- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #143.681
Torpil yok valla gözümün içine baka baka yedi akşama kadar bi dünya laf ettim yine yedi, ama bugün çok kızdım yarın yedirmem o kadar onun 1300 ün üstüne çıkmaması lazım
Menün güzel olmuş canım afiyet olsun,
Ben daha protein yapmam en fazla arada bi gün resmen pert oldum üç gündür ya tavuk gibi gıdaklıycam
Erkek arkadaşımın çalıştığı barın karşısında bi pub var bende orda çalışcam birlikte gidip geliriz
Kızlar benim canım hic tatlı istemezdi simdi felaket cekiyo napsam?
Bende tatlı sayıklıyorum noluyosa?
Simdi bitki cayı ictim hedefim aklımda olsun. Ya reglim ondanmı acep?Zor cidden protein Kollontaicim.
Ohh ne güzelmiş.
Karşılıklı el sallarsimiz. :)
Kahve muskam kahve. 10 numara 5 yıldız geliyor ama öyle az değil büyük funcanla türk kahvesi yap.
Eh insallah dicem ama ac degilim tatlı krizindeyim.Herhalde çok zorlandık son günlerde ama iyidir açlık. Zayıflamaya delaletmis
Bu arada imsevalcim ben seni takip ediyom ama sen beni etmiyon, askımıza noldu?Ay manyadım iyice
İcine dogmus temiz kalplisin demek arkadasımAyh hissettim mi neuykumdan uyanıp kk ya girdim muskacım takipteyim
Nedeni belli oldu Muskacim, Regl kriz3 sokuyor.Simdi bitki cayı ictim hedefim aklımda olsun. Ya reglim ondanmı acep?
Eh insallah dicem ama ac degilim tatlı krizindeyim.
Daha once olmuyodu amaNedeni belli oldu Muskacim, Regl kriz3 sokuyor.
Uzuldum canım, kotu zamanlama. Bende bu hafta reglim ve dogru duzgun kilo veremedim.Kızlar ben de regl olmuşum akşamdan beri sürünüyorum(sigara içmem hiç ama bu smileyi seviyom nedense)
Malesef akşam tartı yüzüme gülmediheryerim nasıl şiş gözlerim bile cuma gecesi hiç olmadı bu allahtan haftaiçi iyi kilolar verdim yoksa mahvolmuştum
İyi geceler canım.Kızlar herkese iyi geceler dilerim.
Kaptanım yarın sabahtan pazara gideceğim. Eşim de evde biraz geç bildirim yapabilirim ama listeyi eklerim paylaşıma.
Bildirim yapanlar 3-5 kisi digerleri pas geciyo.Ooo gece kuşları gelmiş, bu arada bu menü bildirimi işini yarından itibaren bi düzene koyalım, herkes hergün düzenli bildirim yapsın olmuyo böyle kim ne yaptı bilmiyoruz
Bildirim yapanlar 3-5 kisi digerleri pas geciyo.
Evet canım haklısın ama herkesin menü bildirmesi zorunlu ben yarın bildirimler yapılırken herkea burdayken bi el atıcam bu işe.. iyi geceler sana daKızlar bende kacayım iyi geceler sizlere hepimiz güzel sonuclar alırız umarım. Opuldunuuuz.
En iyisi valla, bildirimden bildirime ugrayanlarıda fırcala canım.Evet canım haklısın ama herkesin menü bildirmesi zorunlu ben yarın bildirimler yapılırken herkea burdayken bi el atıcam bu işe.. iyi geceler sana da
Ooo gece kuşları gelmiş, bu arada bu menü bildirimi işini yarından itibaren bi düzene koyalım, herkes hergün düzenli bildirim yapsın olmuyo böyle kim ne yaptı bilmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?