Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

5 AĞUSTOS ÇARŞAMBA
KG: 61.0
MENÜ
10:00 3ü 1 arada+150 gram yumurtalı patates+15 g yeşil zeytin + 11 g tulum peyniri + 4 gram ceviz + 3 gram fındık
14:00 yeşil elma
15:00 250 g yoğurt + 232 g barbunya + 100 g dövme pilavı+ 1 yumurta
17:00 50 g çubuk
20:00 200 ml light süt
spor: 25 dk t25 workout + 10 dk germe egzersizi
kcal:1930
karbonhidrat: 241

süreç nasıl işliyor, takım kaptanına mı bildirmek gerekiyor. benim için sorun yok

Begendiginize sevindim kaptanim benim de favori yemegim ama ben de patatese dokunmadan yiyorum orada :)

cok fazla geliyor :)
canım bende 1 tane küçük bir lokma sadece tadına baktım brokoliler falan çok güzeldi
43 mü maşallah
çok daha genç düşünmüştüm
çünkü, süper azim.
canım benim profilimde resimlerim var görenler inanmıyor 43 hatta ekimde 44 yaşında olduğuma:)

oo çok tehlikeli, hem de tartı günü yaklaşmışken.
kendini işe ver, çalışıyor muydun?
çalışmıyorsan da temizlik falan yap, unutursun.
Film falan izleyeyim dedim :S geçti çok şükür belki cuma da yemem.

cips en kötü gıdalardan biri
karnın sağlıklı gıdalarla dolu olunca canın çekmez

Doğru diyosun canım. Ya komik olacak ama annemi diyetisyene götürdüm 1-2 gün önce sekreteri mi hemşiresi mi artık oturmuş cips yiyordu
Ordan canım çekti bi kaç gündür aklıma yani. Kötü şeylerin tadı güzel olmasa

tatlarını zamanla unutacağız merak etme
sağlıklı olmayı daha cok seveceğiz

canım çok cips çekerse sana ödül cips tarifi vereyim yufkayı cips gibi kes baharat at fırına ver benzer bir tat yada mikrodalgada cips yapma aleti var onu slıp patatesle de yapabilirsin daha sağlıklı ve daha az zararlı

tatlarını zamanla unutacağız merak etme
sağlıklı olmayı daha cok seveceğiz

Inşallah Canım beniim <3

Not ettim kaptanım :) teşekkürler

İyi akşamlaaar

sabah: 1 dilim tahıllı ekmek, domates, tereyağı,tulum pey, beyaz pey, 2 bardak tek şekerli çay, salamlı yumurta

ara : 1 bardak sütlü nescafe, ceviz, badem

öğle: 3 kaşık bamya yemeği, 2 kaşık yoğurt, çoban salatası

ara : 1 bardak sütlü nescafe, 1 hurma

akşam: 1 büyük kase şehriye çorbası

ara: 1 hurma, az şekerli türk kahvesi

90 dakikalık orta tempoda yürüyüş

İyi akşamlar kızlar sonunda evden girebildim nete bu gün sabahtan akşama kadar iş icin yolculuklar yaptım
Sabah bişey yenedim õglene ksdsr bol su içtim õglen seçenegim yoktu ezogelin çorba ve fırında tavuk pilav vardı çorba ve tavuk yedim pilavdan çatalla bi iki kere aldım ekmek hiç yemedim, ardından yeşil çay içtim akşam sadece 1 yumurta yesillik ve domates, maydanozla sata yaptım onu yedim sanırım iui bi menüydü

Spor yapmadan biraz zor olucak ama ahdettim bu kiloyu vericem, yogurt kürüne devam ediyorum ve faydadını gõrdüm, õnerebileceginiz başka kürler veya hani kısa zamanda yapabilecegim ama kalori harcattiran bi spor veya hareket

canım şimdi yaptım beni izleyenler görebilecek şekilde son halimin tesmi yoktu yalnız o yüzden onu koymadım
Kaptanım 10 yaş atmışsın en azından
Afiyet olsun canım güzel olmuş...
Ben bugun sadece 1 öğün yedim k3pekli yogurtlu makarna. Bolca su ictim simdi 1 sast yuruyus yaptim bitti, aletlere gectim :)
Eh iyi olmuş işte yarın eksi görmen kesinnn.
Oyoğunlukla gayet güzel bi menü olmuş arkadaşım.
Yeni başladıysan diyete 5-10 kilo vermeden spor yapma zaten çok yoğunsun yürüyüş yeter. Kilo vermen durunca (ki duracak) spora başlar duraklama devresiini atlatırsın..

Günaydın kızlar kahvaltı tamam :)

Maydanoz
1 yumurtadan Omlet
2 zeytin
Yarım domates
1 dilim beyaz ekmek
Şekersiz çay

Kahvaltı yapıldı.. Bugün daha sıkı spor yapılacak. Yarın inşallah eksileri görürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…