- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #143.481
hayirli gecelerAma yanlız kaldım nerdesiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayirli gecelerAma yanlız kaldım nerdesiniz?
insallah canim sikildim artik kilodan moralim cok bozuluyorİyi gitmis kilona gore daha fazla ver bu takımda insallah..
canim sindirim duzenleyici ilaclar var ornegin tribudat forte tb,debridat forte tbAha! Dogru kaynak.. Sindirim duzenleyici nedir? Bi adı varmı? Ay azcık bilgilendir biz takımca wc zorlugu cekiyoruz.
Seninmi benimmi? Sorma :)insallah canim sikildim artik kilodan moralim cok bozuluyor
Peki bu ilaclar wc isini kolaylastırıyormu?canim sindirim duzenleyici ilaclar var ornegin tribudat forte tb,debridat forte tb
sindirimini duzenliyo canim sindirim duzene girince tuvalet te rahat oluyoSeninmi benimmi? Sorma :)
Peki bu ilaclar wc isini kolaylastırıyormu?
Oh be rakibem valla ben rahatladım menunde harika :)Canlar eşimle güzel bir akşam geçirdik, yemeğe gittik. Çok şükür ortam yumuşadı. Yemekte yoğurt çorbası, kırmızı et ve ayran vardı :)
Ben cok zora dusunce bi form cayı icip halladiyorum arada icsek zarar verirmi?sindirimini duzenliyo canim sindirim duzene girince tuvalet te rahat oluyo
bi omur mutlu huzurlu olursunuz insallahhhCanlar eşimle güzel bir akşam geçirdik, yemeğe gittik. Çok şükür ortam yumuşadı. Yemekte yoğurt çorbası, kırmızı et ve ayran vardı :)
form cayini gunluk tuketebilirsin canimBen cok zora dusunce bi form cayı icip halladiyorum arada icsek zarar verirmi?
Vallahamı? Zaten gunluk tuketiyomda icme falan diyolar diye arada diye sordum... Ayyy cok sevindim cunku bayılıyorum tadına..form cayini gunluk tuketebilirsin canim
gunluk iki fincan tuketebilirsin diyetisyenim kafkas usulu demlemiyi onerdiVallahamı? Zaten gunluk tuketiyomda icme falan diyolar diye arada diye sordum... Ayyy cok sevindim cunku bayılıyorum tadına..![]()
O nasıl oluyor, senide bilirkisi yaptım kusuruma bakma artık. :))gunluk iki fincan tuketebilirsin diyetisyenim kafkas usulu demlemiyi onerdi
canım bende hassas bağırsak sendromu var duspatalin ve nexium vermişti dr onlarla çıkabiliyordun yılbaşında kolonoskopi ve endeskopi yaptırmıştım bana form çayını ve bekunşsi de yasaklamıştı dr ancak ramazanda iftarı duspatalinle açtığım halde işe yaramıyor hatta bana bekunis yerine wc ye çıkamazsam duphalac kullanmamı söylemişti ama o bile ile yaramayınca 2 bekunis içtim mecburiyetten yanicanim bekunisi fazla tuketme hastalarimiza onermiyoruz pek sindirim duzenleyici kullan
bu arada ben inş müh sen hekim misincanim bekunisi fazla tuketme hastalarimiza onermiyoruz pek sindirim duzenleyici kullan
CANIM DUPHALAC ŞURUBU ÖLÇEGİ İLE TAM ÖLÇEK İÇTİĞİNDE MUSHİL OLUYOR BEKUNİS BAĞIRSAKLARDAKİ KAYGAN SIVIYI YOK EDİYOR ONUN İÇİN ÖNERMİYO DOKTORLARcanım bende hassas bağırsak sendromu var duspatalin ve nexium vermişti dr onlarla çıkabiliyordun yılbaşında kolonoskopi ve endeskopi yaptırmıştım bana form çayını ve bekunşsi de yasaklamıştı dr ancak ramazanda iftarı duspatalinle açtığım halde işe yaramıyor hatta bana bekunis yerine wc ye çıkamazsam duphalac kullanmamı söylemişti ama o bile ile yaramayınca 2 bekunis içtim mecburiyetten yani
bekunşsle bile bazen çıkamıyorum durumun vehametini şöyle özetleyeyim ramazanda 1 hafta oruç tutmadım regli olunca o zaman sorun yoktu onun haricşnde şimdiye kadar 3 kere çift bekunus ile wc ye ye çıkabildim düşün 15 günde 3 kere
HAYIRLISI İNŞALLAHgünaydın kızlar nerdesınız
ben mamografiyi çektirdim ultrason için sıra bekliyorum
YOK CANIM BEN ECZANEDE ÇALIŞIYORUMbu arada ben inş müh sen hekim misin