- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #145.501
cips en kötü gıdalardan biriKızlar canım aşırı cips çekiyor. Bunu neyle telafi edebilirim yani
süreç nasıl işliyor, takım kaptanına mı bildirmek gerekiyor. benim için sorun yok
canım bende 1 tane küçük bir lokma sadece tadına baktım brokoliler falan çok güzeldiBegendiginize sevindim kaptanim benim de favori yemegim ama ben de patatese dokunmadan yiyorum orada :)
cok fazla geliyor :)
canım benim profilimde resimlerim var görenler inanmıyor 43 hatta ekimde 44 yaşında olduğuma:)43 mü maşallah
çok daha genç düşünmüştüm
çünkü, süper azim.
Film falan izleyeyim dedim :S geçti çok şükür belki cuma da yemem.oo çok tehlikeli, hem de tartı günü yaklaşmışken.
kendini işe ver, çalışıyor muydun?
çalışmıyorsan da temizlik falan yap, unutursun.
cips en kötü gıdalardan biri
karnın sağlıklı gıdalarla dolu olunca canın çekmez
tatlarını zamanla unutacağız merak etmeFilm falan izleyeyim dedim :S geçti çok şükür belki cuma da yemem.
Doğru diyosun canım. Ya komik olacak ama annemi diyetisyene götürdüm 1-2 gün önce sekreteri mi hemşiresi mi artık oturmuş cips yiyordu
Ordan canım çekti bi kaç gündür aklıma yani. Kötü şeylerin tadı güzel olmasa
canım çok cips çekerse sana ödül cips tarifi vereyim yufkayı cips gibi kes baharat at fırına ver benzer bir tat yada mikrodalgada cips yapma aleti var onu slıp patatesle de yapabilirsin daha sağlıklı ve daha az zararlıFilm falan izleyeyim dedim :S geçti çok şükür belki cuma da yemem.
Doğru diyosun canım. Ya komik olacak ama annemi diyetisyene götürdüm 1-2 gün önce sekreteri mi hemşiresi mi artık oturmuş cips yiyordu
Ordan canım çekti bi kaç gündür aklıma yani. Kötü şeylerin tadı güzel olmasa
tatlarını zamanla unutacağız merak etme
sağlıklı olmayı daha cok seveceğiz
canım çok cips çekerse sana ödül cips tarifi vereyim yufkayı cips gibi kes baharat at fırına ver benzer bir tat yada mikrodalgada cips yapma aleti var onu slıp patatesle de yapabilirsin daha sağlıklı ve daha az zararlı
ben bugun senden cok yemisim muskacimMenümü yazayım
07,00 yarım dl ekmek+yarım yumurta+3 dl sucuk
11,00 1 incir
13,00 200 gr karpuz+1 kk peynir
15,00 2 dl salam+4 kasık yoğurt
Spor 40dk yürüyüş
Su 4 lt. olur
Ve yeme işi btmiştir..
Vay senden az yediysem kendimle gurur duyuyorum...:)B
ben bugun senden cok yemisim muskacim
Katanım öncesi sonrasımı yaptın?canım bende 1 tane küçük bir lokma sadece tadına baktım brokoliler falan çok güzeldi
canım benim profilimde resimlerim var görenler inanmıyor 43 hatta ekimde 44 yaşında olduğuma:)
yok tatlım eski resimlerKatanım öncesi sonrasımı yaptın?
canım şimdi yaptım beni izleyenler görebilecek şekilde son halimin tesmi yoktu yalnız o yüzden onu koymadımKatanım öncesi sonrasımı yaptın?
Kaptanım 10 yaş atmışsın en azındancanım şimdi yaptım beni izleyenler görebilecek şekilde son halimin tesmi yoktu yalnız o yüzden onu koymadım
Afiyet olsun canım güzel olmuş...İyi akşamlaaar
sabah: 1 dilim tahıllı ekmek, domates, tereyağı,tulum pey, beyaz pey, 2 bardak tek şekerli çay, salamlı yumurta
ara : 1 bardak sütlü nescafe, ceviz, badem
öğle: 3 kaşık bamya yemeği, 2 kaşık yoğurt, çoban salatası
ara : 1 bardak sütlü nescafe, 1 hurma
akşam: 1 büyük kase şehriye çorbası
ara: 1 hurma, az şekerli türk kahvesi
90 dakikalık orta tempoda yürüyüş
Eh iyi olmuş işte yarın eksi görmen kesinnn.Ben bugun sadece 1 öğün yedim k3pekli yogurtlu makarna. Bolca su ictim simdi 1 sast yuruyus yaptim bitti, aletlere gectim :)
Oyoğunlukla gayet güzel bi menü olmuş arkadaşım.İyi akşamlar kızlar sonunda evden girebildim nete bu gün sabahtan akşama kadar iş icin yolculuklar yaptım
Sabah bişey yenedim õglene ksdsr bol su içtim õglen seçenegim yoktu ezogelin çorba ve fırında tavuk pilav vardı çorba ve tavuk yedim pilavdan çatalla bi iki kere aldım ekmek hiç yemedim, ardından yeşil çay içtim akşam sadece 1 yumurta yesillik ve domates, maydanozla sata yaptım onu yedim sanırım iui bi menüydü
Yeni başladıysan diyete 5-10 kilo vermeden spor yapma zaten çok yoğunsun yürüyüş yeter. Kilo vermen durunca (ki duracak) spora başlar duraklama devresiini atlatırsın..Spor yapmadan biraz zor olucak ama ahdettim bu kiloyu vericem, yogurt kürüne devam ediyorum ve faydadını gõrdüm, õnerebileceginiz başka kürler veya hani kısa zamanda yapabilecegim ama kalori harcattiran bi spor veya hareket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?