- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #143.661
Verdim vermesinede bizim kilolar da iş spora kalıyo bi ay jillian yapsam 56 falan olurum muhtemelen, işe de başlıyorum bayram sonu :)iyi vermissin masallah benimde bi atak yapip 60 in altina inmem lazim 24 gun oldu 4.300 vermisim daha
merhabalar ben yeni olduğumdan dün giremedim ..kollontaı nin annesiyim ..kızım kadar iddaalı değilim 5 kilo vermek ve yaştan dolayı olan göbeği eritmek buda sporla olacak ama düzenli yapmam lazım. hergün yürüyüp yüzüyorum..bugün fazla kaçırdım 1900 kaloriymiş kızım hesapladı..daha dikkatli yemeliyim.bunu anladım..
Ay ben yarın 59 çıkmazsam bi daha protein yapmam öldüm açımdan: (
Verdim vermesinede bizim kilolar da iş spora kalıyo bi ay jillian yapsam 56 falan olurum muhtemelen, işe de başlıyorum bayram sonu :)
Hanımlaaar menüler nirdeee????
Olursun canım az daha sabır..Verdim vermesinede bizim kilolar da iş spora kalıyo bi ay jillian yapsam 56 falan olurum muhtemelen, işe de başlıyorum bayram sonu :)
Hadi gözün aydın :)Kollontai varken iyi almışsın 1900 kaloriyi Semra abla.
Torpil mi vardır nedir?
Uff ben de öldüm resmen.
İşin kötüsü benimkisi sadece telafi oluyor.
O gün yaptığımın ceremesi ama beni kendime getiren bir gündü.
Aaa hiç söylemedin Kollontaicim?
Nerede başlıyorsun?
Geldi geldi.
Sabah:
- 1 çay kaşığı nutella
Öğle:
- 2 yumurta
- 1 dilim peynir
Akşam:
- 1 kase yoğurt
- 1 parça ciğer(Sonunda bitti. :))
Torpil yok valla gözümün içine baka baka yedi akşama kadar bi dünya laf ettim yine yedi, ama bugün çok kızdım yarın yedirmem o kadar onun 1300 ün üstüne çıkmaması lazımKollontai varken iyi almışsın 1900 kaloriyi Semra abla.
Torpil mi vardır nedir?
Uff ben de öldüm resmen.
İşin kötüsü benimkisi sadece telafi oluyor.
O gün yaptığımın ceremesi ama beni kendime getiren bir gündü.
Aaa hiç söylemedin Kollontaicim?
Nerede başlıyorsun?
Geldi geldi.
Sabah:
- 1 çay kaşığı nutella
Öğle:
- 2 yumurta
- 1 dilim peynir
Akşam:
- 1 kase yoğurt
- 1 parça ciğer(Sonunda bitti. :))
Ay muskacım şişmandan balık etli statüsüne geldim artık dikkat ederek vermek istiyorum, gram gram gitsin sporla gitsin :)bildiğin açım aylardırOlursun canım az daha sabır..
Yarın sabaha kadar dayan canım üzülme sonra , bi sade kahve falan ya da bitki çayı içKızlar benim canım hic tatlı istemezdi simdi felaket cekiyo napsam?
Hadi hayırlı olsun..Torpil yok valla gözümün içine baka baka yedi akşama kadar bi dünya laf ettim yine yedi, ama bugün çok kızdım yarın yedirmem o kadar onun 1300 ün üstüne çıkmaması lazım
Menün güzel olmuş canım afiyet olsun,
Ben daha protein yapmam en fazla arada bi gün resmen pert oldum üç gündür ya tavuk gibi gıdaklıycam
Erkek arkadaşımın çalıştığı barın karşısında bi pub var bende orda çalışcam birlikte gidip geliriz
Ne güzel, bende 2. Derce obezden 1. Derece obeze dustum guleyimmi aglayayimmi?Ay muskacım şişmandan balık etli statüsüne geldim artık dikkat ederek vermek istiyorum, gram gram gitsin sporla gitsin :)bildiğin açım aylardır
Simdi bitki cayı yaptım bakalım.Yarın sabaha kadar dayan canım üzülme sonra , bi sade kahve falan ya da bitki çayı iç
Sağol canım umarım hayırlınolur :)Hadi hayırlı olsun..
Ne güzel, bende 2. Derce obezden 1. Derece obeze dustum guleyimmi aglayayimmi?
Bende yapılan su kaynatıyorum, midem yapıştı resmenSimdi bitki cayı yaptım bakalım.
Ay hadi insallah.Sağol canım umarım hayırlınolur :)
Tabi ki gül daha zayıf statüsüne gelcen
Bizi anca kahve yada bitki cayı paklar zati.Bende yapılan su kaynatıyorum, midem yapıştı resmen
Ay hadi insallah.
Bizi anca kahve yada bitki cayı paklar zati.
Ya beni pro mahvetti kcal kb sayarken tadımlık da olsa insan nefsini köreltiyo bu pro da kaçamak yok valla en fazla bşgün yapılırAy hadi insallah.
Bizi anca kahve yada bitki cayı paklar zati.
I-ıh kbsi cok onun bütün gün bosa gider.Hurma ye muskacım ya tatlı niyetine acaip kesiyor :)
Evet ya kb-kalori sayalım biz bugun bi gecsinde. Ben bide sahura kadar oturuyorum gel sabah gelYa beni pro mahvetti kcal kb sayarken tadımlık da olsa insan nefsini köreltiyo bu pro da kaçamak yok valla en fazla bşgün yapılır
Hadi gözün aydın :)
Bende tatlı sayıklıyorum noluyosa?Baya baya midem gurulduyor muskam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?