Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

menüm;

sabah: 2 dilim ruşeymli ekmek, salatalık, domates, siyah zeytin, tereyağı, beyaz peynir, 1 bardak tek şekerli çay, 1 muz, 2 haşlanmış yumurta, roka, nane

ara: az şekerli türk kahvesi, 1 tane çikolatalı badem şekeri ve 1 tane çikolatalı antep şekeri

öğle: lorlu omlet

ara: keçiboynuzu

65 dakika orta tempoda yürüyüş

akşam: patlıcan közlemesi(domates, soğan),yoğurtlu semizotu salatası

ara: 1 bardak süt

65 dakika orta tempoda yürüyüş

Merhabalar,

Menum:

Sabah 9.00
2 hurma, 1 filtre kahve

Ogle 12:
Cop sis 200 gram ( sadece kaba etleri yedim yaglara dokunmadim)
Birkac kasik coban salatasi

13.30:
1 hurma.

Sonra kapattim dukkani, istahim cok kapandi ya.
Su : 3ltden bile fazla olabilir :d
Spor: 1 saat cilginlar gibi fitness :)

Aksam kilom 58.7 idi siz dusunun ve bugun asiri su ictim.

Kismen daha iyi ama sabahki ekmegi 1 ile sinirla bence :) cayda seker cik (

Bir de kahvaltin cok fazla ya hem muz hem tereyagi peynir falan nasil yiyorsun o kadar

Ama aksami sevdim az ve oz olmus oglen de harika!

Cikolata da bir daha gormeyelim menunde ameila tatlim ya seker ne ya diyetteyiz lutfen. Hadi ayda yilda 1 olur da her gun bir sey var ve 1 tane ile de sinirli degil.

Bence kendine sinir koy.

Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 kızarmış Karışık tahıllı ekmek
4 zeytin
Yarım domates
1 üçgen peynir
1 kk süzme peynir
Şekersiz çay

Öğle
Dışarda yedim. Şinitzel, patates kızartması, 1 dilim beyaz ekmek

Akşam
1 porsiyon taze fasulye
Yarım porsiyon sulu patates yemeği
1 karışık tahıllı ekmek

Bide 2 ısırık karam çikolata yedim, 1 dilim elma.

Su 1 litre içmişimdir ama 2 ye yaklaşıcam yatana kadar.

Yatmadan jillianı yaparım.

Şimdi de yeşil çayımı içiyorum.

Bence gayet iyi olmus baslangica gore, super!

Ucgen peynir yerine normal oeyniri tavsiye ederim, hem daha az kalori hem daha saglikli.

Patates kizartmasi olmamis, hele beyaz ekmek hic olmamis. Ben schnitzelin zararli oldugunu dusunmuyorum kizartilmis da olsa.

Aksam ekmegi cikar bence ve patatesi mumkun oldugunca az ye cok karbonhodratli ve cabuk yaga donusuyor vucutta.

Akşam en fazla 6da yiyorum. Çok acıkırım diye yiyorum canım. Ama çorbayla, salata, yoğurt mu geçiştirsem ?

Öğlen çok kötü oldu moralim bozuldu biraz.

Kahvaltı için de doğru diyosun canım :S hem küçük hem kalorili. Yarın düzgün menülerle gelicem inşallah.

Ya canim sen de dolma, cikolata falan yani olmamis cik cik.

Bence ya isvec'i hakkiyla yap ya da en azindan ekleme yapacaksan da eklemen cikolata olmasin en azindan ne bileyim meyve olur, hurma olur, salatalik olur ok ama cikolata olmaz bence.

Zor bir diyet kesinlikle ben de yapamadim da ben biraz daha saglikli uyarlanmasi gerektigini dusunuyorum.

Bence hele ki aksamlari patates yiyecegine yogurtu salatayi arttir. Corba da cok karbonhidratli olabiliyor. En guzeli aksamlari et, yumurta yemek. Erken yemen guzel ama tabii.

ben isveç yaparken, azıcık fındık ceviz (5-6tane kadar) yiyordum,
ya da azıcık kuru üzüm.
pek iyi bir fikir olmayabilir ama, en azından halsiz kalmıyordum.
canım yaa kuru öksürük devam ediyor artık ilaç kullanmak istemiyorum
çok geçmiş olsun.
ilaç kullanmak istemiyorsan, bazı kürler var aslında internette,
bal karabiber örneğin.
sadece kuru öksürükse iyi geliyor.

Son düzenleme:

allah yardımcın olsun,
sakın moralini bozup, kendini hepten bırakma.
her şeyden önce bebeğin için, enerjik olmalısın.
o büyüyecek, annesiyle hem ev işi yapacak,
hem gezme, alışveriş, yemek, spor.....
onu düşünerek kilo vermek iste bence.

"hantallığım gitsin" demişsin;
iş, ev, bebek, eş ve diyetle uğraşmaya çalışan biri hantal olamaz,
kendine haksızlık etme.
eşin sürekli sana bunu empoze etmiş sanırım.

kilo vermeye başlamışsın zaten, o bile iyi gelmiştir.
bir de, bir erkek cidden ev işine karışıyor mu?
yani hiç bir şeyin ucundan dahi tutmayıp, şurası tozlu falan diyor mu?

hadi, evde sürekli yemek yoksa, çoğunlukla kıyafeti ütülü değilse falan söylendi diyelim
(ki ona bile hakkı yok, bir zahmet en azından kendi bebeğiyle birazcık ilgilensin, sana vakit yaratsın),
toz var, yatak toplanmamış, yıkanan giysiler katlanmamış....gibi şeylere karışıyor mu?[/QUOTE]

leslie kesinlikle başlamalısın, kısa videoları vardı onlarla başla zaten yaptıkça gaza geliyorsun.
ben de ara ara hayali ip atlıyorum.

allah senin de yardımcın olsun arkadaşım,
k.validen hep mi sizinle yaşayacak?

menümü yazayım

sabah
goji berry çayı

sade kahve
lor peynirli omlet

ara
1 salatalık

öğlen
ton balık
1domates

ara
yeşil kahve

akşam
yulaf kepekli, maydanozlu, dereotlu omlet
1bardak ayran

2lt su
goji berry çayı

spor bugün de yok (4gün oldu).
ama, yarın kesinlikle yapacağım.

Merhaba kızlar sabah 1kk peynir domates salatalık cay 1d ekmek 1 yumurta
ogle yağsız kısır 1 dilim kek
aksam yogurt salata et yemeği
1 saat yuruyus
kızlar onceki sayfalarda okuduğum sorun la r ı olan arkadaslara allah yardımcınız olsun diyorum.sorunlariniza cozumler diliyorum.

allah senin de yardımcın olsun arkadaşım
k.validen hep mi sizinle yaşayacak?

tesekkur ettim canim, yok 2 eylul de donuyolar turkiyeye. biz de eylulun sonunda tasinacagiz, o arada biraz karisik olcak, benim ise devam etmem gerek, kizim dilruba ya krese gidicem ya esim evden calisacak filan. neyse 1. 5 yildir evde hep birileri vardi, cok yardimlari oldu gercekten cok tesekkur ederim ama ben artik esimle cocugumla yalniz kalmayi cok ozledim.

bugun nedense cok cok negatifim, esime karsi oyleyim, icim boyle negatif hislerle dolu, niye boyle oldum bilmiyorum, diyete baslamanin boyle bi etkisi olabilir mi? labda dogru duzgun hic bi is yapmadim bu saat oldu birazdan eve gitme saati geldi, canim eve de gitmek istemiyor gerci,

kynvldem yagli etle bi yemek yapmis ama benim sevmeyecegimi dusundugu icin bi de tavuk yemegi yapmis bana tesekkur ederim, seviyorum aslinda kynvldemi, ama aci yemek yapmasini sevmiyorum, ve de bazen dogru bile olsa kulaktan dolma bilgilerle boyle iddialasmasini sevmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…