Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım alerji dedi bu göz dr u da kullandığım damlalara devm edecekmişim salı gün tekrar kontrol mutlaka dedi bugün kızarıklık hariç gözlerim daha iyi

Aman kaptanım ihmal etme lütfen.
Göz çok önemli gerçekten.

bugün 4. gün ben tuvalete çıkamadım. bi umut onu bekliyorum işte :KK43:

Deme ya imsevalcim.
Sıkıntılı durumlar hep.

inşallah canım 4 gün de çokmuş form çayı falan içseydin

evet kaptanım ya ben iki güne falan alışkındım da bu bana da fazla geldi kendimi kötü hissettiriyor. :KK43:

kaptanım emzirdiğim için çayları içemiyorum ben bebeğe geçmesin diye bi tek rezene-kimyon içebiliyorum.

kayısı kompostosu içtim gece.. bakalım işe yarayacak gibi öğlen eve gidiyorum tartılıp yazıcam kilomu.. :KK42:

zaten sabit olsa razıyım bu hafta kendimle diyetimle ve barsaklarımla çok cebelleştim :KK14:

Aman kaptanım ihmal etme lütfen.
Göz çok önemli gerçekten.

Deme ya imsevalcim.
Sıkıntılı durumlar hep.

evet ben zaman zaman yaşıyorum bu sıkıntıyı. öğlende çıkamazsam içicem magnezyumu yapacak bişey yok :KK43:

o da ne iğrenç bişeydir

bi kere 8 gün kabız olmuştum :KK57:

Kızlar, kışlık yiyecek yapımına ne zaman başlamak lazım?
Tecrübeli hanımlar, lütfen beni de haberdar edin, ne ne zaman lezzetli olur nasıl yapılır gibi konularda.

Canım biz burda salça, konserve falan eylülde başlıyoruz. (Mersin)
Ne yapacağına göre de değişir ama. Mesela yaprak yapacaksan geçti.
Bezelye var mı hala bilmiyorum ama. Ne yapıcan sen kışlık? :KK51:

evet ben zaman zaman yaşıyorum bu sıkıntıyı. öğlende çıkamazsam içicem magnezyumu yapacak bişey yok :KK43:

o da ne iğrenç bişeydir

bi kere 8 gün kabız olmuştum :KK57:
canım sen protein agırlıklı beslendigin icin oluyodur kabız, ama yanlıs takip etmediysem yulaf kepegini surekli yiyorsun onun kabızı normalde onlemesi lazım :( birde ben yesil cay ya da turuncgiller iciyorum demleme kabızlık da onlar ise yarıyo bende, birde zeytinyagı 1 kasık yiyebilirsin :/

***5.TAKIM 419.ETAP***
toplight (65,9/65,7/0,2/%0,30)
kb196(72,4/)
deryalimm07(79,5/)3.kez bildirimde bulunmadı diskalifiye oldu

kollontai (61,2/60,5/0,7/%1,14)
blanche_ea (59,7/59,4/0,15/%0,25) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için 2 ye bölündü

servey(68,5/68/0,5/%0,73 )
hedef 38beden (82/81,5/0,5/%0,61 )
muska77 (91,8/)
hmyr_19 (93/92,5/0,5/%0,54)
imseval (116,9/ )
5. TAKIM ORTALAMASI :%

callanpickney 58,4/58,1/0,3/%0,51
crknordk 70,4/68,5/1,9/%2,6 yeni üye başlangıç 70,4kg hedef 55 kg

Tecrübeli hanımlar, lütfen beni de haberdar edin, ne ne zaman lezzetli olur nasıl yapılır gibi konularda.
canım ben biraz bezelye ve enginar koydum diğerleri için ağustosu bekliyorum
gecen hafta 61.2
guncel kilo 60.5
fark 0.7
fena degil sanırım :)
tebrikler

Son düzenleme:
Hoşbulduk rakibem bu hafta ben yerlerde sürünüyorum :KK43:
Senmi benmi merak etme senin -500un var gene ben aynıyım galiba iftara yakın saatleri bekliyorum.
evet kaptanım ya ben iki güne falan alışkındım da bu bana da fazla geldi kendimi kötü hissettiriyor. :KK43:

kaptanım emzirdiğim için çayları içemiyorum ben bebeğe geçmesin diye bi tek rezene-kimyon içebiliyorum.

kayısı kompostosu içtim gece.. bakalım işe yarayacak gibi öğlen eve gidiyorum tartılıp yazıcam kilomu.. :KK42:

zaten sabit olsa razıyım bu hafta kendimle diyetimle ve barsaklarımla çok cebelleştim :KK14:
Ay evet ya bu hafta ne olduysa hepimize ( nazarmı degdi ne?)
Tatlım ne yapacagına baglı sevalin dedigi gibi yaprak gecti, bezelye gecti gececek 1-2 haftası anca var, recel icin cilekte visnede son zamanlar biz tarhanayıda yaptık azıcık erken ama.. Sen sor biliyorsak yardımcı oluruz.
gecen hafta 61.2
guncel kilo 60.5
fark 0.7
fena degil sanırım :)
:nazar::KK9::KK9::KK5:

Senmi benmi merak etme senin -500un var gene ben aynıyım galiba iftara yakın saatleri bekliyorum.

Ay evet ya bu hafta ne olduysa hepimize ( nazarmı degdi ne?)

Tatlım ne yapacagına baglı sevalin dedigi gibi yaprak gecti, bezelye gecti gececek 1-2 haftası anca var, recel icin cilekte visnede son zamanlar biz tarhanayıda yaptık azıcık erken ama.. Sen sor biliyorsak yardımcı oluruz.

:nazar::KK9::KK9::KK5:
muska cım yalnız son dakika da bildirim yaparsan ana paylaşıma ekleme sorunu olabilir sen kaç gibi bildirim yapacaksın

allahtan yukarda hümeyra ya 500 gr farktan bahsetmişsin ben onun yazdığını görmeyip bildirim yapmadı zannetmiştim canım

muska ve imseval ne yapın ne edin gecen haftaki kg nuzun altında ya da sabit gelin kızlar
şu anki ortalamamız 0,36 0,30 un altına inersek nota alırız seval wc ye çıkamadıysan magnezyumunu şimdi mi içersin ne yaparsın muska cım sen de iftardan önce wc ye çıkmaya çalış canım haaa

muska ve imseval ne yapın ne edin gecen haftaki kg nuzun altında ya da sabit gelin kızlar
şu anki ortalamamız 0,36 0,30 un altına inersek nota alırız seval wc ye çıkamadıysan magnezyumunu şimdi mi içersin ne yaparsın muska cım sen de iftardan önce wc ye çıkmaya çalış canım haaa
En gec kacta bildirebilirim peki? Ayrıca merak etme su an gecen hafta ile aynıyım, beklemek istememin sebebi - bikacyuz gram gormek.

Back
X