- 17 Ocak 2015
- 1.541
- 4.345
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #145.481
boylarımız aynıymış canım :) darısı başımıza o zamanBen 61.6 ile basladim, boyum da 167-168.
arkadaslar asiri incecik degilim ya, fazlaligim yok ama daha incelsem cok daha guzel olacagim.
o yuzden hedef 54 :)
hem de yasim da 27 artik, zayiflik cok genc gosteriyor o yuzden daha da zayiflayacagim :)
hoşgeldiiiiinsağolun kızlar
şimdi kzım uyudu,spor yapacağım
sahalara geri döndüm
akşam nete giremicem şimdiden yazıyorum
akşama ne yicem
Kızlar canım aşırı cips çekiyor. Bunu neyle telafi edebilirim yani
Su ile :)
Ya da findik olabilir, cok cok istiyorsan firin patates ama sinir koy.
Su içtim :) düşünmemek için mücadele veriyorum 2 gündür.
teşekkür ediyorum tatlım evet oldukça uzun süredir uğrasşıyorum yaşım genç olsa daha aşağı kiloyu hedef koyardım ama şimdilik hedefim 60 kg ee 43 yaşında 2 çocuk anası için çok da fazla sayılmaz dimi ama bundan sonra kasılmadan vereceğim inşhikayeni okudum, uzun süredir uğraşıyormuşsun, karşılığını da almışsın.
mezun olduğun için, artık kafan daha rahat olur,
belki de bu rahatlıkla yine kilo vermeye devam edersin.
hani genelde öyle olur ya; kiloyu çok kafaya takınca, ya yemeklere saldırırız ya da yemesek de kilo veremeyiz.
ama, bir şeylerle meşgul olup, "diyet yapıyorum, onu mu yesem, bunu mu..." diye düşünmeyince daha rahat kilo verilir.
inşallah senin de öyle olur.
valla canım bende irritabl bağırsak sendromu var müshil hapları bile pek etkili olmuyor dumumumu anla canımKaptanım tarçınlı su içmeni öneririm :) tuvalete çıkmanı sağlayacak. Bi araştır istersen
teşekkür ediyorum tatlım evet oldukça uzun süredir uğrasşıyorum yaşım genç olsa daha aşağı kiloyu hedef koyardım ama şimdilik hedefim 60 kg ee 43 yaşında 2 çocuk anası için çok da fazla sayılmaz dimi ama bundan sonra kasılmadan vereceğim inş
valla canım bende irritabl bağırsak sendromu var müshil hapları bile pek etkili olmuyor dumumumu anla canım
blanhce canım öğlen timboo cafe ye gittim kajulu tavuk yedim güzelmiş tatlım yanındaki sebzeler falan bi de abart olmasın diye 1 porsiyonu 2 kili paylaştık üstüne yediğimiz dondurmayı saymıyorum
Bence cuma gunu ye ya kendini odullendir ama tartidan sonra.
sadece 2 gun onu da oglen ye aksami bos gec.
oo çok tehlikeli, hem de tartı günü yaklaşmışken.Su içtim :) düşünmemek için mücadele veriyorum 2 gündür.
43 mü maşallahteşekkür ediyorum tatlım evet oldukça uzun süredir uğrasşıyorum yaşım genç olsa daha aşağı kiloyu hedef koyardım ama şimdilik hedefim 60 kg ee 43 yaşında 2 çocuk anası için çok da fazla sayılmaz dimi ama bundan sonra kasılmadan vereceğim inş
valla canım bende irritabl bağırsak sendromu var müshil hapları bile pek etkili olmuyor dumumumu anla canım
blanhce canım öğlen timboo cafe ye gittim kajulu tavuk yedim güzelmiş tatlım yanındaki sebzeler falan bi de abart olmasın diye 1 porsiyonu 2 kili paylaştık üstüne yediğimiz dondurmayı saymıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?