- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #143.801
Yok, poponun altında yanlardan parantez gibi çıkan yerler var ya üst bacak işte orası basen. Kalça ölçüsü tam totonun ortasından alınan..
Alemsin valla :) Öyle sayalım bari. Ayagını koltuğa koy bacağının en üst en şişkin yeri varya kalçaya birleşmeye yakın yeri hani, hah işte orası basen ben sadece sağ bacağı ölçtüm2 ayrı taraftan mı alınıyor Muskacım?
Tam olmasa da kalçanın yarısı gibi bir şey yani?
İyi akşamlar hanımlar bi haftayıda bitirdik çok şükür iki gün tatil oleyyyy
Bu ne mutluluk :)))
bu hafta çok yoruldum işteBu ne mutluluk :)))
Alemsin valla :) Öyle sayalım bari. Ayagını koltuğa koy bacağının en üst en şişkin yeri varya kalçaya birleşmeye yakın yeri hani, hah işte orası basen ben sadece sağ bacağı ölçtüm
İyi akşamlar hanımlar bi haftayıda bitirdik çok şükür iki gün tatil oleyyyy
Ciddisin sen yani Muskacım?
Ne yani ben şimdi yıllardır basen basen diye kalça mı biliyormuşum?
Tüh bana.
Hafta sonu kaçamaklardan uzak duralım da aman.
MaşallahKızlar size 26 kgnin cm bazında eksilerini yazıyorum. İlk önce yazılan 114,8kenki sonra yazılan 88,7ykenki..
Göğüs : 120 / 98
Bel : 111 / 88
Kalça : 134 / 111
Basen : 84 / 65
ben listeye 59.5 girdim ya bugun, odul gunu yaptım kendime :) bende anlamadım niye kimse yok, kaptanım yogun oluyo iftar saati, muskanın misafiri var, evli arkadasların hepsi sofradamuhtemelen, 11 gibi gelirlerAy niye kimse yok asiri sikildjm bugun niyeyse bi modum dustu
canım son dk da listeyi düzettim ama 20.00 da oldu paylaşıma da yazdım eğer kabul edilmezse listede 59,8 olarak kalırsın tatlım haberin olsun bu arada bugün susuzluk beni çarptı evegeldim iftara yemeğimde yoktu ama 1 saatten fazla sızıp kalmışım gözümü açtığımda 19,30 duben listeye 59.5 girdim ya bugun, odul gunu yaptım kendime :) bende anlamadım niye kimse yok, kaptanım yogun oluyo iftar saati, muskanın misafiri var, evli arkadasların hepsi sofradamuhtemelen, 11 gibi gelirler
ben listeye 59.5 girdim ya bugun, odul gunu yaptım kendime :) bende anlamadım niye kimse yok, kaptanım yogun oluyo iftar saati, muskanın misafiri var, evli arkadasların hepsi sofradamuhtemelen, 11 gibi gelirler
canım vşne suyu olarak kullanabilirsin komposto olarak kulanabilirsin vişneli dondurma yapmak için kullanabilirsin ilk aklıma bunlar geldiTebrik ediyorum Kollontaicim.
Bu tartıda bile gördün ya istediğin kiloyu.
Kızlar, vişne atmayı planlıyorum direkt dolaba ama olur mu? Bir de ne için kullanılır pasta geldi aklıma sadece?
canım vşne suyu olarak kullanabilirsin komposto olarak kulanabilirsin vişneli dondurma yapmak için kullanabilirsin ilk aklıma bunlar geldi
eline sağlık tekrar
Komposto yaparsınTebrik ediyorum Kollontaicim.
Kızlar, vişne atmayı planlıyorum direkt dolaba ama olur mu? Bir de ne için kullanılır pasta geldi aklıma sadece?
Komposto yaparsın
olsun kaptanım tartıda gördüm ya hem iki hafta sonra tartılcaz bi daha hem evimde tartılcam artık 57 falan görürüm heralde :) simdi nasılsın iyi misin?canım son dk da listeyi düzettim ama 20.00 da oldu paylaşıma da yazdım eğer kabul edilmezse listede 59,8 olarak kalırsın tatlım haberin olsun bu arada bugün susuzluk beni çarptı evegeldim iftara yemeğimde yoktu ama 1 saatten fazla sızıp kalmışım gözümü açtığımda 19,30 du
ay görmeseydim fenalık gecircektim hedefcim 1 aydır sayıyorum yerimde gram gram, uc gun protein de tavuk oldum gıdakladım resmen :)Tebrik ediyorum Kollontaicim.
olsun kaptanım tartıda gördüm ya hem iki hafta sonra tartılcaz bi daha hem evimde tartılcam artık 57 falan görürüm heralde :) simdi nasılsın iyi misin?
ay görmeseydim fenalık gecircektim hedefcim 1 aydır sayıyorum yerimde gram gram, uc gun protein de tavuk oldum gıdakladım resmen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?