Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar öğlen bir biber dolması ve bol salata yedim dee hiç bişey yemiş gibi hissetmiyorummm yaaa

merhaba kizlar, keyifler nasil? ben dunku menumu guncellyeim kimse gormeden :) simdi aksama kadar yazdiklarim dogruydu, aksam eve gittim, 1 kase yayla corbasi ictim, sonra 1 ymek tabaginin yarisina salata koydum, yanina 1-2 kasik pilav yanina da tavuk, sonra salatanin ustune azcik sabah kizimdan kalan kasar parcalari ve ekmek kirintilarini doktum, boyle karisik bi yemek yedim hepsi 1 yemek tabagi iste. sonra 3-4 kuru kayisi 2-3 ceviz kadar yedim.
ama sonra cay saatinde 3 tane halley yedim

iste bu sekilde, sporumu da yapamadan uyumus kalmisim, suyum da 1 lt oldu.

darısı başımıza :)

Neyse fazla terapi yaptık hadi kaldığımız yerden zayıflamaya devam

hepinize çok teşekkür ederim
sevalcim yüzün çok güzel ve hiç kilolu durmuyor yüzün. Ben şişince yüzümde benimle şişiyor

carsamba menum

kahvalti
1 yumurta
2.5 dilim ekmek
4 zeytin
1.5 kk peynir
az salatalik
2-3 yemek kasigi kadar avokado ve domates rendesi karisik

ara
1 cubuk kasar
1 salatalik

oglen
1 kase yayla corbasi
1 nectarin

ara
1 mor erik
1 salatalik

aksam
bu kismini yarin sabah yazayim cunku degisiyor hep.

benim 2 eylulde 68 kilo olmam lazim yaaa. nasil basaricam hic bilmiyoruuuuummm.... yarin sabah ac karna bir tartilayim bakayim.

Çarşamba menüm;
1 bardak kahve
1 dilim kızarmış ekmek

2 yumurta
2 ince dilim salam

1 alaska frigo

8 kasik yoğurt çorbası
3-4 kasik yeşil mercimek
2 minik biber dolma
bol salata

2,5-3 litre su

Veee evet isveçe veda ettim...zaten tam yapmıyordum bugünkü menü abartı oldu kabul....daha dikkatli olacağım eski sisteme geri döndüm kendimce dikkat ederek vereceğim

sabah
goji berry çayı

sütlü kahve
1haşlanmış yumurta
biraz peynir
1domates

ara
salatalık

öğlen
yulaf kepekli dukan keki
1bardak ayran

ara
yeşil kahve

akşam
sebzeli et sote
yarım kase yoğurt

goji berry çayı
2lt su
leslie 30days

Merhaba kizlar.

Hemen haziyim
Sabah:
2 hurma, 1 filtre kahve

Ogle 14.30
Somon
3 catal tahilli salata

Aksam 18.00
Birkac parca tadimlik degisik peynir,
Fume et,
Sadece bir lokma parmesanli corek
1 kadeh sarap

Kendime gore cok yedim valla ama erkek ark faktoru yine.
Hosuna gitmiyormus o yerken benim yememem. Neyse ki gunduz cok az yemistim bugun.

Bence az bile yemissin
nasıl tutuyor sun kendini maşallah sana yaaa... benimde midem küçüldü ama hissediyorum artık aramızda baya fark var senin kilo na inince senin kadar yerim yeter belki

günaydın kızlar dün ki menüm,

sabah 9,00 2 dilim peynır,domates,çay

öğle 12,30 1 tabak semiz otu kıymalı,yoğurtlu

akşam 19,30 1 tavuk baget haslama,1 kase cacık,1 salkım üzüm

1 saat spor,2 lt su

Bence az bile yemissin
nasıl tutuyor sun kendini maşallah sana yaaa... benimde midem küçüldü ama hissediyorum artık aramızda baya fark var senin kilo na inince senin kadar yerim yeter belki

Ya iste isvec yaptim ya 3 gun tami tamina, midem acaip kuculdu.

Bir de karar aldim artik doyunca birakiyorum, her yemegin yaninda da mutlaka limonlu soda iciyorum. O da biraz tikiyor.

günaydınlarrrr
valla merops cum bende sıcaklardan spor yapamıyorum gözümü açamıyorum hatta bi de tatile çıkmayınca çok fena oldu yaa acaip bir tatil özlemi var içimde
seval cim gece mersin çok kötüymüş deprem arkasından fırtına yağmur ne durumdasın şekerim

Kaptanim, cikmiyor musunuz tatile?

deniz cok iyi gelir.

@imseval ben de seni merak ettim

canım normalde 10 ağustosta izne ayrılacaktım 16 ağustosta da kemer de bir otel ayarlamıştık kuzenlerle kuzneim eminiyet müdürü ama onların izinleri iptal edildi ne zaman açılacak belli değil eşimde tek başımıza sıkıcı olur diyor
dün akşam hatta crusie turuna baktım fiyatları fena değil bayaa uygun sen memnun kalmışmıydın acaba cruise mı katılsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…