- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #145.421
Niyeki kız?
muskam tatlım 55 olduğun günleri de göreceğiz inş ama şu an muhteşem görünüyorsun acaip fark var tatlım yaaaMerakla bekliyorum bakı bakıp motive olurum.
Ayyy sağol kız. E hadi sende yapıcan öncesi sonrası allahım bide 55 kiloluk halimi koyabilsem yardım et rabbim..
Koy tabii 10 kilo bile farkediyo kız.Ben de 112 olunca güncel foto koyayım gruplara girdiğim kilodan 10 kilo eksik olacağım o zaman
Ay hiç kıskançlık huyu yoktu sevalcim ya zayıfladıkça adam tuhaflaştı. Geçen gün üst katımızda oturan yaşlı bi amaca var kızım ne güzel zayıflamışsın aferim dedi. Demez olaydı 1 saat söylendi ona ne senin güzelliğinden diye . Oh olsun o yanımda manken gbi gezerken iyiydi tabişimdi bu kadar kıskanıyorsa 55 olunca uçar heralde
amin kaptanım sağol ayyy var dimi?muskam tatlım 55 olduğun günleri de göreceğiz inş ama şu an muhteşem görünüyorsun acaip fark var tatlım yaaa
Albümlere girip fotoğraf ykleye tıkla canımKizlar ben fotograf yukleyemedim, nereden yukleniyor acaba?
Albümlere girip fotoğraf ykleye tıkla canım
Niye ceptenmi giriyosun?iste bende albumler cikmiyor
canım arazi olayın olmasa bekunis falan iç diyeceğim ama arazide başına öyle bişey gelirse sıkıntı olur
Valla ben cepteni bilmiyom kaptanım.yaa cepten foto eklemeyi bilen varsa bana da anlatsın bende öncesi ve sonrası yapacağım
Başka topiklerde vardı foto ekleyen sayfaya niye yasakolsunki?Buraya image eklesem olur mu? Yasak mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?