Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Maalesef canım şimdiki yapraklar pişmek bilmez. Marketten falan alırsın onu az az Taze fasulye için daha erken ramazandan sonra hem ucuzlar hem daha lezzetli olur.

Tüh kaçtı ddemekki. Artık kışın vakumlanmis falan alırım.
anlaşılmıştır taze fasülye ☺
canım 3-4 gün hakkım olan yulaf kepeğini yemedim ben baya bi yalpaladım ya :KK43: toparlicam ama inşallah:KK51:

süper süper

evet tarhana mesela bizim için çok erken ama kuzeydeysen yapsan da olur :KK69:

kaptanım ben 117,1 çıktım valla ne yaptıysam da düşmedi ikiyüzgram :eek: sen beni sabit geç akşam iftar vakti tartılabilecek olsam düşer çünkü bişey yemedim oruçlu gibiyim :KK14:

o zaman sana önerim küçük bursa domateslerinden domates konservesi yap mutlaka yap :kk77: böyle kurtarıcı bi konserve olamaz ya:KK36:. ağustosun ortasından sonra yapılıyor.

bi de taze fasulye yapanlar var ama onu yapmadım hiç bilmiyorum.

ama bana yap demekle olmaz ki tarih biraz da çoğu şey bilmediğimi söyleyebilirim

arkadaşlar bu hafta benim için pek iyi geçmedi :KK43: iş yerinde yemek yemenin kahve çay vs. yiyip içmenin yasak olması beni akşamları açlık krizlerine itti. ne kadar da yememeye çalışsam da tencereden yürüttüğüm kaşıklar porsiyonlara dayandı :KK14: bir de tuvalete çıkamıyor olmamdan kaynaklı kuru kayısı kuru incir kaçamaklarım oldu (hiç işe de yaramadılar) dün ve önceki gün de komposto içtim. bugün öğlen çıktım nihayet :KK45:
napalım önümüzdeki maçlara bakıcaz.

haftaya hedefim 116,0-116,5 arası :KK14: hedefimi biraz geri çekmek zorunda kaldım. Dukan'ı da yapamıyorum yapamadım bu kadar kaçamaklı dukan olmaz :KK12: Diyete devam ama Dukan bayramdan sonraya uçtu gitti :KK55:

ikinci favori diyetimi yapıcam bayrama kadar :KK53:
hiç canını sıkma şekerim geçen hafta oldu ve bitti bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız ayrıca gece zor oluyor olabilir kesinlikle haklısın ama bayramda alacağın iltifatlara dusun

bu arada mesajlarınızı saydım bayanlar :KK8:

bugünü de ekliyim yarın grupta analizi paylaşıcam :KK51:

şöyle ufak bir tüyo vereyim:

hedef38beden hedef38beden ve muska77 muska77 arkadaşlarımı paylaşımlarından ötürü kutlarım :KK9:gözlerim gitti sayarken ama :KK53:

servey servey arkaaşımız ise kilo bildiriminden kilo bildirimine uğruyor :KK67: fakat iyi kilo veriyor :KK8:

Tabiki normal taze fasülye yaarkenki gibi soganı salçayı domatesi kavur fasulyeyide üzerine atıp kavur. Sonra ocağı kapat soguyunca derin dondurucuya at. Çıkardığında dkkat etmen gereken tek şey suyunu az koymak ..

tuzunu falan da atıyoruz de mi herşeyini. tam iyice pişiriyor muyuz yoksa yarım mı pişiriyoruz?

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar bu hafta benim için pek iyi geçmedi :KK43: iş yerinde yemek yemenin kahve çay vs. yiyip içmenin yasak olması beni akşamları açlık krizlerine itti. ne kadar da yememeye çalışsam da tencereden yürüttüğüm kaşıklar porsiyonlara dayandı :KK14: bir de tuvalete çıkamıyor olmamdan kaynaklı kuru kayısı kuru incir kaçamaklarım oldu (hiç işe de yaramadılar) dün ve önceki gün de komposto içtim. bugün öğlen çıktım nihayet :KK45:
napalım önümüzdeki maçlara bakıcaz.

haftaya hedefim 116,0-116,5 arası :KK14: hedefimi biraz geri çekmek zorunda kaldım. Dukan'ı da yapamıyorum yapamadım bu kadar kaçamaklı dukan olmaz :KK12: Diyete devam ama Dukan bayramdan sonraya uçtu gitti :KK55:

ikinci favori diyetimi yapıcam bayrama kadar :KK53:
dukan cok zor sevalcim ya daha rahat yapabileceklerin mutlaka vardır, gel kalori hesabı yapalım ;) bi ara muska ayran detoksu yapmıstı o da olabilir bak :)

Ah ben yapıyorum taze fasulyeyi ama buzluğa atıyorum konserve değil. Sanki yeni alınıp pişirilmiş gibi oluyo ama domatesi bende konserve yapıyorum.
Biztarhanayı kurutmayız canım oyüzden erken yapabiliyoruz.
muska cım nasıl tarhana yapıyorsun sen? dövme ile yoğurtlu tarhana mı?
tuzunu falan da atıyoruz de mi herşeyini. tam iyice pişiriyor muyuz yoksa yarım mı pişiriyoruz?
tuzunu atma canım fasülyelerin rengi sararana kadar kavur ben öyle yapıyorum

muska cım nasıl tarhana yapıyorsun sen? dövme ile yoğurtlu tarhana mı?

tuzunu atma canım fasülyelerin rengi sararana kadar kavur ben öyle yapıyorum
Dövme koymuyoruz yoğurt un kırmızı salçalık biberlerle yaparız sonra dışarıda bırakılıp kabartılır bir hafta taşacak seviyede kabartılır sonrada kapaklı kaplarla dolaba koyarız..

dukan cok zor sevalcim ya daha rahat yapabileceklerin mutlaka vardır, gel kalori hesabı yapalım :KK66: bi ara muska ayran detoksu yapmıstı o da olabilir bak :)
öyle mi yapsam ki o_O kalori hesabı da iyi ama yulaf kepeğinin kalori hesabı nasıl olur acaba o_O çünkü ben dukan tatlılarını yicem kaçarı yok :KK53:

kaptanım ben 117,1 çıktım valla ne yaptıysam da düşmedi ikiyüzgram :eek: sen beni sabit geç akşam iftar vakti tartılabilecek olsam düşer çünkü bişey yemedim oruçlu gibiyim :KK14:
canım evde netin var mı? netin varsa eve gidince sende tekrar tartılıp haber ver canım 7 ye kadar

Vakti zamanında karbonhidrat diyetini de yaparım diye klasörüme eklemişim meğersem :KK48:

bu değerler doğru mu bilenler bi baksın hele :KK69:

Eklentiler

• kb1.webp
    kb1.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 42
  • kb2.webp
    kb2.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 59
karbonhidrat puanı ne ben onu bilmiyorum :( ben gr olarak hesapladım mesela bugun 70 gr kb aldım muskacıııııım bi yardım eli

öyle mi yapsam ki o_O kalori hesabı da iyi ama yulaf kepeğinin kalori hesabı nasıl olur acaba o_O çünkü ben dukan tatlılarını yicem kaçarı yok :KK53:
canım kalori hesaplarında ben sana yardımcı olurum, yulaf kepeginin 100 gr 170 kcal diyor mesela. sen tatlısına ne kadar koyuyosun 50 gr koyuyosa 85 kcal alırsın, yaklasık olarak da hesaplasan olur ben fazla fazla hesaplıyorum, gunde 800 1000 kalorinin ustune cıkmamaya calısıyorum

Back
X