Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

lll.webp

Bu ara havalar da nası sıcak nası sıcak http://hizliresim.com/MEO2ZQhttp://hizliresim.com/MEO2ZQhttp://hizliresim.com/MEO2ZQ

Yarın kızımın doğum günü var hayırlısıyla fazla kaçırmadan savarım inşallah

benimde kızımın cumartesi günü ilk doğumgünü :KK46:

bissürü şey hazırlıyorum

yemeden duracaz artık fatmacım yapcak bişey yok (bu dediğime kendim de inanmadım :KK70:)

Hamileliğinden önce yine 65 olmustum beslenme şeklimi değitirerk ve spor yaparak 4 ayda 12 kilo verdim hamile kaldım tekrar 65 oldum iyiki vermişim diyorum 65 ile hamile kalsaydım şimdi ne olurdum allah bilir:KK53::KK53:
baktım olmuyo diyestisyene başladım 36 gün oldu 5 kilom gitti hep yağdan allaha şükür yaşım 29 şuan dr 36 diyince bi utandım anlatamam her 2 kiloda 1 yaş gençleşiyorum:KK19::KK19:
60 da takıldım 5 gündür gram oynamıyo

Tatlım sana kilom durduğunda yaptığım bi kaç kür söylicem çok faydasını gördüm.
Akşam yatmadan 1 Kupanın içine 1 çubuk tarçın atıp sıcak su koyuyorum 10 dk bekleyip içiyorum. Aynı şekilde sabah aç karnına yapıyorum. O kadar faydalı ki metabolizmaya. :) 2 hafta dene.

bide ben yoğurt kürüne başladım kırmızı biber yoğurt limonsuyu yatmadan yarım saat önce bakalım etkisi olcak mı yarım yağlı yoğurt olcak ama.
Canım göbek eritme kürü de diyorum :) ben denedim. Metabolizmayı hızlandırıp yağ yakıyor :) ama bi zaman sonra yiyemedim tadını çok sevmedim :) tarçınla başladım.

kızlar ben şimdi işten çıkıyorum eve gidiyorum evde çok cevap veremiyorum çocuklar uyuyunca görüşürüz.

Akşam yatmadan 1 Kupanın içine 1 çubuk tarçın atıp sıcak su koyuyorum 10 dk bekleyip içiyorum. Aynı şekilde sabah aç karnına yapıyorum. O kadar faydalı ki metabolizmaya. :) 2 hafta dene.

Canım göbek eritme kürü de diyorum :) ben denedim. Metabolizmayı hızlandırıp yağ yakıyor :) ama bi zaman sonra yiyemedim tadını çok sevmedim :) tarçınla başladım.

:rolleyes: benim ikiz kızlarım da ekim 2011 de doğdu diğer kızım da süpriz oldu geçen haziranda doğdu bende aynen senin gibi bi anda 3 cadının annesi oluverdim

benimde kızımın cumartesi günü ilk doğumgünü :KK46:

bissürü şey hazırlıyorum

yemeden duracaz artık fatmacım yapcak bişey yok (bu dediğime kendim de inanmadım :KK70:)

Çok sagol deneyeyim vucudumun inadını kırarım inşallah

başaracağım inşallah

rabbim korusun bütün kuzuları

kızlar metabolizma hızlandırmak için (Kabızlık, şişkinlik için) denediğim ve faydasını gördüğüm bişeyler yazayım dedim :) deneyen olursa haber versin.

Hurma kürü
Gece yatmadan 1 su bardağının içine 1 adet hurma atıyoruz, sabah aç karnına suyunu içip hurmayı da yiyoruz. Kabızlığa birebir. Şişkinlik için bunu deneyebilirsiniz. Hem tatlı ihtiyacımızı karşılıyor hem şişkinliği gideriyor :)

Yeşilçay
Canlarım diyetin olmazsa olmazı yeşilçay. Ben yeşilçaysız diyet düşünemiyorum :) Aktardan aldığımız Yeşilçayı kaynamış suyu 3-4 dk bekletip öyle içine atıyoruz. direkt attığımızda pek faydası olmuyormuş. 6-7 dk sonra içebiliriz :)

Pul biberli - yoğurt kürü
Gece yatmadan yarım saat önce 2 kaşık yoğurt 1 çay kaşığı pul biber ve yarım limonu karıştırıp yiyoruz. Hem yağ yakıyor hem metabolizmayı hızlandırıyor :) göbek eriten kür de diyorlar.

Ve çok faydasını gördüğüm tarçın kürü
Gece yatmadan ve sabah aç karnına içeceğimiz bir kür. 1 çay kaşığı bal da koyuyorlar ama ben koymuyorum :) çok tatlı geliyor bana.
1 çubuk tarçını 1 kupa sıcak suyun içine atıyorum. 10 dk sonra içiyorum. Çok kalorili menülerim de bile kilo artışım olmadı.

Ve spor
Ve en az 2,5 litre su :)

Umarım size de çok faydası dokunur kızlar :)

kızlar metabolizma hızlandırmak için (Kabızlık, şişkinlik için) denediğim ve faydasını gördüğüm bişeyler yazayım dedim :) deneyen olursa haber versin.

Hurma kürü
Gece yatmadan 1 su bardağının içine 1 adet hurma atıyoruz, sabah aç karnına suyunu içip hurmayı da yiyoruz. Kabızlığa birebir. Şişkinlik için bunu deneyebilirsiniz. Hem tatlı ihtiyacımızı karşılıyor hem şişkinliği gideriyor :)

Yeşilçay
Canlarım diyetin olmazsa olmazı yeşilçay. Ben yeşilçaysız diyet düşünemiyorum :) Aktardan aldığımız Yeşilçayı kaynamış suyu 3-4 dk bekletip öyle içine atıyoruz. direkt attığımızda pek faydası olmuyormuş. 6-7 dk sonra içebiliriz :)

Pul biberli - yoğurt kürü
Gece yatmadan yarım saat önce 2 kaşık yoğurt 1 çay kaşığı pul biber ve yarım limonu karıştırıp yiyoruz. Hem yağ yakıyor hem metabolizmayı hızlandırıyor :) göbek eriten kür de diyorlar.

Ve çok faydasını gördüğüm tarçın kürü
Gece yatmadan ve sabah aç karnına içeceğimiz bir kür. 1 çay kaşığı bal da koyuyorlar ama ben koymuyorum :) çok tatlı geliyor bana.
1 çubuk tarçını 1 kupa sıcak suyun içine atıyorum. 10 dk sonra içiyorum. Çok kalorili menülerim de bile kilo artışım olmadı.

Ve spor
Ve en az 2,5 litre su :)

Umarım size de çok faydası dokunur kızlar :)
çok güzel bilgiler, paylaştığın için teşekkürler, not aldım.
özellikle çubuk tarçını deneyeceğim.
hurmayı da tatlı krizim tutarsa (inşallah tutmaz) deneyeceğim.

gün içinde 2lt suyumu içtim.
akşam yemeğim; yulaf kepeğinden 2yumurtayla krep yaptım,
1bardak da koyu kıvamlı ayran.

birazdan yürüyüşe çıkacağım.

arkadaşlar kabızlık için form çaylarından önerisi olan var mı?
çok çeşit var, hangisini almalıyım sizce?

daha önce; doğadan formun çeşitlerini ve dokuzlu çayı kullanmıştım.
ama, işe yarıyor muydu hatırlamıyorum.

:KK200::KK200::KK200:

Ve menüm...

sabah: 2 light ekmek, salatalık, domates, siyah zeytin, tereyağı,tulum pey, beyaz pey, 2 bardak çay,yeşil biber, 2 bayram şekeri

75 dakika orta tempoda yürüyüş

öğle: tavuk haşlaması, limonlu, pul biberli, tuzlu yoğurt

ara : 1 bardak ballı, tarçınlı süt

30 dk jillian

akşam: bamya, yoğurt 2 lokmacık light ekmek

ara: az şekerli türk kahvesi ve 3 tane susamlı bayram şekeri

:eek::KK61::KK23::mad:o_O:KK43:

Ve menüm...

sabah: 2 light ekmek, salatalık, domates, siyah zeytin, tereyağı,tulum pey, beyaz pey, 2 bardak çay,yeşil biber, 2 bayram şekeri

75 dakika orta tempoda yürüyüş

öğle: tavuk haşlaması, limonlu, pul biberli, tuzlu yoğurt

ara : 1 bardak ballı, tarçınlı süt

30 dk jillian

akşam: bamya, yoğurt 2 lokmacık light ekmek

ara: az şekerli türk kahvesi ve 3 tane susamlı bayram şekeri

:eek::KK61::KK23::mad:o_O:KK43:

sekerler olmasa mukemmel olacak

aksam
haslanmis bi yumurta
maydanoz domates
bi catal beyaz peynir
iki yk yogurt

kizima icli kofte yediriyodum ondan kalan bi bucuk kucuk biy kofte yedim

Menüm
Sabah yeşil çay
3-4 form kraker
Arada şekersiz çay
Õglen
2 adet yumurtadan omlet
Kocaman bi salata
Akşam 5te bir adet çok küçük pogaça yedim o yüzden akşam yemegi olarak sadece 3 yemek kaşığı taze fasülye ve yogurt birazdan form çayı içicemm yatmadan da yogurt kürü ha bide 3 tane çig kõfte çok mu oldu sanki bugün biraz tabi 3 litrede si içtim

Back
X