- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #143.701
menu guzel olmus, ekmegin cesidini de yazarsan iyi olurhayirli sahurlar kizlar sahuru pas gecemedim bugun
bi domates
bi salatalik
bi dilim ekmek
4 bardak su
ben de katılıyorum sana imsevalcim, kaptanıımıza da soralım bakalım o ne diyecek, cunku menu bildirimi olmazsa birbirimizi takip edemiyoruz, uyarma sansımız olmuyo, yada verenlerin nasıl verdigini ogrenemiyoruzevet sayın kaptanım ve yardımcım. bir öneri:
menü bildirme cezası olsun her menü bildirimi yapılmadığında ceza puanı alsın. atıyorum 5 ceza puanı olduğu zaman 1 diskalifiye puanı olsun 3 diskalifiye puanında da diskalifiye olsun her ay puanlar sıfırlansın
ben her gün bildiriyorum da ertesi gün bildirebiliyorum resim eklediğim için tabletten beceremiyorum
her gün 5 mesaj şartı var mı var. aylık listede hazırlıyorum ben. aylık listede mesaj sayısı normalde 150 nin üstünde olması lazım. hadi düz hesap 100 ün altında kalanlara 1 diskalifiye puanı yazılsın.
puanları da sayın yardımcımız tutsun
Pide yedim canım çavdarım kalmamışmenu guzel olmus, ekmegin cesidini de yazarsan iyi olur
yüzdeyi nasıl hesaplıyosun canımeveeeet kilo bildirimim
gecen hafta 60.2
guncel kilo 59.8
fark 0.4
yuzde 0.7
hemen bi cavdar ediniyoruz, sonra kilo farkını gecen haftaki kiloya bölüp 100le carpıyoruzyüzdeyi nasıl hesaplıyosun canım
valla güzerl fikir seval cim ben koşturmacadan bunlarla uğraşamıyorum sizler yapabilirseniz ne güzel olur ben şimdi listeyi de ekleyeyimevet sayın kaptanım ve yardımcım. bir öneri:
menü bildirme cezası olsun her menü bildirimi yapılmadığında ceza puanı alsın. atıyorum 5 ceza puanı olduğu zaman 1 diskalifiye puanı olsun 3 diskalifiye puanında da diskalifiye olsun her ay puanlar sıfırlansın
ben her gün bildiriyorum da ertesi gün bildirebiliyorum resim eklediğim için tabletten beceremiyorum
her gün 5 mesaj şartı var mı var. aylık listede hazırlıyorum ben. aylık listede mesaj sayısı normalde 150 nin üstünde olması lazım. hadi düz hesap 100 ün altında kalanlara 1 diskalifiye puanı yazılsın.
puanları da sayın yardımcımız tutsun
günaydınlarrrr
seval cim sen 114 leri görmüştün regli yüzünden mi 115 i gördün tatlım
valla güzerl fikir seval cim ben koşturmacadan bunlarla uğraşamıyorum sizler yapabilirseniz ne güzel olur ben şimdi listeyi de ekleyeyim
canım sen kilo bildirimi yapmadın yada ben mi kaçırdım?yüzdeyi nasıl hesaplıyosun canım
Canım beni almamıssin yeni üye olarak***5.TAKIM 421.ETAP***
toplight (65,3/64,5/0,80/%1,23)
kb196(72,2/)
kollontai (60,2/59,8/0,4/%0,66)
blanche_ea (59,3/)
hedef 38beden ( 81,1/)
muska77 (91,8/89,3/2,5/%2,72)
hmyr_19 (93/)
imseval (116,8/115,6/1,2/%1,03)
5. TAKIM ORTALAMASI :%
ameliaa (79,4/ 77,4/2,0/%2,52) yeni üye başlangıç 1 temmuz 80,4 hedef 55
dün yapmıstım canım tekrar yaparım istersencanım sen kilo bildirimi yapmadın yada ben mi kaçırdım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?