- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #145.441
ohh maşallah yaaa.. Allah nazarımızdan sakınsın seni
ne derdine zayıflarsın anlamam
Aman tanrım.!buyrun :)
Koy tabii 10 kilo bile farkediyo kız.
Ay hiç kıskançlık huyu yoktu sevalcim ya zayıfladıkça adam tuhaflaştı. Geçen gün üst katımızda oturan yaşlı bi amaca var kızım ne güzel zayıflamışsın aferim dedi. Demez olaydı 1 saat söylendi ona ne senin güzelliğinden diye . Oh olsun o yanımda manken gbi gezerken iyiydi tabi
amin kaptanım sağol ayyy var dimi?
yaa cepten foto eklemeyi bilen varsa bana da anlatsın bende öncesi ve sonrası yapacağım
iste bende albumler cikmiyor
bu arda günaydın herkeze güne iyi başladım tartıldım korkuyodum Allahtan korkulacak bişey yokmuşş 400 gr gitmiş
çok mutluyum durmak yok diyete devam sloganıyla hedefe dogru yavaş ama sağlam adımlarla ilerliyorum
buyrun :)
Bunu bu sabah cektim
Olursun hayatım sen . Bencede hiç gerek yok ama madem kendini daha iyi hissedecen ne diyim. MAŞALLAHya daha iyi hissedecegim kendimi 54-55 olunca o yuzden :)
bu arada tarzın da çok hoş
kombinlerini bi albüm yap bence
Olursun hayatım sen . Bencede hiç gerek yok ama madem kendini daha iyi hissedecen ne diyim. MAŞALLAH
Dimi?ya bak mini etek giymene gerek kalmadı
Evet çok şıksın. Yakıştırmışsın dicem ama ovücuda çuval giysen yakışır anacımevet tesekkurler, tarzimi overler genelde.
tabii yapabilirim aslinda :) iyi fikir!
Allahım duy sevalin sesini yakın zamanda dedikleri gerçek olsuuuun... AMİN!seni de görcez bakalım 58 olunca buralarda 55 olmam lazım diye gezicen beğenmicen 58 i
gunaydin kizlar hafta sonu aldigmi fazlasiyla geri verdim 59.5 oldummmm
çok zor ama birgün şekeride bırakıcam inşallah :)Şekerden vazgeçtiğin anda menün muhteşem olacak ameliaa ama böylede çoook güzel. Afiyet olsun.
kolay gelsin :)Günaydın herkese, ben bugün gün içerisinde foruma uğrayamayabilirim.
Arazi görevim var üstelik denetim geçireceğim
Profilime resim ekledim öncesi sonrası 74 olnca bidaha eklicem. Ama yüzümü kesmek zorunda kaldım eşim birdenbire kıskançlık moduna girdiOnun yanında siteye girmekbile istemiyom yolda bakan kadınlara bile takmaya başladı delimi ne? (Neyse idare edin kızlar)
Bendeeee :))))çok zor ama birgün şekeride bırakıcam inşallah :)
kolay gelsin :)
helal olsun muskacım harika olmuşsun, 30 kilo az değil :) 10 kilo sonrasını sabırsızlıkla bekkliyorum
Afiyet olsuuun.bugün güzel fotolar ve tartıda eksi haberleriyle başladık güne
ben de eksi çıktım.
leslie 3fast mill + slim and six pack + top ile göğüs sıkıştırma çalıştım.
şimdi kahvaltı yapıyorum.
tatlim masallah cok hos olmussub darisi bizim basimiza
evet tuvalete cikamama ragmen 700 gram gitmis ohhhhhhblanche canım bana göre de sen gayet incesin ama sen kendini daha iyi hissedeceksin diye bişey demiyorum tatlım
fatmacım tebrikler tatlım bende aldığım kiloları yavaş yavaş veriyorum 2 kilonun 700 gr mı gitti 2 gündür doğru dürüst wc ye çıkamıyorum sanırım bu cumaya gene 65 olcam hedef daha aşağısı mezun olsam da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?