- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #144.861
Merhaba arkadaşlar yeni hafta ile isvec diyetine başladım çok şükür
Pazartesi kahvaltim
1 kupa kahve
öğlen
2 haşlanmış yumurta
1 domates ve Semiz otu salata gibi yaptım
akşam
200 gr et
salata
çay, yeşil çay
su bolca içtim ufak kaçamağı oldu bi lokma tuttum kendimi
ilk günüm böyleydi
inşallah 13 güne tamamlayıp güzel bi kilo düşüşü yaşarım...
bu hafta isvec diyetine başlayan oldu mu başka?
canım tebrık ediyorum isveç mi yapıyordun?süpersinnnn
merhaba beyazkelebek hoşgeldin bende 1 temmuzda başladım 80,5 la şimdi 76-77 arasında gidip geliyorum. Hedefim 55. Daha önce denedim ama 65 de falan bıraktım. Okul iş falan yoğunluktan. Ama bu sefer hedefime ulaşmayı istiyorum inşallah. Yani yolum uzun :)
çok geçmiş olsun canım inşaallah önemli bişey değildir
inşallah canım :)))
cok gecmis olsun canim insallah bi an once iyilesir
şeytan diyoo git yemeklere saldır kaç gündür açım ve bi gram gitmemişşşş
şeytan diyoo git yemeklere saldır kaç gündür açım ve bi gram gitmemişşşş
Sakin saldirma kac gunluk emegine yazik! :s
Ya biraz durup oyle gidiyor kilolar ben onu anladim, sen sakin olup diyetine devam et.
Illa fark gormek istiyorsan aksam yemegini kahveyle gecistir direkt farki goreceksin
kelebeğim tekrar hoşgeldin tatlım bir an önce eski tempona gel tatlım özledik senimerhaba kizlar bayadir yazamiyordum, keyifler nasil bakalim, biz haftasonu sehir disindaydik gezdik yorulduk geldik, eski arkadaslarimi gordum, hala cipcitirlar masallah... ben de tekrar vucuduma hukmetmeye karar verdim, bunun icin de yeniden burdayim, kk ya girmeyince diyet de yapamiyorum malesef.. simdiki planim evdekilere caktirmadan yapmaya calismak bakalim ins basarabilirim. bi tane siteden karbonhidrat diyeti listesini indirdim, bugun yediklerimi hesaplamaya calistim ama simdiden cok olmus, o yuzden yarin en bastan guzel hesaplayarak gidicem sonra da buraya yazicam. kynvalidemlerin gitmesini beklemekten vazgectim, 2 eylul de ki doktor randevuma da gidecegim, artik kac kilo cikarsam onemli degil biraz daha az ciksam yeter, onemli olan diger kolesterol filan o testleri de yaptirmis olayim, simdi bu karbonhidrat diyetinde de protein e yaga abanip kolesterol yuksek cikmaz ins. biraz deneyeyim bakalim ins guzel olcak.. olmadi erginsena nin listesini de yapabilirim bulabilirsem o da cok guzel dengeli bir listeydi. sizler neler yapiyosunuz bakalim??? :):)
canım sıccaklardan falan olmasın geçmiş olsunCok canim sıkkın buyuk kızım hasta yemek yemiyo aglayıp duruyor aglayınca vicudunda biseyler çikiyor yarın doktora gitcem inşallah iyileşir biran õnce
hayırlı olsun tatlım allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almak nasip etsinArkadaslar ben sanirim ve insallah hamileyim o yuzden artik yazamayacagim. Saglikli beslenmeye devam...
ameliaa canım şu çaya şeker atma huyundan bi vazgeçsen süper olacakbenim menüm
sabah: 2 dilim ruşemli ekmek, salatalık, domates, tereyağı,tulum pey, beyaz pey, 2 bardak tek şekerli çay
ara : birkaç leblebi, badem, ceviz, 1 muz ve ceviz içi
70 dakika orta tempoda yürüyüş
10 dakika bisiklet
akşam: 4-5 tane yaprak sarması, biraz ciğer, az taze börülce, 1 bardak ayran, yoğurt
ara: az şekerli türk kahvesi, 1 tane bitki çayı
80 dakika orta tempoda yürüyüş
hadi kübracım hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar yeni hafta ile isvec diyetine başladım çok şükür
Pazartesi kahvaltim
1 kupa kahve
öğlen
2 haşlanmış yumurta
1 domates ve Semiz otu salata gibi yaptım
akşam
200 gr et
salata
çay, yeşil çay
su bolca içtim ufak kaçamağı oldu bi lokma tuttum kendimi
ilk günüm böyleydi
inşallah 13 güne tamamlayıp güzel bi kilo düşüşü yaşarım...
bu hafta isvec diyetine başlayan oldu mu başka?
inşallah tatlım bende koşu bandını kullanıma açayım bari yaaakızlar günaydın dün ki menümü yazayım,
sabah 9,00 kahve
öğle 12,30 1 tabak semizotu,2 haslanmıs yumurta
akşam 20,00 1 tabak ton balıklı salata,2 köfte
2 lt su,1 saat yürüyüş
sıcakta yürümek cok zorladı evde kosu bandında da olsa..resmen terden bayıldımmmmmm..cuma ya kdr bu tempo da gıdıp 6 lı rakamları görmek ıstıyorum artık kızlar :)
aman haaa nes cim sakın emeklerin boşa gitmesinşeytan diyoo git yemeklere saldır kaç gündür açım ve bi gram gitmemişşşş
türk kahvesimi ?
kelebeğim tekrar hoşgeldin tatlım bir an önce eski tempona gel tatlım özledik seni
canım sıccaklardan falan olmasın geçmiş olsun
hayırlı olsun tatlım allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almak nasip etsin
ameliaa canım şu çaya şeker atma huyundan bi vazgeçsen süper olacak
hadi kübracım hayırlı olsun
inşallah tatlım bende koşu bandını kullanıma açayım bari yaaa
aman haaa nes cim sakın emeklerin boşa gitmesin
günaydın kızlarrrr sıcaklardan dışarıda yürüyüş yapamıyorum kaç gündür doğru dürüst wc ye de çıkmıyorum ama sorun yapmıyorum gecen haftaki ishal vakasından sonra artık kıymetini anladım ben hala düzelemedim yaaa dudaklarım kuruyor hafif bir öksürük var bağışıklık sistemim göçtü resmen
kelebeğim tekrar hoşgeldin tatlım bir an önce eski tempona gel tatlım özledik seni
hayırlı olsun tatlım allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almak nasip etsin
günaydın kızlarrrr sıcaklardan dışarıda yürüyüş yapamıyorum kaç gündür doğru dürüst wc ye de çıkmıyorum ama sorun yapmıyorum gecen haftaki ishal vakasından sonra artık kıymetini anladım ben hala düzelemedim yaaa dudaklarım kuruyor hafif bir öksürük var bağışıklık sistemim göçtü resmen
Ya ben isvec'e uymuyorum kafama gore yapiyorum.
Gunde 8 saat araliginda yiyorum hatta 6.
Dun sabah ornegin 2 hurma ve kahve ictim.
Oglen sadece tavuk ve brokoli yedim.
Ogle yemeginden sonra da 1 hurma ve biraz gojiberry yedim.(tatli ihtiyaci icin)
saat 16'da dukkani kapattim, saat 9'da acmistim.
sonra da bir sey yemedim.
sabahlari kahvenin yanina 1 hurma, 1 kuru kayisi, 1 kuru incir tavsiye ederim cunku bagirsaklara da cok iyi geliyor :)
selam canım ben de dun basladım isveç diyetine..ama gece inanılmaz baş ağrısıyla uyandım..inşallah alısırım benı tek zorlayan sabah kahvaltı olmaması.en azından bir dilim peynır ve çay yemek istiyorum zor tutuyorum vallahi kendimi :)
canım yaa kuru öksürük devam ediyor artık ilaç kullanmak istemiyorumTeşekkür ederim kaptanım
geçmiş olsun ya şimdi nasilsin?
Yürüyüşe gidemiyorum bende ya cokkk sıcak... evde leslie en iyisi galiba
canım yaa kuru öksürük devam ediyor artık ilaç kullanmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?