- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #142.321
Ooo bekledigimden gecmis, ben 18 de buraya yazsam olur herhalde.canım ana paylaşıma ekleme süresi en son saat 8 ama malum tam iftar öncesi saat en geç 7 gibi bildirirsen iyi olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo bekledigimden gecmis, ben 18 de buraya yazsam olur herhalde.canım ana paylaşıma ekleme süresi en son saat 8 ama malum tam iftar öncesi saat en geç 7 gibi bildirirsen iyi olur
oklur canım normalde 18 di son bildirim saati ama gecen hafta 20 ye alındıOoo bekledigimden gecmis, ben 18 de buraya yazsam olur herhalde.
Tamamdır şef!oklur canım normalde 18 di son bildirim saati ama gecen hafta 20 ye alındı
Kb hesabı baslamıs, hayırlı olsun canım sen bunu basarırsın'bugun ki menum
sabah
2 haslanmıs yumurta
10 zeytin
1 kk peynir
labne
3 kucuk dilim tb
aksam
100ml sut
toplam kalori 983
toplam kb 75
su 3 lt
0.5 lt yesil cay
spor 1 saat pilates
Tatlım ekmegi yagsız kızart kbsi yarı yarıya duserkızlar menumu erken yazdım baska bisey yemeyim diye, can cekecek bisey yazmadım, kb yi yine kacırdım, bu ekmegi yine kesmem lazım kotu oluyo![]()
***5.TAKIM 419.ETAP***
toplight (65,9/65,7/0,2/%0,30)
kb196(72,4/)
deryalimm07(79,5/)3.kez bildirimde bulunmadı diskalifiye oldu
kollontai (61,2/60,5/0,7/%1,14)
blanche_ea (59,7/59,4/0,15/%0,25) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için 2 ye bölündü
servey(68,5/68/0,5/%0,73 )
hedef 38beden (82/81,5/0,5/%0,61 )
muska77 (91,8/)
hmyr_19 (93/92,5/0,5/%0,54)
imseval (116,9/ )
5. TAKIM ORTALAMASI :%
callanpickney 58,4/58,1/0,3/%0,51
crknordk 70,4/68,5/1,9/%2,6 yeni üye başlangıç 70,4kg hedef 55 kg
canım ben biraz bezelye ve enginar koydum diğerleri için ağustosu bekliyorum
tebrikler
Senmi benmi merak etme senin -500un var gene ben aynıyım galiba iftara yakın saatleri bekliyorum.
Ay evet ya bu hafta ne olduysa hepimize ( nazarmı degdi ne?)
Tatlım ne yapacagına baglı sevalin dedigi gibi yaprak gecti, bezelye gecti gececek 1-2 haftası anca var, recel icin cilekte visnede son zamanlar biz tarhanayıda yaptık azıcık erken ama.. Sen sor biliyorsak yardımcı oluruz.
![]()
gecen hafta 61.2
guncel kilo 60.5
fark 0.7
fena degil sanırım :)
Canım biz burda salça, konserve falan eylülde başlıyoruz. (Mersin)
Ne yapacağına göre de değişir ama. Mesela yaprak yapacaksan geçti.
Bezelye var mı hala bilmiyorum ama. Ne yapıcan sen kışlık?![]()
Maalesef canım şimdiki yapraklar pişmek bilmez. Marketten falan alırsın onu az az Taze fasulye için daha erken ramazandan sonra hem ucuzlar hem daha lezzetli olur.Yaprak geçti mi Muskacim? Tüh onu yapacaktım, şimdi kalanlar kötü mu olur?
Reçel yaptım 1 kavanoz o bize 1 sene gider :)
canım sen protein agırlıklı beslendigin icin oluyodur kabız, ama yanlıs takip etmediysem yulaf kepegini surekli yiyorsun onun kabızı normalde onlemesi lazımbirde ben yesil cay ya da turuncgiller iciyorum demleme kabızlık da onlar ise yarıyo bende, birde zeytinyagı 1 kasık yiyebilirsin :/
gecen hafta 61.2
guncel kilo 60.5
fark 0.7
fena degil sanırım :)
Tatlım ne yapacagına baglı sevalin dedigi gibi yaprak gecti, bezelye gecti gececek 1-2 haftası anca var, recel icin cilekte visnede son zamanlar biz tarhanayıda yaptık azıcık erken ama.. Sen sor biliyorsak yardımcı oluruz.
![]()
muska ve imseval ne yapın ne edin gecen haftaki kg nuzun altında ya da sabit gelin kızlar
Imsevalcim hiç özel bir düşüncem yok. Ne olsa yaparım modundayim.
Bu sene ilk olacak da adam akıllı
Ah ben yapıyorum taze fasulyeyi ama buzluğa atıyorum konserve değil. Sanki yeni alınıp pişirilmiş gibi oluyo ama domatesi bende konserve yapıyorum.evet tarhana mesela bizim için çok erken ama kuzeydeysen yapsan da olur
o zaman sana önerim küçük bursa domateslerinden domates konservesi yap mutlaka yapböyle kurtarıcı bi konserve olamaz ya
. ağustosun ortasından sonra yapılıyor.
bi de taze fasulye yapanlar var ama onu yapmadım hiç bilmiyorum.
Ah ben yapıyorum taze fasulyeyi ama buzluğa atıyorum konserve değil. Sanki yeni alınıp pişirilmiş gibi oluyo ama domatesi bende konserve yapıyorum.
Biztarhanayı kurutmayız canım oyüzden erken yapabiliyoruz.
Neymiş ooooo????arkadaşlar bu hafta benim için pek iyi geçmediiş yerinde yemek yemenin kahve çay vs. yiyip içmenin yasak olması beni akşamları açlık krizlerine itti. ne kadar da yememeye çalışsam da tencereden yürüttüğüm kaşıklar porsiyonlara dayandı
bir de tuvalete çıkamıyor olmamdan kaynaklı kuru kayısı kuru incir kaçamaklarım oldu (hiç işe de yaramadılar) dün ve önceki gün de komposto içtim. bugün öğlen çıktım nihayet
napalım önümüzdeki maçlara bakıcaz.
haftaya hedefim 116,0-116,5 arasıhedefimi biraz geri çekmek zorunda kaldım. Dukan'ı da yapamıyorum yapamadım bu kadar kaçamaklı dukan olmaz
Diyete devam ama Dukan bayramdan sonraya uçtu gitti
ikinci favori diyetimi yapıcam bayrama kadar![]()
Tabiki normal taze fasülye yaarkenki gibi soganı salçayı domatesi kavur fasulyeyide üzerine atıp kavur. Sonra ocağı kapat soguyunca derin dondurucuya at. Çıkardığında dkkat etmen gereken tek şey suyunu az koymak ..ay canım ben taze fasulyeyi çok seviyorum öyle garantili bi tarifin varsa paylaşır mısın?![]()