- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #144.941
bugun nedense cok cok negatifim, esime karsi oyleyim, icim boyle negatif hislerle dolu, niye boyle oldum bilmiyorum, diyete baslamanin boyle bi etkisi olabilir mi? labda dogru duzgun hic bi is yapmadim bu saat oldu birazdan eve gitme saati geldi, canim eve de gitmek istemiyor gerci,
Canım valla onu yanlışkıkla yazdım sabah yok IF ye başladımcok guzel canim tebrik ederim, ben de basliyorum ins bugun spora.
kiz sabah sabah nasil tavuk yiyebildin, ben kahvaltidan baska bi sey yiyemem valla :):)
bi kereden bişey olmaz canım ceza olarak sporunu fazlalaıştır bugünKizlar ben dun aksam 10 findik ve 2.5 kadeh rose sarap ictim.
Erkek arkadasim aksam 11'de geldi, 14 gundur gorusmuyorduk israr edince dayanamadim :)
eşim inat gibi en sevdiğim fırından alıyo ekmeği sıcacık olunca dayanamadım ama tüm gün hiç ekmek yememiştim ödül saydım kendimePide de olmasaymis 10 numara 5 yildiz olacakmis ama simdi de 10 numara :)
bi kereden bişey olmaz canım ceza olarak sporunu fazlalaıştır bugün
canım vermeyim cocuğa kabuklu içini çıkar ver kızım al ye de boğazına kaçar mazallah benim kız 4 yaşını bitirdi ben bile vermiyorum kabuklu daha ayıklıyıp veriyoruz yada ayıklanmış alıp veriyorumaksam icin yogurtlu salata demistim menuye, bakicam artik tavuklardan icine atarsam tavuklu yogurtlu salata olcak ins. aksam her gun ayni saatte cay ve citlemelik cekirdek saati olmasindan biktim, bi de kizima da veriyolar kabuklu, citleyemiyor, 17 aylik daha, guluyolar komik oluyomus, yahu bogazina takilsa kalsa cok mu komik olcak, sonra televizyon da gak guk artik onlerine ne cikarsa sacma sapan seyler izliyolar. sinir oluyorum, bi sohbet edicek ortam olmuyor. yani bizim 1 tane biz dizimiz vardi onu izlerdik baska zaman acmazdik tv yi. simdi aksamlari sohbet edemiyoruz diye, esime surekli soylemek istediklerimi mesaj atiyorum, mesajla da dogru duzgun konusulmuyor, esim az once demis bu mesaj isini birakmaliyiz, iyi artik hepten iletisimimiz bitsin, boyle ben bu konuya yogunlastikca isin tadi kaciyor, konusacaksam da gercekten artik canim konusmak istemiyor. ne hali varsa gorsun diyorum.ot gibi her gun ayni seyleri yasadigimizi varsayiyorum, konusacak bi sey yok demek ki.
ben yapamadım dün sporumu jilianı bi gün yap bi gun yapma oldu benimkisiAllahtan dun cilginca spor yapmistim, neyse bugun de yaparim :)
canım bi tane medine hurması ye ham sağlıklı tatlı krizine iyide geliyokızlar su tatlı krizlerime bir hal çare bulmam gerek.nutella kavanozuna saldırmama az kaldı
Canım üşütmüş olabilirsin kırgınlığın ondan olabilirgünaydın kızlar bende de bir halsizlik var ki sormayın gitsin güya bugün isveç e başlayacaktım yalan oldu akşamları eve gidince sanki üzerimden tır geçmiş gibi olur nasıl toparlayacağım bu halimi bilmem
günaydın kızlar bende de bir halsizlik var ki sormayın gitsin güya bugün isveç e başlayacaktım yalan oldu akşamları eve gidince sanki üzerimden tır geçmiş gibi olur nasıl toparlayacağım bu halimi bilmem
sevalcim hayatta hersey kilo degil, onemli olan bedenini sevmen, sen kiloluda olsan zayıf da olsan degerlisin ve onemlisin bunu sakın unutma. bi kız cocugu buyutuyosun ve annesini guclu gormesi onun guclu bi kız olmasını saglar
Canım ben evli değilim. Ama sevgilimden böyle şeyler duydum. Zayıfla zayıfla zayıfla! Insanı sevdiği insandan bile soğutur bu kelime, bilirim :) Sabırlı ol ve zayıfla. Kendin için. Bi elbise giydiğinde sexi aynada sexi gözüktüğünü hayal et :) benim motivasyonumu çok arttırmıştı. Annem 110 kilo şuan 55 yaşında ve dizleri vücudunu taşımıyor. Çok zorlanıyor. Onunla gezemiyorum, alışveriş yapamıyorum. Çünkü hemen yoruluyor. Sen bunlardan mahrum kalma. Fıstık gibi bi kadın olacaksın. Kocan bu laflarını yutacak. Ben de sevgilime yutturacağım.
@imseval kendine olan inancını yitirmë... doktor yardımı almismiydin hiç hormon testi şeker testi vs yapıldı mi? Eger kilo vermen engel olacak bir sıkıntı yoksa vücudunda çok rahat verirsin aciktikca su iç bol bol...
ve unutma biz arkanda destegiz bu konuda..
kilo verince bu sıkıntıların geçeceğine inaniyormusun sen peki? Esin öyle diyor ama senin düşünce n ne?
merhaba kizlar, eslerle iletisim konusunda ben de cok dertliyim, oturup bi iki kelime bile dogru duzgun konusmuyoruz, bence kaynvldemgil burda diye boyle, konusacagi paylasacagi ne varsa onlara anlatiyor sonra benimle konusacak dermani kalmiyor, istegi kalmiyor, agzindan kerpetenle laf aliyorum. neyse bugun kusum zaten esime, gun icerisinde birbirimize attgimiz sms mesajlar olmasa, ben onun emailine girip emaillerini okumasam hic ne yapip ettginden haberim yok, iki ay sonra tasiniyoruz ayarlanmasi gereken bi suru sey var, her seyi kendi kendine yapacam diye ugrasiyor hic bi seyi bana anlatmiyor, arabalari degistirelim dedi sonra ben kendim icin sunu begeniyorum diyince seninkini degstrmeyelim dedi, kendi arabasi icin fikir vermeye korkuyorum, cunku her seye kendisi karar veriyor ozellikle buyuk seylerde, tasinacagimiz yerden ev tutulmasi lazim, ona ben gidemiyorum, dilrubanin krese verilip verilmeyecegine karar verilmesi lazim, ben de yardim edeyim diyorum, sen de ediyorsun ya diyor ziyarete oturmaya gidecegimiz ailelere hangi hediye alinacagina sen karar veriyosun onu sana birakiyorum diyor, cicek mi alalim borcam mi alalim pike takimi mi alalim, buna ben karar veriyorum bu bana yetermis,
bugun sabah ben yumurta koydum haslaniyor, tost yapalim dedi geldi giristi, tostlara da aci biber koymus, dilruba da yemek istiyor yok bu aci diyor, neyse benimkine koymamis ondan verelim diyorum, Allahim boyle gereksiz sacma sapan problemler, sabah sabah aciya ne gerek var diyorum, bari aksam ye belli bi vakti olsun diyorum, sonra tabi kynvldem baslasi acinin belli bi saati mi olurmus, hem sagiliga cok faydaliymis filan filan, neyse tartismiyorum dedim, ben esimle 3 kisilik hayatimizi cok ozledim, biliyorum cok daha fazla yorulacagim ama en azindan esimle oturup iki kelam edebilecgiz, bi de hayati paylasmak gerek degil mi birlikte yasamayi oda arkadaslari da yapar. bugun su oldu bu oldu yarin da su varmis diye anlatmak gerek, esim icin hepsi gereksiz gibi, ya da ben yalniz olduugm icin cok sklyrm bilmiyorum,
Salı menüsü;
Kahvaltı; 1 bardak kahve
ara; oğlumun yemedigi haşlanmış yumurta sarısı
öğlen ;1 dilim salam
100 gr yoğurt
1 minik dolma (cidden minik sarma kadar)
Şeker düştü arada 2 kare çikolata yedim
Aksam;
200 gram tavuk
salata
az önce de 1 kupa latter 3-4 kuru kayısı
1 minik dolma
Su 10 bardaktan sonra sayma dim
Kızlar bu liste güya isvec diyeti oldu kübra diyeti
Hipoglisemi olunca çok halsiz kaldım kalorisi çok düşükmus
Ama aralarda farklılıklar olsada devam edeceğim
bugün 2.günümü bitirdim bu şekilde....
Merhabalar,
Menum:
Sabah 9.00
2 hurma, 1 filtre kahve
Ogle 12:
Cop sis 200 gram ( sadece kaba etleri yedim yaglara dokunmadim)
Birkac kasik coban salatasi
13.30:
1 hurma.
Sonra kapattim dukkani, istahim cok kapandi ya.
Su : 3ltden bile fazla olabilir :d
Spor: 1 saat cilginlar gibi fitness :)
Aksam kilom 58.7 idi siz dusunun ve bugun asiri su ictim.
[/QUOTE]allah yardımcın olsun,
sakın moralini bozup, kendini hepten bırakma.
her şeyden önce bebeğin için, enerjik olmalısın.
o büyüyecek, annesiyle hem ev işi yapacak,
hem gezme, alışveriş, yemek, spor.....
onu düşünerek kilo vermek iste bence.
"hantallığım gitsin" demişsin;
iş, ev, bebek, eş ve diyetle uğraşmaya çalışan biri hantal olamaz,
kendine haksızlık etme.
eşin sürekli sana bunu empoze etmiş sanırım.
kilo vermeye başlamışsın zaten, o bile iyi gelmiştir.
bir de, bir erkek cidden ev işine karışıyor mu?
yani hiç bir şeyin ucundan dahi tutmayıp, şurası tozlu falan diyor mu?
hadi, evde sürekli yemek yoksa, çoğunlukla kıyafeti ütülü değilse falan söylendi diyelim
(ki ona bile hakkı yok, bir zahmet en azından kendi bebeğiyle birazcık ilgilensin, sana vakit yaratsın),
toz var, yatak toplanmamış, yıkanan giysiler katlanmamış....gibi şeylere karışıyor mu?
kynvldem yagli etle bi yemek yapmis ama benim sevmeyecegimi dusundugu icin bi de tavuk yemegi yapmis bana tesekkur ederim, seviyorum aslinda kynvldemi, ama aci yemek yapmasini sevmiyorum, ve de bazen dogru bile olsa kulaktan dolma bilgilerle boyle iddialasmasini sevmiyorum.
aksam icin yogurtlu salata demistim menuye, bakicam artik tavuklardan icine atarsam tavuklu yogurtlu salata olcak ins. aksam her gun ayni saatte cay ve citlemelik cekirdek saati olmasindan biktim, bi de kizima da veriyolar kabuklu, citleyemiyor, 17 aylik daha, guluyolar komik oluyomus, yahu bogazina takilsa kalsa cok mu komik olcak, sonra televizyon da gak guk artik onlerine ne cikarsa sacma sapan seyler izliyolar. sinir oluyorum, bi sohbet edicek ortam olmuyor. yani bizim 1 tane biz dizimiz vardi onu izlerdik baska zaman acmazdik tv yi. simdi aksamlari sohbet edemiyoruz diye, esime surekli soylemek istediklerimi mesaj atiyorum, mesajla da dogru duzgun konusulmuyor, esim az once demis bu mesaj isini birakmaliyiz, iyi artik hepten iletisimimiz bitsin, boyle ben bu konuya yogunlastikca isin tadi kaciyor, konusacaksam da gercekten artik canim konusmak istemiyor. ne hali varsa gorsun diyorum.ot gibi her gun ayni seyleri yasadigimizi varsayiyorum, konusacak bi sey yok demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?