- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #142.341
Maalesef canım şimdiki yapraklar pişmek bilmez. Marketten falan alırsın onu az az Taze fasulye için daha erken ramazandan sonra hem ucuzlar hem daha lezzetli olur.
Tüh kaçtı ddemekki. Artık kışın vakumlanmis falan alırım.
anlaşılmıştır taze fasülye ☺
canım 3-4 gün hakkım olan yulaf kepeğini yemedim ben baya bi yalpaladım yatoparlicam ama inşallah
süper süper
evet tarhana mesela bizim için çok erken ama kuzeydeysen yapsan da olur
kaptanım ben 117,1 çıktımvalla ne yaptıysam da düşmedi ikiyüzgram
sen beni sabit geç akşam iftar vakti tartılabilecek olsam düşer çünkü bişey yemedim oruçlu gibiyim
o zaman sana önerim küçük bursa domateslerinden domates konservesi yap mutlaka yapböyle kurtarıcı bi konserve olamaz ya
. ağustosun ortasından sonra yapılıyor.
bi de taze fasulye yapanlar var ama onu yapmadım hiç bilmiyorum.
ama bana yap demekle olmaz ki tarih biraz da çoğu şey bilmediğimi söyleyebilirim
hiç canını sıkma şekerim geçen hafta oldu ve bitti bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız ayrıca gece zor oluyor olabilir kesinlikle haklısın ama bayramda alacağın iltifatlara dusunarkadaşlar bu hafta benim için pek iyi geçmediiş yerinde yemek yemenin kahve çay vs. yiyip içmenin yasak olması beni akşamları açlık krizlerine itti. ne kadar da yememeye çalışsam da tencereden yürüttüğüm kaşıklar porsiyonlara dayandı
bir de tuvalete çıkamıyor olmamdan kaynaklı kuru kayısı kuru incir kaçamaklarım oldu (hiç işe de yaramadılar) dün ve önceki gün de komposto içtim. bugün öğlen çıktım nihayet
napalım önümüzdeki maçlara bakıcaz.
haftaya hedefim 116,0-116,5 arasıhedefimi biraz geri çekmek zorunda kaldım. Dukan'ı da yapamıyorum yapamadım bu kadar kaçamaklı dukan olmaz
Diyete devam ama Dukan bayramdan sonraya uçtu gitti
ikinci favori diyetimi yapıcam bayrama kadar![]()