- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #144.921
Kismen daha iyi ama sabahki ekmegi 1 ile sinirla bence :) cayda seker cikmenüm;
sabah: 2 dilim ruşeymli ekmek, salatalık, domates, siyah zeytin, tereyağı, beyaz peynir, 1 bardak tek şekerli çay, 1 muz, 2 haşlanmış yumurta, roka, nane
ara: az şekerli türk kahvesi, 1 tane çikolatalı badem şekeri ve 1 tane çikolatalı antep şekeri
öğle: lorlu omlet
ara: keçiboynuzu
65 dakika orta tempoda yürüyüş
akşam: patlıcan közlemesi(domates, soğan),yoğurtlu semizotu salatası
ara: 1 bardak süt
65 dakika orta tempoda yürüyüş
Sali menum
kahvalti
1 haslanmis yumurta
1 tost (bolilo ekmegi ile, yani 2.5 dilim) ici kasarli ve az sucuklu sanirim
1 kk beyaz peynir
biraz domates, salatalik,
4-5 zeytin
1 salatalik
1 mor erik
1 kase bamya corbasi, az etli
1 cubuk kasar peynir
1 salatalik
1 mor erik
bol miktarda yogurtlu salata
spor: 15 dakika eliptik ile baslayayim ins.
su: en az 2 litre yapicam ins.
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 kızarmış Karışık tahıllı ekmek
4 zeytin
Yarım domates
1 üçgen peynir
1 kk süzme peynir
Öğle
Dışarda yedim. Şinitzel, patates kızartması, 1 dilim beyaz ekmek
Akşam
1 porsiyon taze fasulye
Yarım porsiyon sulu patates yemeği
1 karışık tahıllı ekmek
Bide 2 ısırık karam çikolata yedim, 1 dilim elma.
Su 1 litre içmişimdir ama 2 ye yaklaşıcam yatana kadar.
Yatmadan jillianı yaparım.
Şimdi de yeşil çayımı içiyorum.
Pide de olmasaymis 10 numara 5 yildiz olacakmis ama simdi de 10 numara :)bugunku menum
sabah
bi porsiyin tavuk sis
karisik yesil salata
ara
iki ceviz
aksam
menemen
yogurt
az pide
Ucgen peynir yerine normal oeyniri tavsiye ederim, hem daha az kalori hem daha saglikli.
Patates kizartmasi olmamis, hele beyaz ekmek hic olmamis. Ben schnitzelin zararli oldugunu dusunmuyorum kizartilmis da olsa.
Aksam ekmegi cikar bence ve patatesi mumkun oldugunca az ye cok karbonhodratli ve cabuk yaga donusuyor vucutta.
Salı menüsü;
Kahvaltı; 1 bardak kahve
ara; oğlumun yemedigi haşlanmış yumurta sarısı
öğlen ;1 dilim salam
100 gr yoğurt
1 minik dolma (cidden minik sarma kadar)
Şeker düştü arada 2 kare çikolata yedim
Aksam;
200 gram tavuk
salata
az önce de 1 kupa latter 3-4 kuru kayısı
1 minik dolma
Su 10 bardaktan sonra sayma dim
Kızlar bu liste güya isvec diyeti oldu kübra diyeti
Hipoglisemi olunca çok halsiz kaldım kalorisi çok düşükmus
Ama aralarda farklılıklar olsada devam edeceğim
bugün 2.günümü bitirdim bu şekilde....
Akşam en fazla 6da yiyorum. Çok acıkırım diye yiyorum canım. Ama çorbayla, salata, yoğurt mu geçiştirsem ?
Öğlen çok kötü oldu moralim bozuldu biraz.
Kahvaltı için de doğru diyosun canım :S hem küçük hem kalorili. Yarın düzgün menülerle gelicem inşallah.
ben isveç yaparken, azıcık fındık ceviz (5-6tane kadar) yiyordum,Hadi inşallah yapabiliriz yaa...
baş ağrım olmadı benimde ama çok halsiz kaldım akşam yemeğini de birazcık geç yedim salatayı yerken elim titriyordu resmen...
kahvaltinin olmaması bütün günü etkiliyor sanki.kahvaltıya doyunca kolay acikmiyor insan.
Bugün öğlen bir dilim salam 100 gr yoğurt var sadece
çok geçmiş olsun.canım yaa kuru öksürük devam ediyor artık ilaç kullanmak istemiyorum
sağol canım :) bitki çayı olarak aslında o an aklıma ne gelirse onu içiyorum. Daha öncede zayıflama tecrübelerim (başarısız) olmuştu o yüzden ev aktar gibi oldu :) öyle sağlıklı şeyler alınca psikolojik olarak iyi hissediyorum kendimi :) ama dün doğadanın kırmızı meyveler çayından içmiştim.
QUOTE]
ben de öyleyim ya :)
zayıflamak için para harcayınca rahatlıyorum.
5gündür kabızdım,
dün akşam kayısılı form çayı içtim, işe yaradı
Arafta gibiyim. Ne hissettiğimi bilmiyorum. Ne istediğimi bilmiyorum. Onun ne istediğini hiç bilmiyorum. Neler olacak bilmiyorum. Neyin daha iyi olacağına karar veremiyorum..bazen bir iki cümleye sığdıracak kadar bile derdim yokmuş gibi geliyor. Sanki sadece iletişimsizlik yüzünden dağları devirmeye gerek yok diye düşünüyorum. Bazen de dünyam yıkılıyor, bu iletişimsizlik elimi kolumu bağlıyor. O kadar çok geçmişe dönüp bakıyor ki ben geleceğimi göremiyorum. Çok ağır şeyler söylüyor, bir kadının kaldıramayacağı kadar ağır.
Yaşadığımız her şeyi benim kiloma bağlıyor. Kilo verince her şeyin değişeceğini söylüyor. Bu ihtimali değerlendirip kilo vermem gerekirken ben bunu yapamıyorum. Halbuki kilo vermek benim için de iyi bir şey ama ben kilo vermemin bu sıkıntıları geçireceğine inanmıyorum. 114 kiloyum hiç az değil. 93 kilo ile evlendim 124 kilo iken tanışmıştık. Şimdi doğum yaptım 1 yaşında bebişim var. doğuma 127 ile gittim doğumdan sonra 5 haziranda diyete 122 kilo ile başladım. 114 üm şimdi. Zayıflamaya kararlıyım ama bu iki-üç gündür psikolojim o kadar bozuk ki
Hep boşanmak var aklımda, hep.. Onun benimle derdi benim hantallığım, dalgınlığım.. Hiç bir şeye hakim olamayışım ve hiç bir işe yetişemeyişim.. Benim onunla derdim hiçbir zaman evli biri gibi olmaması. Hiçbir şartta bi koca ve bir baba gibi olmadı. Hiçbir zaman hiçbir işte bana yardımcı olmaz. Tamamen kendi için yaşar ve sadece kendini düşünür. Akrep burcu. Malesef ki sadece bana karşı değil ailesine karşı da böyle. Ailesi böyle alıştırmış şimdi onlar da şikayet ediyorlar ama nafile.
Bazen ailesiyle paylaşayım sıkıntımı diyorum o zaman da onun söyleyecekleri gözümü korkutuyor. Ne olursa olsun ailesi ona hak verecektir. En büyük problemlerimizden biri ev işlerini yetiştirememem. Ama o da bebekle bile ilgilenmiyor. Bebek doğduğundan beri yalvar yakar ilgilenmesi için vakit geçirmesi için uğraşıyorum. Ve o çok inatçı ve bir huyu var. Ben ne istesem ya yapmıyor ya da aksini yapıyorVe bu da bana özel bişey değil. ailesine de böyle.
Ama dışarıya, öğrencilerine, arkadaşlarına, komşularına öyle değil. Yani iş ilişkileri kurduğu insanlara karşı çok mülayim. Hayatını onlara endeksli yaşıyor diyebilirim.
velhasılkelam.. ne yapacağımı bilmiyorum
leslie kesinlikle başlamalısın, kısa videoları vardı onlarla başla zaten yaptıkça gaza geliyorsun.kızlar sanırım spor yapmadan veremiycem ben bu kiloları,leslie ye başlıycam yapabildiğim zamanlarda dışarda yürürürüm yada ip atlama çok etkili oluyor.İnşallah kızlarım izin verirde yarım saat de olsa yaparım bişeyler
merhaba kizlar, eslerle iletisim konusunda ben de cok dertliyim, oturup bi iki kelime bile dogru duzgun konusmuyoruz, bence kaynvldemgil burda diye boyle, konusacagi paylasacagi ne varsa onlara anlatiyor sonra benimle konusacak dermani kalmiyor, istegi kalmiyor, agzindan kerpetenle laf aliyorum. neyse bugun kusum zaten esime, gun icerisinde birbirimize attgimiz sms mesajlar olmasa, ben onun emailine girip emaillerini okumasam hic ne yapip ettginden haberim yok, iki ay sonra tasiniyoruz ayarlanmasi gereken bi suru sey var, her seyi kendi kendine yapacam diye ugrasiyor hic bi seyi bana anlatmiyor, arabalari degistirelim dedi sonra ben kendim icin sunu begeniyorum diyince seninkini degstrmeyelim dedi, kendi arabasi icin fikir vermeye korkuyorum, cunku her seye kendisi karar veriyor ozellikle buyuk seylerde, tasinacagimiz yerden ev tutulmasi lazim, ona ben gidemiyorum, dilrubanin krese verilip verilmeyecegine karar verilmesi lazim, ben de yardim edeyim diyorum, sen de ediyorsun ya diyor ziyarete oturmaya gidecegimiz ailelere hangi hediye alinacagina sen karar veriyosun onu sana birakiyorum diyor, cicek mi alalim borcam mi alalim pike takimi mi alalim, buna ben karar veriyorum bu bana yetermis,
bugun sabah ben yumurta koydum haslaniyor, tost yapalim dedi geldi giristi, tostlara da aci biber koymus, dilruba da yemek istiyor yok bu aci diyor, neyse benimkine koymamis ondan verelim diyorum, Allahim boyle gereksiz sacma sapan problemler, sabah sabah aciya ne gerek var diyorum, bari aksam ye belli bi vakti olsun diyorum, sonra tabi kynvldem baslasi acinin belli bi saati mi olurmus, hem sagiliga cok faydaliymis filan filan, neyse tartismiyorum dedim, ben esimle 3 kisilik hayatimizi cok ozledim, biliyorum cok daha fazla yorulacagim ama en azindan esimle oturup iki kelam edebilecgiz, bi de hayati paylasmak gerek degil mi birlikte yasamayi oda arkadaslari da yapar. bugun su oldu bu oldu yarin da su varmis diye anlatmak gerek, esim icin hepsi gereksiz gibi, ya da ben yalniz olduugm icin cok sklyrm bilmiyorum,
allah senin de yardımcın olsun arkadaşım
k.validen hep mi sizinle yaşayacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?