- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #142.301
canım ne yaptın kilo durumun ne dir?Canım pek iyi sayılmazdı. Düğün sürecinde hiç çalışmamıştım sırf vazgeçmemek için girdim :)
inşallah canım 4 gün de çokmuş form çayı falan içseydinbugün 4. gün ben tuvalete çıkamadım. bi umut onu bekliyorum işte
saol tatlımçok geçmiş olsun kaptanım
Kaptanım çok geçmiş olsun. Bu hafta beni biraz hoşgörüncanım ne yaptın kilo durumun ne dir?
inşallah canım 4 gün de çokmuş form çayı falan içseydin
saol tatlım
canım alerji dedi bu göz dr u da kullandığım damlalara devm edecekmişim salı gün tekrar kontrol mutlaka dedi bugün kızarıklık hariç gözlerim daha iyi
bugün 4. gün ben tuvalete çıkamadım. bi umut onu bekliyorum işte
inşallah canım 4 gün de çokmuş form çayı falan içseydin
Kızlar, kışlık yiyecek yapımına ne zaman başlamak lazım?
Tecrübeli hanımlar, lütfen beni de haberdar edin, ne ne zaman lezzetli olur nasıl yapılır gibi konularda.
canım sen protein agırlıklı beslendigin icin oluyodur kabız, ama yanlıs takip etmediysem yulaf kepegini surekli yiyorsun onun kabızı normalde onlemesi lazım
gecen hafta 61.2
guncel kilo 60.5
fark 0.7
fena degil sanırım :)
ooo çok iyiGeçen hafta kilom 70,4
Bu hafta 68,5
Fark 1,9 kg
Yüzde 2,6
umarım canım haftaya gorecegim :)
telefonumu arkadaşta unuttum,uzak olduğu için yarın almaya gideceğim,tebrik ederim cnm
haftaya 5li rakamları göreceksin inşallah
canım ben biraz bezelye ve enginar koydum diğerleri için ağustosu bekliyorumKızlar, kışlık yiyecek yapımına ne zaman başlamak lazım?
Tecrübeli hanımlar, lütfen beni de haberdar edin, ne ne zaman lezzetli olur nasıl yapılır gibi konularda.
tebriklergecen hafta 61.2
guncel kilo 60.5
fark 0.7
Senmi benmi merak etme senin -500un var gene ben aynıyım galiba iftara yakın saatleri bekliyorum.Hoşbulduk rakibem bu hafta ben yerlerde sürünüyorum
Ay evet ya bu hafta ne olduysa hepimize ( nazarmı degdi ne?)evet kaptanım ya ben iki güne falan alışkındım da bu bana da fazla geldi kendimi kötü hissettiriyor.
kaptanım emzirdiğim için çayları içemiyorum ben bebeğe geçmesin diye bi tek rezene-kimyon içebiliyorum.
kayısı kompostosu içtim gece.. bakalım işe yarayacak gibi öğlen eve gidiyorum tartılıp yazıcam kilomu..
zaten sabit olsa razıyım bu hafta kendimle diyetimle ve barsaklarımla çok cebelleştim
Tatlım ne yapacagına baglı sevalin dedigi gibi yaprak gecti, bezelye gecti gececek 1-2 haftası anca var, recel icin cilekte visnede son zamanlar biz tarhanayıda yaptık azıcık erken ama.. Sen sor biliyorsak yardımcı oluruz.Kızlar, kışlık yiyecek yapımına ne zaman başlamak lazım?
gecen hafta 61.2
guncel kilo 60.5
fark 0.7
muska cım yalnız son dakika da bildirim yaparsan ana paylaşıma ekleme sorunu olabilir sen kaç gibi bildirim yapacaksınSenmi benmi merak etme senin -500un var gene ben aynıyım galiba iftara yakın saatleri bekliyorum.
Ay evet ya bu hafta ne olduysa hepimize ( nazarmı degdi ne?)
Tatlım ne yapacagına baglı sevalin dedigi gibi yaprak gecti, bezelye gecti gececek 1-2 haftası anca var, recel icin cilekte visnede son zamanlar biz tarhanayıda yaptık azıcık erken ama.. Sen sor biliyorsak yardımcı oluruz.
En gec kacta bildirebilirim peki? Ayrıca merak etme su an gecen hafta ile aynıyım, beklemek istememin sebebi - bikacyuz gram gormek.muska ve imseval ne yapın ne edin gecen haftaki kg nuzun altında ya da sabit gelin kızlar
şu anki ortalamamız 0,36 0,30 un altına inersek nota alırız seval wc ye çıkamadıysan magnezyumunu şimdi mi içersin ne yaparsın muska cım sen de iftardan önce wc ye çıkmaya çalış canım haaa
canım ana paylaşıma ekleme süresi en son saat 8 ama malum tam iftar öncesi saat en geç 7 gibi bildirirsen iyi olurEn gec kacta bildirebilirim peki? Ayrıca merak etme su an gecen hafta ile aynıyım, beklemek istememin sebebi - bikacyuz gram gormek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?