Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlar sabahtan beri yeşil çay ve krakerimi yedim ve bir litre su içtim öğlen kahvaltı yapmayı planlıyorum

seval cim çok güzel şeyler yazmışsın kelebeğe tatlım inş sen de değil 110 çok daha aşağısına ineceksin ben inanıyorum sana çok güzel bir yüzzün var bebek gibisin ben senin resminden pozitif enerji alıyorum inan pozitif enerji veren birisi iradesiz olamaz ben güveniyoum sana

Kızlar merhaba.
Regl oldum çok pis ağrım var, tam da yerinde oldu.
Mesajlara mümkün olduğunca bakmaya çalıştım ama atlamisimdir muhtemelen.

Kollontaicim hayırlı olsun diyelim. Eskisehir gerçekten harika bir şehir Ne zaman tanışacaksınız?

Rakibem, eşine nasıl kızdım anlatamam. Sen hem yardım etme, hem herşeyi bekle. Bir de kiloya laf etmek nedir yahu? Biz birer et parcasi değiliz ki. Bizi var eden ruhumuz. Kilo vermeyi de kendimizi mutlu ve daha enerjik hissetmek için yapıyoruz. Sen boşver onu. Kendin için yapacaksın bunu.

femmette canim sen dukan mi yapiyosun? ben de bi ara yapmistim ve guzel vermistim.
evet dukan yapıyorum.
1.seviyede çok güzel verdim
ama, artık o kadar çok gitmiyor.
sen ne kadar yapmıştın?
kızlar su tatlı krizlerime bir hal çare bulmam gerek.nutella kavanozuna saldırmama az kaldı
yapma, kafandan atmaya çalış.
kendini oyala unutursun.
ya da kuru meyve, meyveli yoğurt, tarçınlı süt...
emeğine yazık.
ooohh tebrik ederim,
devamı gelsin inşallah.

canım aklına gelebilenin 10 katı kadar. anahtarın neden kaybolduğundan, eşyaların neden sürekli düştüğüne kadar karışıyor ve asla asla çocukla zaman geçirmek dahil kendi zamanından hiçbir şey vermiyor. çok zorlarsam yani biraz o da afedersin duş alıcam yani hemen git 10 dk da al çık diyor ya ve öğretmen yani çalışmıyor da şu an. kışın hiç karışmadım zaten. aman her yaz depresyondayım ya ben bütün gün kuruyor kuruyor kapıyı açmamla başlıyor söylenmeye

canım seninkiyle benimki çok benziyor birbirlerine kayınvalindene bi akşam bi kahve yap, al karşına.. Dilruba'yı eşine bırak, çıkın balkona.. Onunla konuş, dertleş ama suçlama.. Ondan öneri al. "Ne yapabilirim anne bana bi akıl ver, ben doluyorum" de "birden patlamak istemiyorum.. eşimi, seni üzmek, üzülmek istemiyorum" de. Benimkine benziyorsa -ki seni düşünüyorsa böyle benziyo- işe yarar. Bakarsın gerçekten işe yarayacak bir fikri olur

canım bu konuda çok büyük bir tepki göster ki yapmamaları gereken bişey olduğunu anlasınlarkabukluyu geçtim daha 1,5 yaşında olmayan bebeğe kabuksuz bile kuruyemiş verilmez!! Ne haberler var internette. açıp bi okusan ne pahasına olursa olsun bunu yaptırmazsın zaten. Gülecek başka şey bulsunlar dediğim gibi sen kayınvalidenle konuş önce. Sonra da eşinle yürüyüşlere çıkmayı teklif et.. bebişi de kayınvalidene bırakırsınız. Benim eşim hayatta çıkmaz da belki seninki çıkar
[/QUOTE]
gerçekten okurken şok oldum.
allahım yardımcın olsun.
böyle sürekli negatif bir ortamda, çocuk nekadar sağlıklı büyütülür.
bunları anlatsan dinlemez mi?
hani belki çocuk için, biraz kendini tutar

çok sağol canım
bu sabah aynen dediğin gibi bir dilim ekmek yedim. :) 1 bardak kuşburnu çayı içtim (şekersiz) :)
sadece ara öğünde türk kahvesiyle birkaç tane çikolatalı şeker yedim. çünkü regl oldum. tatlı krizine girdim valla

kızlar su tatlı krizlerime bir hal çare bulmam gerek.nutella kavanozuna saldırmama az kaldı
aynen bende öyleyim ne yapıcam bilmiyorum tatlı krizlerime. Şimdilik ballı süt, keçi boynuzu gibi şeylerle atlatmaya çalışıyorum bakalım

Kizlar ben dun aksam 10 findik ve 2.5 kadeh rose sarap ictim.

Erkek arkadasim aksam 11'de geldi, 14 gundur gorusmuyorduk israr edince dayanamadim :)

Herkesin menusune laf ettim ettim sonra gittim bir suru sarap ictim ahaha Allah'in sopasi yok ki :)

bende çok severim aslında ama ben kendi kendime 10 kilo vermeden alkol almıcam dedim bakalım

öğle menüm
sabahtan kalanları yedim

1 haşlanmış yumurta
Yarım top maydanoz
1 adet domates
1 adet sade activia
7 adet zeytin
yarım dilim ekmek

Kızlar benim midem feci küçülmüş.

Bugün somon alayım dedim normalde siler süpürür doymazdım o tabaklar, sevdiğim bir restoranda favori menüm.

Somonunu zor bitirdim yanında mercimek vardı dokunamadım bile.

Sabah da 2 hurma yemiştim zaten sadece.

Dükkanı kapattım bugün şarap falan da yok.

Neyse fazla terapi yaptık hadi kaldığımız yerden zayıflamaya devam

hepinize çok teşekkür ederim

Slm kızlar Nasılsıniz
sıcaktan çok bunaldim evde klima da yok
telefonu elime alıp bakmak bile çok bunaltiyor beni terledi nce de kilo verilir dimi

@imseval B blanche_ea kızlar tavsiyelerinizi okudum Teşekkür ederim inşallah uygulayabilirim alıntı yapamadım....
kollontai ah ahh Memleketim e gidiyorsun demekki
esimde bende eskisehirliyiz ben yeni baglarda büyüdüm üniversite nin oradaki sitelerde emekli olup mu gideriz ne olur bilmiyorum ama istanbulda yaşamak zor geliyor

1- Kızlar tatlı Krizlerinde çaya kahveye tarçın koyuyorum :) ya da tarçın demleyip içiyorum.

2- hurma yiyorum. Hurma metabolizmaya çok faydalı. Ve tatlı bi meyve.

3- kuru Kayısıyı kakaoya bandırıp yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…