- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #144.961
Bol bol su tavsiye ediyorum, sicaklardan ya.
Ben de dun aksam da pek iyi hissetmedim kendimi.
İNŞALLAH canımYa ben de insallah cumaya 57 leri hatta belki 56 gorurum cok istiyorum :)
canım bi tane medine hurması ye ham sağlıklı tatlı krizine iyide geliyo
evet dukan yapıyorum.femmette canim sen dukan mi yapiyosun? ben de bi ara yapmistim ve guzel vermistim.
yapma, kafandan atmaya çalış.kızlar su tatlı krizlerime bir hal çare bulmam gerek.nutella kavanozuna saldırmama az kaldı
ooohh tebrik ederim,sabah menüm
1 haşlanmış yumurta
1 haşlanmış yumurta beyazı(sarısını ikizler yedi)
yarım top maydanoz
dometes canım istemedi yemedim onun için
6 adet zeytin
yarım dilim ekmek
ara
1 adet ceviz yada 1 activia sade yicem
uzun zamandan sonra tartıda 59.8 i gördümmm
toparlicam inşallah.. şu 110 un altına düşeyim toparlicam ama diyete de adapte olamıyorum bir kısır döngü gibi sanki
yutturucaz canım
evet canım doktorluk bi işim yok herşey normal. şeker tiroid vs. çok şükür hamileliğimde bile yükselmedi. 1500 sefer falan doktora gittimkontrolleri yılda bir yaptırıyorum
canım kızınla ilgili konularda ipi kimsenin eline verme. orası senin evin senin kuralların. benim kızıma da kayınvalidem kendi evinde bakıyor. onun evindeyken Beren'e ben karışmam benim evimde kayınvalidem karışır ama karıştırmam hiç.
özel bi nedeni yoksa kayınvaliden neden sizde kalıyor?
canım herkes kendine uygun diyeti yapmalı bence. senin bi rahatsızlığın var. gerçekten iyi bir diyetisyenle görüş bence. bana da ara öğünlü menüler yaramıyor hiç
şu dükkanı kapatma işini bana da öğret
bugün yapıcam inşallah ben de yapamadım iki gündür
Kismen daha iyi ama sabahki ekmegi 1 ile sinirla bence :) cayda seker cik(
Bir de kahvaltin cok fazla ya hem muz hem tereyagi peynir falan nasil yiyorsun o kadar
Ama aksami sevdim az ve oz olmus oglen de harika!
Cikolata da bir daha gormeyelim menunde ameila tatlim ya seker ne ya diyetteyiz lutfen. Hadi ayda yilda 1 olur da her gun bir sey var ve 1 tane ile de sinirli degil.
Bence kendine sinir koy.
aynen bende öyleyim ne yapıcam bilmiyorum tatlı krizlerime. Şimdilik ballı süt, keçi boynuzu gibi şeylerle atlatmaya çalışıyorum bakalımkızlar su tatlı krizlerime bir hal çare bulmam gerek.nutella kavanozuna saldırmama az kaldı
Kizlar ben dun aksam 10 findik ve 2.5 kadeh rose sarap ictim.
Erkek arkadasim aksam 11'de geldi, 14 gundur gorusmuyorduk israr edince dayanamadim :)
Herkesin menusune laf ettim ettim sonra gittim bir suru sarap ictim ahaha Allah'in sopasi yok ki :)
Çok tatlısın masallahhayh bugün ben de somon alayım ya canım çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?