Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aksam icin yogurtlu salata demistim menuye, bakicam artik tavuklardan icine atarsam tavuklu yogurtlu salata olcak ins. aksam her gun ayni saatte cay ve citlemelik cekirdek saati olmasindan biktim, bi de kizima da veriyolar kabuklu, citleyemiyor, 17 aylik daha, guluyolar komik oluyomus, yahu bogazina takilsa kalsa cok mu komik olcak, sonra televizyon da gak guk artik onlerine ne cikarsa sacma sapan seyler izliyolar. sinir oluyorum, bi sohbet edicek ortam olmuyor. yani bizim 1 tane biz dizimiz vardi onu izlerdik baska zaman acmazdik tv yi. simdi aksamlari sohbet edemiyoruz diye, esime surekli soylemek istediklerimi mesaj atiyorum, mesajla da dogru duzgun konusulmuyor, esim az once demis bu mesaj isini birakmaliyiz, iyi artik hepten iletisimimiz bitsin, boyle ben bu konuya yogunlastikca isin tadi kaciyor, konusacaksam da gercekten artik canim konusmak istemiyor. ne hali varsa gorsun diyorum.ot gibi her gun ayni seyleri yasadigimizi varsayiyorum, konusacak bi sey yok demek ki.

günaydın hatunlar,

dün ki menum

sabah 9,00 kahve

öğle 12,30 2 dılım tavuk bifteği,2 tabak salata az yağlı

akşam 19,30 ton balıklı salata bir tabak,1 şeftali

2 lt su

diyetle alakası da olabilir cnm.arada bana da oyle oluyor canım hiç birşey yapmak istemiyor...nedense bu aralar herkes negatif.en çokta ben heralde

Pide de olmasaymis 10 numara 5 yildiz olacakmis ama simdi de 10 numara :)
eşim inat gibi en sevdiğim fırından alıyo ekmeği sıcacık olunca dayanamadım ama tüm gün hiç ekmek yememiştim ödül saydım kendime

ben çavdar ekmeği felan yiyince kendimi daha aç hissediyorum psikolojik büyük iihtimal bi lokma dahi olsa normal ekmek yesem doyuyorum

sabah menüm

1 haşlanmış yumurta
1 haşlanmış yumurta beyazı(sarısını ikizler yedi)
yarım top maydanoz
dometes canım istemedi yemedim onun için
6 adet zeytin
yarım dilim ekmek

ara
1 adet ceviz yada 1 activia sade yicem

uzun zamandan sonra tartıda 59.8 i gördümmm

canım vermeyim cocuğa kabuklu içini çıkar ver kızım al ye de boğazına kaçar mazallah benim kız 4 yaşını bitirdi ben bile vermiyorum kabuklu daha ayıklıyıp veriyoruz yada ayıklanmış alıp veriyorum

günaydın kızlar bende de bir halsizlik var ki sormayın gitsin güya bugün isveç e başlayacaktım yalan oldu akşamları eve gidince sanki üzerimden tır geçmiş gibi olur nasıl toparlayacağım bu halimi bilmem

Canım üşütmüş olabilirsin kırgınlığın ondan olabilir

Bol bol su tavsiye ediyorum, sicaklardan ya.

Ben de dun aksam da pek iyi hissetmedim kendimi.

sevalcim hayatta hersey kilo degil, onemli olan bedenini sevmen, sen kiloluda olsan zayıf da olsan degerlisin ve onemlisin bunu sakın unutma. bi kız cocugu buyutuyosun ve annesini guclu gormesi onun guclu bi kız olmasını saglar

toparlicam inşallah.. şu 110 un altına düşeyim toparlicam ama diyete de adapte olamıyorum bir kısır döngü gibi sanki

yutturucaz canım

evet canım doktorluk bi işim yok herşey normal. şeker tiroid vs. çok şükür hamileliğimde bile yükselmedi. 1500 sefer falan doktora gittim kontrolleri yılda bir yaptırıyorum

canım kızınla ilgili konularda ipi kimsenin eline verme. orası senin evin senin kuralların. benim kızıma da kayınvalidem kendi evinde bakıyor. onun evindeyken Beren'e ben karışmam benim evimde kayınvalidem karışır ama karıştırmam hiç.

özel bi nedeni yoksa kayınvaliden neden sizde kalıyor?

canım herkes kendine uygun diyeti yapmalı bence. senin bi rahatsızlığın var. gerçekten iyi bir diyetisyenle görüş bence. bana da ara öğünlü menüler yaramıyor hiç

şu dükkanı kapatma işini bana da öğret

bugün yapıcam inşallah ben de yapamadım iki gündür

[/QUOTE]

canım aklına gelebilenin 10 katı kadar. anahtarın neden kaybolduğundan, eşyaların neden sürekli düştüğüne kadar karışıyor ve asla asla çocukla zaman geçirmek dahil kendi zamanından hiçbir şey vermiyor. çok zorlarsam yani biraz o da afedersin duş alıcam yani hemen git 10 dk da al çık diyor ya ve öğretmen yani çalışmıyor da şu an. kışın hiç karışmadım zaten. aman her yaz depresyondayım ya ben bütün gün kuruyor kuruyor kapıyı açmamla başlıyor söylenmeye

canım seninkiyle benimki çok benziyor birbirlerine kayınvalindene bi akşam bi kahve yap, al karşına.. Dilruba'yı eşine bırak, çıkın balkona.. Onunla konuş, dertleş ama suçlama.. Ondan öneri al. "Ne yapabilirim anne bana bi akıl ver, ben doluyorum" de "birden patlamak istemiyorum.. eşimi, seni üzmek, üzülmek istemiyorum" de. Benimkine benziyorsa -ki seni düşünüyorsa böyle benziyo- işe yarar. Bakarsın gerçekten işe yarayacak bir fikri olur

canım bu konuda çok büyük bir tepki göster ki yapmamaları gereken bişey olduğunu anlasınlarkabukluyu geçtim daha 1,5 yaşında olmayan bebeğe kabuksuz bile kuruyemiş verilmez!! Ne haberler var internette. açıp bi okusan ne pahasına olursa olsun bunu yaptırmazsın zaten. Gülecek başka şey bulsunlar dediğim gibi sen kayınvalidenle konuş önce. Sonra da eşinle yürüyüşlere çıkmayı teklif et.. bebişi de kayınvalidene bırakırsınız. Benim eşim hayatta çıkmaz da belki seninki çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…