın
Teşekkürlerprotein gununda yulaf kepegi yemende yarar var kabızlık sorunu yasamazsın
canım normalde 12 de kg bildirimimiz sona eriyor ama ramazan dolayısı ile biraz esneme oldu sen oruç tutmadığın senin sabah aç karna bildirmen daha doğru olurEn son kilo bildirim saati ne zaman
Canım pek iyi sayılmazdı. Düğün sürecinde hiç çalışmamıştım sırf vazgeçmemek için girdim :)İmsevalcim, bana sanki yanlış gibi geldi.
3 km yürüyüş 900 kalori olamaz çünkü. :)
Hoşgeldin Hümeyracım.
Nasıldı sınavın?
Kaptanım çok geçmiş olsun.
Hastalık hep kötü ama şimdi en kötü zamanı.
Ben de biraz uyudum da toparlanmaya çalıştım.
Hastalık ile çalışmak gerçekten çok zor. Hele bu sene sana çok zor kaptanım.
Kolay gelsin imsevalcim.
Teşekkürler Kollontaicim.
Bugün deli gibi spor yapacaktım ama yalan oldu.
Saol Muskacım.
Dinlendim biraz da iyi oldu.
Bence de öyle yap tatlım.
Hoşbulduk rakibem bu hafta ben yerlerde sürünüyorumGeçmiş olsun hedefimm iyi bak kendine...
Bizler iyiyiz tatlım hoşgeldin..
Kaptanım ben her gün buradayım ek muhabbetleri denk getiremiyorum ama olsun. Sanırım senin gözünden kaçtı....
canım normalde 12 de kg bildirimimiz sona eriyor ama ramazan dolayısı ile biraz esneme oldu sen oruç tutmadığın senin sabah aç karna bildirmen daha doğru olur
Ah wcyi yine form cayı pakladı proteini çok alıncada rahatlıyorum ben kb kabızlık yapıyo bende. İlginc dimi?
hedefcim spor iyi de bu kb isine benimde kafam takıldı ben sadece kalori hesaplıyorum biliyosunuz, bu hafta kb de heaaplayarak yiycem hadi bakalım :)
Teşekkürler canım salı saf protein yapim o zaman
Peki tek gün yapsam bile yukaf kepeği ywmem gerekiyor mu
Gunaydin,
2 hafta onceki kilom :59.7
Bu hafta : 59.4
Geçen hafta kilom 70,4
Bu hafta 68,5
Fark 1,9 kg
Yüzde 2,6
günaydın arkadaşlar şimdi dr dan geldim listeleri düzenleyeceğim serveyi,m blanhce ım ve ördeğim maşallah size
Canım pek iyi sayılmazdı. Düğün sürecinde hiç çalışmamıştım sırf vazgeçmemek için girdim :)
tamam canım olmazaç geziyorum da hala
kaptanım o zaman 1-1 buçuk gibi bildirsem sıkıntı olmaz de mi?
canım alerji dedi bu göz dr u da kullandığım damlalara devm edecekmişim salı gün tekrar kontrol mutlaka dedi bugün kızarıklık hariç gözlerim daha iyiÇok ilginç gerçekten Muskacım.
Normalde tam tersi olur.
Ben de takıldım aynısına Kollontaicim.
İyi kötü yoğun KB olmaması için dikkat ediyordum ama aslında olduğunu fark ettim.
Ye mutlaka ördekcim
Kabızlık sorunu yaşamanı engeller. Hatta normalde bile yiyebilirsin.
Tebrikler Blanchecim.
Harikasın ördekcim.
Kaptanım ne dedi doktor?
Oldun Hümeyracım, belki sürpriz olur.
çok geçmiş olsun kaptanımcanım alerji dedi bu göz dr u da kullandığım damlalara devm edecekmişim salı gün tekrar kontrol mutlaka dedi bugün kızarıklık hariç gözlerim daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?