Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bunu bu sabah cektim

üfff :))) maşallah inceciksin. canım boyun kaç senin birde kaç kiloyla başlamıştın?
gunaydin kizlar hafta sonu aldigmi fazlasiyla geri verdim 59.5 oldummmm

afiyet olsun

hikayeni okudum, uzun süredir uğraşıyormuşsun, karşılığını da almışsın.
mezun olduğun için, artık kafan daha rahat olur,
belki de bu rahatlıkla yine kilo vermeye devam edersin.

hani genelde öyle olur ya; kiloyu çok kafaya takınca, ya yemeklere saldırırız ya da yemesek de kilo veremeyiz.
ama, bir şeylerle meşgul olup, "diyet yapıyorum, onu mu yesem, bunu mu..." diye düşünmeyince daha rahat kilo verilir.

inşallah senin de öyle olur.

canım senin artık depar atman gerekiyor kurbana çok az kaldı vermen gereken 9 kilo var

evet bugün güzel bi gün

arkadaslar asiri incecik degilim ya, fazlaligim yok ama daha incelsem cok daha guzel olacagim.

o yuzden hedef 54 :)

hem de yasim da 27 artik, zayiflik cok genc gosteriyor o yuzden daha da zayiflayacagim :)

aynen canım zayıflık gerçekten yaşından küçük gösteriyor. mesela ben şu an 28 yaşındayım eminim 40 yaşında görünüyorumdur ama zayıflasam 25 falan gösteririm

aha saat 11 olmuş

40 degil ama ben sana 32-33 derdim, kilo ver sen canim ya yuzun de cok guzel :)

Evet B blanche_ea haklı yüzün çok güzeeel.

Canım benim tebrik ederim :)

Tatlım bayıldım. Vücudun harika :)
Şuraya bi nazar Duası :)

Harika! Fatmacım hedef kaçtı senin?

evet ole bi de iddam var ama artik gram gram gidiyo uc gunluk detoxa basladim bakalim sonuclar olumlu olursa veririm

Kaptanım tarçınlı su içmeni öneririm :) tuvalete çıkmanı sağlayacak. Bi araştır istersen

evet canim diyetisyene gittigimdr 65 kilo idim yasim 29 olmasina karsin 35 cikti yasim ilk hafta 2.100 grqm vermistim yasim 33 e dusmustu

Muskacım telefondan girdiğim için fotoğrafını görememiyorum.
Çok merak ettim kız :) bi an önce pc geçmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…