- 29 Ağustos 2012
- 1.182
- 966
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #144.881
sağol canım :) bitki çayı olarak aslında o an aklıma ne gelirse onu içiyorum. Daha öncede zayıflama tecrübelerim (başarısız) olmuştu o yüzden ev aktar gibi oldu :) öyle sağlıklı şeyler alınca psikolojik olarak iyi hissediyorum kendimi :) ama dün doğadanın kırmızı meyveler çayından içmiştim.kaç gündür aklıma yaprak sarma geliyor,
inşallah 60kg olunca
az yemişsin, afiyet olsun.
bitki çayı ne içiyorsun
günaydın :)))günaydın kızlar
ah 6 lı rakamlar ah :)kızlar günaydın dün ki menümü yazayım,
sabah 9,00 kahve
öğle 12,30 1 tabak semizotu,2 haslanmıs yumurta
akşam 20,00 1 tabak ton balıklı salata,2 köfte
2 lt su,1 saat yürüyüş
sıcakta yürümek cok zorladı evde kosu bandında da olsa..resmen terden bayıldımmmmmm..cuma ya kdr bu tempo da gıdıp 6 lı rakamları görmek ıstıyorum artık kızlar :)
canım aslında benim yaptığım diyet seninkine benziyor biraz. Sadece saat olarak. Bende akşam yemeğimi genelde 4-5 gibi yiyorum kahvaltı 9 gibi (bazen 10). Ama tabi ben senden daha çok yiyorum midem küçülmedi dahaYa ben isvec'e uymuyorum kafama gore yapiyorum.
Gunde 8 saat araliginda yiyorum hatta 6.
Dun sabah ornegin 2 hurma ve kahve ictim.
Oglen sadece tavuk ve brokoli yedim.
Ogle yemeginden sonra da 1 hurma ve biraz gojiberry yedim.(tatli ihtiyaci icin)
saat 16'da dukkani kapattim, saat 9'da acmistim.
sonra da bir sey yemedim.
sabahlari kahvenin yanina 1 hurma, 1 kuru kayisi, 1 kuru incir tavsiye ederim cunku bagirsaklara da cok iyi geliyor :)
aynen kaptanım şekeri bırakmayı çok istiyorum ama bir türlü başaramıyorum şimdilik tek şekere indirdim bakalımameliaa canım şu çaya şeker atma huyundan bi vazgeçsen süper olacak
günaydın kızlarrrr sıcaklardan dışarıda yürüyüş yapamıyorum kaç gündür doğru dürüst wc ye de çıkmıyorum ama sorun yapmıyorum gecen haftaki ishal vakasından sonra artık kıymetini anladım ben hala düzelemedim yaaa dudaklarım kuruyor hafif bir öksürük var bağışıklık sistemim göçtü resmen
günaydın :)Gunaydin kızlar.
canım aslında benim yaptığım diyet seninkine benziyor biraz. Sadece saat olarak. Bende akşam yemeğimi genelde 4-5 gibi yiyorum kahvaltı 9 gibi (bazen 10). Ama tabi ben senden daha çok yiyorum midem küçülmedi daha
Bence bi gün bile düşünme şekeri çıkar hayatından o zaman insan çok daha rakat kilo veriyoaynen kaptanım şekeri bırakmayı çok istiyorum ama bir türlü başaramıyorum şimdilik tek şekere indirdim bakalım
bu arada çok geçmiş olsun
günaydın :)
hayır inşallah canımCanım çok sıkkın kızlar ya
Canım Allah yardımcın olsun zor bi durumArafta gibiyim. Ne hissettiğimi bilmiyorum. Ne istediğimi bilmiyorum. Onun ne istediğini hiç bilmiyorum. Neler olacak bilmiyorum. Neyin daha iyi olacağına karar veremiyorum..bazen bir iki cümleye sığdıracak kadar bile derdim yokmuş gibi geliyor. Sanki sadece iletişimsizlik yüzünden dağları devirmeye gerek yok diye düşünüyorum. Bazen de dünyam yıkılıyor, bu iletişimsizlik elimi kolumu bağlıyor. O kadar çok geçmişe dönüp bakıyor ki ben geleceğimi göremiyorum. Çok ağır şeyler söylüyor, bir kadının kaldıramayacağı kadar ağır.
Yaşadığımız her şeyi benim kiloma bağlıyor. Kilo verince her şeyin değişeceğini söylüyor. Bu ihtimali değerlendirip kilo vermem gerekirken ben bunu yapamıyorum. Halbuki kilo vermek benim için de iyi bir şey ama ben kilo vermemin bu sıkıntıları geçireceğine inanmıyorum. 114 kiloyum hiç az değil. 93 kilo ile evlendim 124 kilo iken tanışmıştık. Şimdi doğum yaptım 1 yaşında bebişim var. doğuma 127 ile gittim doğumdan sonra 5 haziranda diyete 122 kilo ile başladım. 114 üm şimdi. Zayıflamaya kararlıyım ama bu iki-üç gündür psikolojim o kadar bozuk ki
Hep boşanmak var aklımda, hep.. Onun benimle derdi benim hantallığım, dalgınlığım.. Hiç bir şeye hakim olamayışım ve hiç bir işe yetişemeyişim.. Benim onunla derdim hiçbir zaman evli biri gibi olmaması. Hiçbir şartta bi koca ve bir baba gibi olmadı. Hiçbir zaman hiçbir işte bana yardımcı olmaz. Tamamen kendi için yaşar ve sadece kendini düşünür. Akrep burcu. Malesef ki sadece bana karşı değil ailesine karşı da böyle. Ailesi böyle alıştırmış şimdi onlar da şikayet ediyorlar ama nafile.
Bazen ailesiyle paylaşayım sıkıntımı diyorum o zaman da onun söyleyecekleri gözümü korkutuyor. Ne olursa olsun ailesi ona hak verecektir. En büyük problemlerimizden biri ev işlerini yetiştirememem. Ama o da bebekle bile ilgilenmiyor. Bebek doğduğundan beri yalvar yakar ilgilenmesi için vakit geçirmesi için uğraşıyorum. Ve o çok inatçı ve bir huyu var. Ben ne istesem ya yapmıyor ya da aksini yapıyorVe bu da bana özel bişey değil. ailesine de böyle.
Ama dışarıya, öğrencilerine, arkadaşlarına, komşularına öyle değil. Yani iş ilişkileri kurduğu insanlara karşı çok mülayim. Hayatını onlara endeksli yaşıyor diyebilirim.
velhasılkelam.. ne yapacağımı bilmiyorum
Arafta gibiyim. Ne hissettiğimi bilmiyorum. Ne istediğimi bilmiyorum. Onun ne istediğini hiç bilmiyorum. Neler olacak bilmiyorum. Neyin daha iyi olacağına karar veremiyorum..bazen bir iki cümleye sığdıracak kadar bile derdim yokmuş gibi geliyor. Sanki sadece iletişimsizlik yüzünden dağları devirmeye gerek yok diye düşünüyorum. Bazen de dünyam yıkılıyor, bu iletişimsizlik elimi kolumu bağlıyor. O kadar çok geçmişe dönüp bakıyor ki ben geleceğimi göremiyorum. Çok ağır şeyler söylüyor, bir kadının kaldıramayacağı kadar ağır.
Yaşadığımız her şeyi benim kiloma bağlıyor. Kilo verince her şeyin değişeceğini söylüyor. Bu ihtimali değerlendirip kilo vermem gerekirken ben bunu yapamıyorum. Halbuki kilo vermek benim için de iyi bir şey ama ben kilo vermemin bu sıkıntıları geçireceğine inanmıyorum. 114 kiloyum hiç az değil. 93 kilo ile evlendim 124 kilo iken tanışmıştık. Şimdi doğum yaptım 1 yaşında bebişim var. doğuma 127 ile gittim doğumdan sonra 5 haziranda diyete 122 kilo ile başladım. 114 üm şimdi. Zayıflamaya kararlıyım ama bu iki-üç gündür psikolojim o kadar bozuk ki
Hep boşanmak var aklımda, hep.. Onun benimle derdi benim hantallığım, dalgınlığım.. Hiç bir şeye hakim olamayışım ve hiç bir işe yetişemeyişim.. Benim onunla derdim hiçbir zaman evli biri gibi olmaması. Hiçbir şartta bi koca ve bir baba gibi olmadı. Hiçbir zaman hiçbir işte bana yardımcı olmaz. Tamamen kendi için yaşar ve sadece kendini düşünür. Akrep burcu. Malesef ki sadece bana karşı değil ailesine karşı da böyle. Ailesi böyle alıştırmış şimdi onlar da şikayet ediyorlar ama nafile.
Bazen ailesiyle paylaşayım sıkıntımı diyorum o zaman da onun söyleyecekleri gözümü korkutuyor. Ne olursa olsun ailesi ona hak verecektir. En büyük problemlerimizden biri ev işlerini yetiştirememem. Ama o da bebekle bile ilgilenmiyor. Bebek doğduğundan beri yalvar yakar ilgilenmesi için vakit geçirmesi için uğraşıyorum. Ve o çok inatçı ve bir huyu var. Ben ne istesem ya yapmıyor ya da aksini yapıyorVe bu da bana özel bişey değil. ailesine de böyle.
Ama dışarıya, öğrencilerine, arkadaşlarına, komşularına öyle değil. Yani iş ilişkileri kurduğu insanlara karşı çok mülayim. Hayatını onlara endeksli yaşıyor diyebilirim.
ya canım kilo boyle bi sorun olmamalı, onun sana destek olması gerekir zorlaması degil, bu cocugu tek basına yapmadın sonucta, cocuga da ev islerine de bakması lazım, bizim guzelligimizi belirleyen sey kilolarımız ya da ne kadar iyi temizlik yaptıgımız degil, nasıl gulumsedigimiz onemli olan, eger durum buysa, sen kendinle ilgilen meleginle ilgilen. kilo bu verilir bi sekilde ama huzur ve mutluluk kolay gelmiyo, ev islerinde yardımcı olmaması buyuk haksızlık kendine ve cocuga yemek yap ona yapma bence, ben olsam oyle yapardım yetistiremedim cocuga bakarsan sana da hazırlarım derdim,Arafta gibiyim. Ne hissettiğimi bilmiyorum. Ne istediğimi bilmiyorum. Onun ne istediğini hiç bilmiyorum. Neler olacak bilmiyorum. Neyin daha iyi olacağına karar veremiyorum..bazen bir iki cümleye sığdıracak kadar bile derdim yokmuş gibi geliyor. Sanki sadece iletişimsizlik yüzünden dağları devirmeye gerek yok diye düşünüyorum. Bazen de dünyam yıkılıyor, bu iletişimsizlik elimi kolumu bağlıyor. O kadar çok geçmişe dönüp bakıyor ki ben geleceğimi göremiyorum. Çok ağır şeyler söylüyor, bir kadının kaldıramayacağı kadar ağır.
Canım çok sıkkın kızlar ya
canım benim öncelikle allah kolaylık versin ama bu kilo meselesini bu kadar dert etme inan dert ettikçe daha çok yiyeceksin ve içinden çıkılmaz duruma girecek blanche arkadaşımızın dediği gibi öncelikle kendine zaman ayırmaya çalışArafta gibiyim. Ne hissettiğimi bilmiyorum. Ne istediğimi bilmiyorum. Onun ne istediğini hiç bilmiyorum. Neler olacak bilmiyorum. Neyin daha iyi olacağına karar veremiyorum..bazen bir iki cümleye sığdıracak kadar bile derdim yokmuş gibi geliyor. Sanki sadece iletişimsizlik yüzünden dağları devirmeye gerek yok diye düşünüyorum. Bazen de dünyam yıkılıyor, bu iletişimsizlik elimi kolumu bağlıyor. O kadar çok geçmişe dönüp bakıyor ki ben geleceğimi göremiyorum. Çok ağır şeyler söylüyor, bir kadının kaldıramayacağı kadar ağır.
sen mükemmelsin canım ben mükemmel değilim ne demek bi kere güzel bir bebeğin var sen mükemmel bir annesin ama önce senin kendine değer vermen lazımValla canlarım ne yaparsam yapayım o kilo verme yoluna girmeden onu memnun edemiyorum ben. çok mükemmeliyetçi bi adam. bu kadar mükemmeliyetçi birinin benimle neden evlendiğini anlamadım hiç çünkü ben mükemmel değilim mükemmelin yanından bile geçemem
ikinizin önerileri de akla uygun.
ben biraz bu kırgınlığım geçene kadar biraz da üç beş kilo verene kadar ona karşı kendi kabuğuma çekilmek istiyorum. kendimi çok yorgun hissediyorum.
onu memnun etmek için değil blanche nin dediği gibi kendim için birşeyler yapıcam artık. çünkü naparsam yapayım onu memnun edemem biliyorum.
canım ben kilolu iken yapamadığım çoğu şeyi şimdi çok daha rahat yapıyorum düşünsene ben ikinci doğuma 95 le gittim nerdeyse kendi başıma oturup kalkamıyordum senin boyun benden uzun olduğu için bu kiloda neymiş deme yürüyüş yaparken bile inan çok zorlanıyordum 15 dk yürüsem yarım saat dinleniyordum ama şu an 65 kg yum düşünsene üzerimden 30 kg ağırlık gitti sen kendinde farketmiyormusun 122-114kg yani 8 kg bile farkettirir ki sen inan kendine değer verirsen daha hızlı bir şekilde daha güzel kg vereceksin zayıfladıkça daha çok hareket etmek isteyeceksin sakın haa bozma moralinizayıflarsam şu hantallığım da geçer de mi
canım benim öncelikle allah kolaylık versin ama bu kilo meselesini bu kadar dert etme inan dert ettikçe daha çok yiyeceksin ve içinden çıkılmaz duruma girecek blanche arkadaşımızın dediği gibi öncelikle kendine zaman ayırmaya çalış
mesela ben öğle tatillerinde yürüyüş yaparak kafamı boşaltmaya çalışıyoprdum hem yürüyüş yaparak zayıflamama etkisi oluyor hemde kendimi düşünüyordum bi dönem psikiatr a gittim bana önerdiği şey o dönem emzirdiğim için ilaç veremem sen depresyondasın ama her gün 20 dk kendine zaman ayır bu süre senin için yeterli demişti bu süre içinde eş anne çalışan olduğunu unut sadece kendin için ne yapmak istiyorsan onu yap tatlım bir yerde oturup tek başına kahve içebilirsin zevk alıyorsan veya kitap okuyabilirsin ama bu süre içinde sakın ha sakın eşini çocuğunu işini anneni babanı düşünmeyeceksin sadece kendin için ne yapabilirsin kendine önem verediğini göster demişti inan bende işe yarardı bu durum tavsiye ederim öğleyin bebeğinin yanına gitmiyorsan eğer kendin için bu zamanı kullanabilirsin kayınvaldelerle yakın oturuyorsan kv den rica edebilirsin yürüyüş yapmak için veya ev işi yaparken anne biraz sizde kalsın ben ortalığı toparlayayım diyebilirsin eşin yardım etmiyorsa aklıma geldikçe yazarım ama eğer kiloların dışında başka sorun yoksa boşanmayı çıkar hayatından
canım ben kilolu iken yapamadığım çoğu şeyi şimdi çok daha rahat yapıyorum düşünsene ben ikinci doğuma 95 le gittim nerdeyse kendi başıma oturup kalkamıyordum senin boyun benden uzun olduğu için bu kiloda neymiş deme yürüyüş yaparken bile inan çok zorlanıyordum 15 dk yürüsem yarım saat dinleniyordum ama şu an 65 kg yum düşünsene üzerimden 30 kg ağırlık gitti sen kendinde farketmiyormusun 122-114kg yani 8 kg bile farkettirir ki sen inan kendine değer verirsen daha hızlı bir şekilde daha güzel kg vereceksin zayıfladıkça daha çok hareket etmek isteyeceksin sakın haa bozma moralini
kaptanım sen tam bir kaptansın yaabu aralar boğazım düğüm düğüm gözüm hep yaşlı. biraz kilo verme sürecimde de yalpalayınca kendime inancımı kaybettim. biraz da onun bana olan inancının da gittiğini gördüm iki üç gündür kötüyüm aslında çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?