Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merakla bekliyorum bakı bakıp motive olurum.

Ayyy sağol kız. E hadi sende yapıcan öncesi sonrası allahım bide 55 kiloluk halimi koyabilsem yardım et rabbim..
muskam tatlım 55 olduğun günleri de göreceğiz inş ama şu an muhteşem görünüyorsun acaip fark var tatlım yaaa

Ben de 112 olunca güncel foto koyayım gruplara girdiğim kilodan 10 kilo eksik olacağım o zaman
Koy tabii 10 kilo bile farkediyo kız.
şimdi bu kadar kıskanıyorsa 55 olunca uçar heralde
Ay hiç kıskançlık huyu yoktu sevalcim ya zayıfladıkça adam tuhaflaştı. Geçen gün üst katımızda oturan yaşlı bi amaca var kızım ne güzel zayıflamışsın aferim dedi. Demez olaydı 1 saat söylendi ona ne senin güzelliğinden diye . Oh olsun o yanımda manken gbi gezerken iyiydi tabi
muskam tatlım 55 olduğun günleri de göreceğiz inş ama şu an muhteşem görünüyorsun acaip fark var tatlım yaaa
amin kaptanım sağol ayyy var dimi?

günaydın herkeze
Bismillah deyip bugun diyete başladım.ama akşam yediklerimi sormayın hiç.kapanışı süper yaptım.
çok sağlıklı ve hafif kahvaltımı yaptım
bu hafta listeye girme konusunda çok güvenım yok ama kendime

bu arda günaydın herkeze güne iyi başladım tartıldım korkuyodum Allahtan korkulacak bişey yokmuşş 400 gr gitmiş
çok mutluyum durmak yok diyete devam sloganıyla hedefe dogru yavaş ama sağlam adımlarla ilerliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…