- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #145.401
callanım kızının iyi olmasına sevindim canım
hem istediğimiz yemeği yemek,hem de güzel gözükmek; mağlesef bu ikisi beraber olmuyor...
Şekerden vazgeçtiğin anda menün muhteşem olacak ameliaa ama böylede çoook güzel. Afiyet olsun.Herkese iyi akşamlar
Menüm
sabah: 1 dilim tahıllı ekmek, domates, tereyağı,tulum pey, beyaz pey, 2 bardak tek şekerli çay
ara : 1 bardak sütlü nescafe, ceviz, 1 bardak süt
öğle: 2 tane haşlanmış yumurta, az peynir
ara : ceviz, 1 bardak süt
akşam: 2 kaşık bamya, 1 bardak ayran, 1 kaşık yoğurt
80 dakikalık orta tempoda yürüyüş
ara: az şekerli türk kahvesi
Ya benimde hurma-yoğurt diyetinde gözüm var ama bilemedimki..Hatta yarin, obur gun sirf hurma-kahve mi yapsam diye dusunuyorum su an :)
Çok sevindim dahada iyi olur inşallah. Hoşgeldin tekrar.kızlar tüm msjlarınızı okudum,çok teşekkür ederim
kızımın kusması azaldı,ishali devam ediyor,genel hali iyi
inşallah daha da iyi olur
Günaydın canım kolay gelsin..Günaydın herkese, ben bugün gün içerisinde foruma uğrayamayabilirim.
Arazi görevim var üstelik denetim geçireceğim
Profilime resim ekledim öncesi sonrası 74 olnca bidaha eklicem. Ama yüzümü kesmek zorunda kaldım eşim birdenbire kıskançlık moduna girdiOnun yanında siteye girmekbile istemiyom yolda bakan kadınlara bile takmaya başladı delimi ne? (Neyse idare edin kızlar)
Sağol canım motive için ama daha incecik olamadımMuskacim super valla :) incecik olmussun :)
maşallah, harika görünüyorsunProfilime resim ekledim öncesi sonrası 74 olnca bidaha eklicem. Ama yüzümü kesmek zorunda kaldım eşim birdenbire kıskançlık moduna girdiOnun yanında siteye girmekbile istemiyom yolda bakan kadınlara bile takmaya başladı delimi ne? (Neyse idare edin kızlar)
Teşekkür ederim canım 10 kilo sonrasınıda koyucam inşallah.maşallah, harika görünüyorsun
Sağol canım motive için ama daha incecik olamadımKimbilir sen nasıl incesindir. Senin foton varmı profilde..
kızlar tüm msjlarınızı okudum,çok teşekkür ederim
kızımın kusması azaldı,ishali devam ediyor,genel hali iyi
inşallah daha da iyi olur
Profilime resim ekledim öncesi sonrası 74 olnca bidaha eklicem. Ama yüzümü kesmek zorunda kaldım eşim birdenbire kıskançlık moduna girdiOnun yanında siteye girmekbile istemiyom yolda bakan kadınlara bile takmaya başladı delimi ne? (Neyse idare edin kızlar)
Merakla bekliyorum bakı bakıp motive olurum.Boydan yok malasef de bir ara koyarim :)
Ayyy sağol kız. E hadi sende yapıcan öncesi sonrası allahım bide 55 kiloluk halimi koyabilsem yardım et rabbim..Geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin
hay benim canımsüper olmuşsun yaaa az buçuk hasedimden çatlamış olabilirim
Kocan dövecek seniMerakla bekliyorum bakı bakıp motive olurum.
Ayyy sağol kız. E hadi sende yapıcan öncesi sonrası allahım bide 55 kiloluk halimi koyabilsem yardım et rabbim..
Yinede iyi bir menü hazırlamışsın canım afiyet olsun şimdiden.Arkadaşlar dün paylaştığım menüye uyamadım gene benbeni dövseniz yeri ama iş yerinden en yakın arkadaşım valiliğe atandı gitti "son öğle yemeğimiz" dedi "ben gidince ne kadar istersen o kadar yap diyetini" dedi ben de tamam dedim son günü ne de olsa işin kötüsü bugün de isveçe uyamıyorum çünkü yemeğe misafirim var bugün karbonhidrat sayıyıorum. Menüm de şöyle:
Eki Görüntüle 1598713
Teşekkürler... :)canım maşallah süpersinnn
Hadi bakalım bu cuma kaç olcaz.Bugün tartılmadım çünkü moralimin bozulacağını biliyorum. IF'e uydum dün 7'den sonra bişey yemedim sadece kahve içtim. Cuma tartılıcam bu hafta
Niyeki kız?Kocan dövecek seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?