- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #143.441
Şimd kaptanım sopa yazdığımızı falan görürse yardımcı yapmaz beni :)Yok kız ciddiyim sopada salla, dırdır kesmeeez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimd kaptanım sopa yazdığımızı falan görürse yardımcı yapmaz beni :)Yok kız ciddiyim sopada salla, dırdır kesmeeez
Kıskanma assskıım senin yerin ayrı![]()
Tabiiki basarırsın esinlede uygun bi anda guzelce konus beklentilerini uygun bi dille anlat varsa hatalarım bana soyle kırılmam falan de tatlı dil yılanı deliginden cıkarırŞimdilik iyiyim ama paniğim canım ya. Annemin gazına geldim kayınvalidemleri yarın akşama iftara çağırdım, temizlik yapıyorumBaşarabilir miyim sence ?
Ya yaparsın tabi niye yapmayasın:)Şimdilik iyiyim ama paniğim canım ya. Annemin gazına geldim kayınvalidemleri yarın akşama iftara çağırdım, temizlik yapıyorumBaşarabilir miyim sence ?
Kaptanımız cok merhanetli valla, diger takımlarda tatlı yemek icin kaptana soruyolar izin verirse.. Kac kere okudum msjları.Şimd kaptanım sopa yazdığımızı falan görürse yardımcı yapmaz beni :)
SımaaarŞımardımmmm
Ay bu cuma için çok heyecanlıyım benim ceza yememem için 59.9 bildirim yapmam lazım![]()
Sende cok cok cok kilo ver saglıkla hep zayıf ol incecik ol ama bu takımda olsen yaparsın sen aslansın![]()
Ben hayatta izin vermem valla öyle tatlıymış pastaymış yasaaaak :)Kaptanımız cok merhanetli valla, diger takımlarda tatlı yemek icin kaptana soruyolar izin verirse.. Kac kere okudum msjları.
Sımaaar![]()
Ay gaza geliyorum baaak :)sen yaparsın sen aslansın![]()
Hah iste buuuuBen hayatta izin vermem valla öyle tatlıymış pastaymış yasaaaak :)
Tatlı pasta yiyene cezaaaa :))Hah iste buuuu
supersin hedefcim, evet annemdeki tartı daha fazla diye tahmin ediyorum bende, olsun daha iyi kendi tartıma bi cıkcam 58 gorcem :)
hedefcim eliptik yapmaya basladınmı? o da hızlandırır kilo vermeni :)
ay öğlen yediğim şey midemi çok bozdu yaabozuk muydu neydi artık
![]()
slm kızlar
kaptanım bu kırmızı işaretli kuralı kimse yapmıyor şikayetçiyim![]()
ahaa bi tane keklik düştü tuzağımıza kaptanın yaptığı herşeyi yapar kaptan olmadığında bütün sorumluluk onda olur
Ooooh yüzü yüzdü geldi... Bizde pişelim sıcaktan. Ah karnım nasıl ağrıyor kıskançlıktan bir bilsen.![]()
Canım bende arastırıyorum bu corba işini ama bildiğim hiç bş çorba uygun değil, sen emzirmiyodun dimi?
Kaptanım bu 300 gr sartı iyi oldu valla herkes diken ustu![]()
Şimdilik iyiyim ama paniğim canım ya. Annemin gazına geldim kayınvalidemleri yarın akşama iftara çağırdım, temizlik yapıyorumBaşarabilir miyim sence ?
Şimd kaptanım sopa yazdığımızı falan görürse yardımcı yapmaz beni :)
Mavi gok mavi deniz diye diye hedef ve muska kafayı yerleeeer.Tam sürpriz olacak eve dönüşün Kollontaiicm.
Başladım tabi şekerim.
Cumadan beri aksatmıyorum.
Bugün çok kötü başım ağrıdığı için yapamadım daha ama toparlarsam yarım saat de olsa bineceğim.
İmsevalcim, 2 topic birden gitmiyor bende.
Zaman sıkıntım oluyor. Gelince hep burada olayım istiyorum.
O şey neydi o şey?
Şey deyince cıss gibi geldi ama.
Hoşgeldin aramıza.
Aman rakibem, mesaj saydırma bize.
Bak az yazarım çok saymayayım diye.
Çok şekersin kaptanım.
Aman ağı bırakma.
Ayy senin mi benim mi muskam?
Her yeri mavi görmeye başladım.
Kollontaicim, dukan çorbaları diye aratırsan uygun çorbalar bulabilirsin.
Aynen ya.
Süper oldu 300 gram olayı.
Bu yemeğe misafir çağırma olayı beni de korkutuyor ama iyi yapmışsın Hümeyracım aradan çıkar.
Kollontaicim, kaptan kimseye kıyamıyor. Anaç ruhlu.
Sen sopayı ihmal etme.
İyi polis, kötü polis olsun.
Off oda ne kotudur. Nane yagı falan koklasan?O kadar kötü başım ağrıyor ki kızlar.
Migrenim tutuyor galiba.
İyiydi bir süredir ayda, 2 ayda bir oluyordu.
Yine çok sıklaştı.
Sanırım sıcaklardan.
Canım iki günü bitirdim bi gün daha çorbasız takılayım bişey olmaz :) ben kötü polis olcamTam sürpriz olacak eve dönüşün Kollontaiicm.
Başladım tabi şekerim.
Cumadan beri aksatmıyorum.
Bugün çok kötü başım ağrıdığı için yapamadım daha ama toparlarsam yarım saat de olsa bineceğim.
İmsevalcim, 2 topic birden gitmiyor bende.
Zaman sıkıntım oluyor. Gelince hep burada olayım istiyorum.
O şey neydi o şey?
Şey deyince cıss gibi geldi ama.
Hoşgeldin aramıza.
Aman rakibem, mesaj saydırma bize.
Bak az yazarım çok saymayayım diye.
Çok şekersin kaptanım.
Aman ağı bırakma.
Ayy senin mi benim mi muskam?
Her yeri mavi görmeye başladım.
Kollontaicim, dukan çorbaları diye aratırsan uygun çorbalar bulabilirsin.
Aynen ya.
Süper oldu 300 gram olayı.
Bu yemeğe misafir çağırma olayı beni de korkutuyor ama iyi yapmışsın Hümeyracım aradan çıkar.
Kollontaicim, kaptan kimseye kıyamıyor. Anaç ruhlu.
Sen sopayı ihmal etme.
İyi polis, kötü polis olsun.
Mavi gok mavi deniz diye diye hedef ve muska kafayı yerleeeer.
Off oda ne kotudur. Nane yagı falan koklasan?
Kızlar ben izinliyim oructan ama kocisim ve muskalarım niyetli, benim yemegim yok. Yemekten sonra hem menu bildirimi icin hemde sohbet icin gelirim. Opuldunuuuuz 5. Takımın güzel hatunları![]()
Canım iki günü bitirdim bi gün daha çorbasız takılayım bişey olmaz :) ben kötü polis olcam
Migren fena bende de var karanlık bi odada uyu olmazsa![]()