Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam canım ben de dun basladım isveç diyetine..ama gece inanılmaz baş ağrısıyla uyandım..inşallah alısırım benı tek zorlayan sabah kahvaltı olmaması.en azından bir dilim peynır ve çay yemek istiyorum zor tutuyorum vallahi kendimi :)

canım tebrık ediyorum isveç mi yapıyordun?süpersinnnn

Ya ben isvec'e uymuyorum kafama gore yapiyorum.

Gunde 8 saat araliginda yiyorum hatta 6.

Dun sabah ornegin 2 hurma ve kahve ictim.

Oglen sadece tavuk ve brokoli yedim.
Ogle yemeginden sonra da 1 hurma ve biraz gojiberry yedim.(tatli ihtiyaci icin)

saat 16'da dukkani kapattim, saat 9'da acmistim.

sonra da bir sey yemedim.

sabahlari kahvenin yanina 1 hurma, 1 kuru kayisi, 1 kuru incir tavsiye ederim cunku bagirsaklara da cok iyi geliyor :)

cok gecmis olsun canim insallah bi an once iyilesir

teşekkürler arkadaşlar,birazdan doktora götürcem bakalım

kelebeğim tekrar hoşgeldin tatlım bir an önce eski tempona gel tatlım özledik seni
Cok canim sıkkın buyuk kızım hasta yemek yemiyo aglayıp duruyor aglayınca vicudunda biseyler çikiyor yarın doktora gitcem inşallah iyileşir biran õnce
canım sıccaklardan falan olmasın geçmiş olsun
Arkadaslar ben sanirim ve insallah hamileyim o yuzden artik yazamayacagim. Saglikli beslenmeye devam...
hayırlı olsun tatlım allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almak nasip etsin
ameliaa canım şu çaya şeker atma huyundan bi vazgeçsen süper olacak
hadi kübracım hayırlı olsun
inşallah tatlım bende koşu bandını kullanıma açayım bari yaaa
şeytan diyoo git yemeklere saldır kaç gündür açım ve bi gram gitmemişşşş
aman haaa nes cim sakın emeklerin boşa gitmesin

günaydın kızlarrrr sıcaklardan dışarıda yürüyüş yapamıyorum kaç gündür doğru dürüst wc ye de çıkmıyorum ama sorun yapmıyorum gecen haftaki ishal vakasından sonra artık kıymetini anladım ben hala düzelemedim yaaa dudaklarım kuruyor hafif bir öksürük var bağışıklık sistemim göçtü resmen

gecmis olsun kaptanim, once saglik :)

inşallah geçer canım sağol yok yok yemem bişey inat ettim gidecek o kilolar

mantıklı aslında...en azından sabah boğazımdan bişey geçer ben de bu sekılde deneyeyim teşekkür ederimmm

Hadi inşallah yapabiliriz yaa...
baş ağrım olmadı benimde ama çok halsiz kaldım akşam yemeğini de birazcık geç yedim salatayı yerken elim titriyordu resmen...
kahvaltinin olmaması bütün günü etkiliyor sanki.kahvaltıya doyunca kolay acikmiyor insan.
Bugün öğlen bir dilim salam 100 gr yoğurt var sadece

Teşekkür ederim kaptanım
geçmiş olsun ya şimdi nasilsin?
Yürüyüşe gidemiyorum bende ya cokkk sıcak... evde leslie en iyisi galiba

Arkadaşlar biraz yoğunum öğleden sonra yazarım. yeme penceremi 11-19 aralığına aldım hem 12 hemde 20 çok geç oluyor. Kızımla 10 gibi yatıyoruz çünkü. kb saymaya da en kısa zamanda başlicam belki bu cuma başlarım.

hepinizi öpüyorum öğleden sonra gelicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…