- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi inşallahh diyelim o zamancanım evet hareketlendik biraz sende eve döndüğüne göre bol katılım sağla ona göre
tamam canım bekliyoruz katılımını o zaman
canım normalde bu hafta girmen lazım şekerim ama geçen hafta bildirim olmadığı için haftaya sarkabilir ama %90 bu hafta güzel kg verdiysen listedesin
dayanabilsem yorumlar çok güzel ama ikizler zorlar beni yapmaktan vazgeçtim onun inin hurmanın kb side çok fazla yemeklerden önce yenincede iyi oluyomuş
Katılıyorum sana canım ben bağırsaklarım duzenlensin diye başlayayım demiştim ama olmuyo çalışıncaçok bilgi sahibi değilim ama bu tarz tek tip diyetler bence sağlıklı değil canım. ben bir günlük detoks yapmıştım şeyda coşkun'un bütün gün soya sütüyle muz yedim, ama kusacaktım artık. soya sütünüde hiç sevmedim. tamam bir gün sonra tartıda çok kilo verdiğimi gördüm ama birkaç güne geldi o kilolar. zaten 1 gün boyunca başka birşey yesem yine kilo verirdim. mesela birgün sırf elma yiyelim, yada erik yiyelim veya başka bişey mutlaka kilo veririz ama sağlıklı değil...
bayramda kg aldın mı kübra cım biliyon sen ipin ucundasın kg almaman lazımBen de isvec diyeti yapıp 5 kilo vermiştim 6 günde evlenmeden önce et yerine tavuk göğsü Yemiştim
Şimdi gunde iki öğün ceviz ve hurma bir öğün zeytinyağlı veya et ürünü yemeği planlıyorum
Cuma gününe kadar sıkı diyet yapıp en azından 69.9 bile olsa şu 6li rakamları görmek istiyorum artiiikkkk
Hamileliğinden önce yine 65 olmustum beslenme şeklimi değitirerk ve spor yaparak 4 ayda 12 kilo verdim hamile kaldım tekrar 65 oldum iyiki vermişim diyorum 65 ile hamile kalsaydım şimdi ne olurdum allah bilirKızlar metabolizmayı hızlandırmak için günde 3 bardak yeşilçay yetiyor. Sallama çay olmayacak ama. Aktardan alıp kendimiz demleyeceğiz. Isteyen olursa demleme şeklini anlatabilirim.
Ayrıca şok diyetle verilen kilolar geri geliyor. Onlara hiç gerek yok. Beslenmemiz fast food değil de , süt ürünleri, et ürünleri, yumurta ağırlıklı olunca kilolar kendiliğinden gidiyor. Kendimize eziyet etmemize gerek yok bacılarım. Diyet serüvenim 2 yıla yaklaştı :) 80 kilodan 66ya geldim ve sağlıklı beslenerek. inşallah hepimiz istediğimiz vücuda kavuşuruz canlarım :)
canım bu haftaki hedefimiz neydi ben kaçırdım ne kadar verecektikbayramda kg aldın mı kübra cım biliyon sen ipin ucundasın kg almaman lazım![]()
canım bu hafta 2 etabın birleşimi olduğu için net bişey demedik blanche %1 kg verilsin falan demişti ama bence araya bayram girince en az 300 gr vermeliyiz gene diye düşünüyom haftaya hedef belirlerizcanım bu haftaki hedefimiz neydi ben kaçırdım ne kadar verecektik![]()
Hedef olunca motivasyon yüksek oluyo en az 300 gayet güzel bencedecanım bu hafta 2 etabın birleşimi olduğu için net bişey demedik blanche %1 kg verilsin falan demişti ama bence araya bayram girince en az 300 gr vermeliyiz gene diye düşünüyom haftaya hedef belirleriz
Çok fazla sıcak bugunlerdemerhaba arkadaşlar sabahtan beri dışardayım çokk sıcak iş icabı ben arazide geziyorum ama ne yazıkki hiç faydası olmuyor zayıflamaya
beynim sulandı resmen çookk suu içtim ama
Çok fazla sıcak bugunlerde
bi haftadamıvalla yaaa sorma bu arada ben fastada 1 kg vermeyi hedefledimm verilir gibi geliyor bana
doğrudurkızlar isveçte öğle ve akşam öğünleri yer değiştirilebilir diyordu doğru mudur?