Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kahvaltı
Semiz otu
1 biber
3 zeytin
Salatalık
2 kızarmış kepek ekmek
Yoğurt
1 kk süzme peynir
Şekersiz çay

Öğle
1 muz (diyette muz çok tercih etmiyorum ama bugün böyle olsun )
1 bardak süt

Akşam
Çorba
Salatalık
Yoğurt

30 dk tempolu yürüyüş
50 mekik
2 litre su

Ben 61.6 ile basladim, boyum da 167-168.
boylarımız aynıymış canım :) darısı başımıza o zaman

arkadaslar asiri incecik degilim ya, fazlaligim yok ama daha incelsem cok daha guzel olacagim.

o yuzden hedef 54 :)

hem de yasim da 27 artik, zayiflik cok genc gosteriyor o yuzden daha da zayiflayacagim :)

çok güzel ve çok şıksın canım çokta inceciksin :) ama haklısın insan hangi kiloda mutluysa o kiloda olmalı

1.00 x 1 Adet Domates 14 kcal (Sil)

• 1.00 x 1 Adet Salatalık 11 kcal (Sil)
  • 0.50 x 100gr Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 132 kcal (Sil)
  • 1.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) 64 kcal (Sil)
  • 2.00 x 1 Adet Yeşil Biber 24 kcal (Sil)
  • 6.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin 42 kcal (Sil)
  • 1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Sütaş Ayran 76 kcal (Sil)
  • 1.00 x 1 Avuç (40gr) Sarı Leblebi 155 kcal (Sil)
  • 1.00 x 1 Porsiyon Sebzeli Kebap 330 kcal (Sil)
  • 2.00 x 1 Dilim (150gr) Karpuz 92 kcal (Sil)
  • 0.50 x 1 Porsiyon Domates Soslu Makarna 166 kcal (Sil)
  • 0.50 x 1 Paket (45gr) Eti Form Yulaflı Kepekli Bisküvi 76 kcal (Sil)

Toplam 1182 kalori...

Ya ben bu ara cok az yiyorum ya artik canim bir sey istediginde genelde yogurt, salata veya et-tavuk cekiyor.

Mesela abur cubur hic aklimin ucundan gecmiyor.

Ama ne zaman ki tika basa doysam aklima hemen muzur seyler geliyor. Dondurma,cikolata, kurabiye falan.

Bence az yiyin cozum bu, ac kalinca canin da aburcubur cekmiyor.

teşekkür ediyorum tatlım evet oldukça uzun süredir uğrasşıyorum yaşım genç olsa daha aşağı kiloyu hedef koyardım ama şimdilik hedefim 60 kg ee 43 yaşında 2 çocuk anası için çok da fazla sayılmaz dimi ama bundan sonra kasılmadan vereceğim inş
Kaptanım tarçınlı su içmeni öneririm :) tuvalete çıkmanı sağlayacak. Bi araştır istersen
valla canım bende irritabl bağırsak sendromu var müshil hapları bile pek etkili olmuyor dumumumu anla canım
blanhce canım öğlen timboo cafe ye gittim kajulu tavuk yedim güzelmiş tatlım yanındaki sebzeler falan bi de abart olmasın diye 1 porsiyonu 2 kili paylaştık üstüne yediğimiz dondurmayı saymıyorum

Begendiginize sevindim kaptanim benim de favori yemegim ama ben de patatese dokunmadan yiyorum orada :)

cok fazla geliyor :)

43 mü maşallah
çok daha genç düşünmüştüm
çünkü, süper azim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…