Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Zor cidden protein Kollontaicim.
Ohh ne güzelmiş.
Karşılıklı el sallarsimiz. :)

Kızlar benim canım hic tatlı istemezdi simdi felaket cekiyo napsam?

Kahve muskam kahve. 10 numara 5 yıldız geliyor ama öyle az değil büyük funcanla türk kahvesi yap.

Zor cidden protein Kollontaicim.
Ohh ne güzelmiş.
Karşılıklı el sallarsimiz. :)

Kahve muskam kahve. 10 numara 5 yıldız geliyor ama öyle az değil büyük funcanla türk kahvesi yap.
Simdi bitki cayı ictim hedefim aklımda olsun. Ya reglim ondanmı acep?
Herhalde çok zorlandık son günlerde ama iyidir açlık. Zayıflamaya delaletmis
Eh insallah dicem ama ac degilim tatlı krizindeyim.

Kızlar ben de regl olmuşum akşamdan beri sürünüyorum (sigara içmem hiç ama bu smileyi seviyom nedense)
Malesef akşam tartı yüzüme gülmedi heryerim nasıl şiş gözlerim bile cuma gecesi hiç olmadı bu allahtan haftaiçi iyi kilolar verdim yoksa mahvolmuştum

Ooo gece kuşları gelmiş, bu arada bu menü bildirimi işini yarından itibaren bi düzene koyalım, herkes hergün düzenli bildirim yapsın olmuyo böyle kim ne yaptı bilmiyoruz

Nedeni belli oldu Muskacim, Regl kriz3 sokuyor.
Daha once olmuyodu ama en sevdigim tatlı dolapta ya o yuzden galiba.
Uzuldum canım, kotu zamanlama. Bende bu hafta reglim ve dogru duzgun kilo veremedim.
Kızlar herkese iyi geceler dilerim.
Kaptanım yarın sabahtan pazara gideceğim. Eşim de evde biraz geç bildirim yapabilirim ama listeyi eklerim paylaşıma.
İyi geceler canım.

Ooo gece kuşları gelmiş, bu arada bu menü bildirimi işini yarından itibaren bi düzene koyalım, herkes hergün düzenli bildirim yapsın olmuyo böyle kim ne yaptı bilmiyoruz

evet sayın kaptanım ve yardımcım. bir öneri:

menü bildirme cezası olsun her menü bildirimi yapılmadığında ceza puanı alsın. atıyorum 5 ceza puanı olduğu zaman 1 diskalifiye puanı olsun 3 diskalifiye puanında da diskalifiye olsun her ay puanlar sıfırlansın

ben her gün bildiriyorum da ertesi gün bildirebiliyorum resim eklediğim için tabletten beceremiyorum

her gün 5 mesaj şartı var mı var. aylık listede hazırlıyorum ben. aylık listede mesaj sayısı normalde 150 nin üstünde olması lazım. hadi düz hesap 100 ün altında kalanlara 1 diskalifiye puanı yazılsın.

puanları da sayın yardımcımız tutsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…