- 29 Ağustos 2012
- 1.182
- 966
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #145.461
buyrun :)
Bunu bu sabah cektim
gunaydin kizlar hafta sonu aldigmi fazlasiyla geri verdim 59.5 oldummmm
afiyet olsunbugün güzel fotolar ve tartıda eksi haberleriyle başladık güne
ben de eksi çıktım.
leslie 3fast mill + slim and six pack + top ile göğüs sıkıştırma çalıştım.
şimdi kahvaltı yapıyorum.
Sen şimdiden daha hoşsundur eminim Benimki motivasyon için işte. Yanyana görmek istedim Eski ve yeni beni.tatlim masallah cok hos olmussub darisi bizim basimiza
üfff :))) maşallah inceciksin. canım boyun kaç senin birde kaç kiloyla başlamıştın?
afiyet olsun
hikayeni okudum, uzun süredir uğraşıyormuşsun, karşılığını da almışsın.blanche canım bana göre de sen gayet incesin ama sen kendini daha iyi hissedeceksin diye bişey demiyorum tatlım
fatmacım tebrikler tatlım bende aldığım kiloları yavaş yavaş veriyorum 2 kilonun 700 gr mı gitti 2 gündür doğru dürüst wc ye çıkamıyorum sanırım bu cumaya gene 65 olcam hedef daha aşağısı mezun olsam da
vavvvvvvv cok hos olmussunnnnbuyrun :)
Benimde boyum 1,67 yani 58de senin gibi görünecemBen 61.6 ile basladim, boyum da 167-168.
arkadaslar asiri incecik degilim ya, fazlaligim yok ama daha incelsem cok daha guzel olacagim.
o yuzden hedef 54 :)
hem de yasim da 27 artik, zayiflik cok genc gosteriyor o yuzden daha da zayiflayacagim :)
bugün güzel fotolar ve tartıda eksi haberleriyle başladık güne
ben de eksi çıktım.
leslie 3fast mill + slim and six pack + top ile göğüs sıkıştırma çalıştım.
şimdi kahvaltı yapıyorum.
arkadaslar asiri incecik degilim ya, fazlaligim yok ama daha incelsem cok daha guzel olacagim.
o yuzden hedef 54 :)
hem de yasim da 27 artik, zayiflik cok genc gosteriyor o yuzden daha da zayiflayacagim :)
canım senin artık depar atman gerekiyor kurbana çok az kaldı vermen gereken 9 kilo var
evet bugün güzel bi gün
aynen canım zayıflık gerçekten yaşından küçük gösteriyor. mesela ben şu an 28 yaşındayım eminim 40 yaşında görünüyorumdurama zayıflasam 25 falan gösteririm
aha saat 11 olmuş
Evet B blanche_ea haklı yüzün çok güzeeel.canım senin artık depar atman gerekiyor kurbana çok az kaldı vermen gereken 9 kilo var
evet bugün güzel bi gün
aynen canım zayıflık gerçekten yaşından küçük gösteriyor. mesela ben şu an 28 yaşındayım eminim 40 yaşında görünüyorumdurama zayıflasam 25 falan gösteririm
aha saat 11 olmuş
Canım benim tebrik ederim :)bu arda günaydın herkeze güne iyi başladım tartıldım korkuyodum Allahtan korkulacak bişey yokmuşş 400 gr gitmiş
çok mutluyum durmak yok diyete devam sloganıyla hedefe dogru yavaş ama sağlam adımlarla ilerliyorum
Tatlım bayıldım. Vücudun harika :)buyrun :)
evet ole bi de iddam var ama artik gram gram gidiyo uc gunluk detoxa basladim bakalim sonuclar olumlu olursa veririmcanım senin artık depar atman gerekiyor kurbana çok az kaldı vermen gereken 9 kilo var
evet bugün güzel bi gün
aha saat 11 olmuş
blanche canım bana göre de sen gayet incesin ama sen kendini daha iyi hissedeceksin diye bişey demiyorum tatlım
fatmacım tebrikler tatlım bende aldığım kiloları yavaş yavaş veriyorum 2 kilonun 700 gr mı gitti 2 gündür doğru dürüst wc ye çıkamıyorum sanırım bu cumaya gene 65 olcam hedef daha aşağısı mezun olsam da
ilk hedefim 55 canim 15 hqzirandan bu yana 5.5 verebildim 65 ile basladim en son hedefim 50Canım benim tebrik ederim :)
Tatlım bayıldım. Vücudun harika :)
Şuraya bi nazar Duası :)
Harika! Fatmacım hedef kaçtı senin?
evet canim diyetisyene gittigimdr 65 kilo idim yasim 29 olmasina karsin 35 cikti yasim ilk hafta 2.100 grqm vermistim yasim 33 e dusmustucanım senin artık depar atman gerekiyor kurbana çok az kaldı vermen gereken 9 kilo var
evet bugün güzel bi gün
aha saat 11 olmuş
Üfff 2 kiloda 2 yaş farkediyosa ben 30 yaş gençleşmişim.evet canim diyetisyene gittigimdr 65 kilo idim yasim 29 olmasina karsin 35 cikti yasim ilk hafta 2.100 grqm vermistim yasim 33 e dusmustu
ay teşekkür ederim40 degil ama ben sana 32-33 derdim, kilo ver sen canim ya yuzun de cok guzel :)
Valla B blanche_ea gibi değilim daha 30 kilo var ona ulaşmaya ama baya farketti sankim..Muskacım telefondan girdiğim için fotoğrafını görememiyorum.
Çok merak ettim kız :) bi an önce pc geçmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?