- 29 Ağustos 2012
- 1.182
- 966
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #145.541
Kizlar gunaydin :)
Yine ben yeni yeni icatlarla karsinizdayim, musait bir 12 gunluk periyotta bunu yapacagim :
Yaz ayları şok diyetlerin yapıldığı aylardandır. 12 günde 10 kilo verdiren rejim listesi ile siz de kısa sürede forma kavuşabilirsiniz.
Diyet boyunca 2 litre su içilmeli.
Akşam 6’dan sonra yemek yasak.
Doktora danışmadan asla uygulanmamalı. Metabolizma hızınıza bağlı olarak diyet boyunca 8-10 kilo verebilirsiniz.
1. Gün
1 litre yoğurt
1 yemek kaşığı ayçiçek yağı
Bitkisel çay veya yeşil çay
2. Gün
4-6 adet greyfurt veya portakal
3. Gün
Az yağlı süzme peynir (250-300 gr)
4.Gün
1 tabak sebze yemeği
5. Gün
100 gram çikolata
6. Gün
1-1,5 kilo kabuksuz elma
7. Gün
300 gram yağlı peynir
Bitki çayı
8. Gün
Sebze salatası
1 litre tuzsuz domates suyu veya 1 kilo domates
9. Gün
400 gram haşlanmış sığır veya tavuk eti
10. Gün
Maydanoz, dereotu, kereviz, ayçiçeği yağı ve biraz tuz ile salatalık, domates, lahana salatası
11. Gün
Az yağlı süzme peynir (250-300 gr)
12.Gün
1 kg taze erik (veya kuru erik 500 gr)
döndüm dün itibariyle:))callan sen naptin ya nerelerdesin, hadi artik geri donmuyor musun diyete aramiza vs?
yoksa memnun musun, boyle mi devam edeceksin?
aynen:)))Evet ve gülmek. Çok gülen insan genç kalır... Mutlu ya!
döndüm dün itibariyle:))
spora başladım t25 ve germe egzerszileri
hedefim sağlıklı beslenip yavaş kilo vermek:))
hızlı olanlar bende işe yaramıyor
düşük glisemik index diyeti yapıyorum,ömür boyu uygulanabilecek bir diyet
B blanche_ea canım sen zaten 22-23 gösteriyosun. Sahi kaç yaşındaydın..( bide 18-20oluyomuşsun fena toslarım dimi) amayok yok en fazla 25
Oh iyi toslamamışım, ama zayıflık ve moral işeyarıyo işte...Ahaha 27 yasimdayim ama tesekkurler :)
Ya cok mutlu oldum valla ama daha zayiflamam gerek citir durmak icin :)Oh iyi toslamamışım, ama zayıflık ve moral işeyarıyo işte...
2 kilo 2 yaş veriyor yada alıyormuş baksana...Ya cok mutlu oldum valla ama daha zayiflamam gerek citir durmak icin :)
cnm diyet listene baktım,bence yapmaYa cok mutlu oldum valla ama daha zayiflamam gerek citir durmak icin :)
cnm diyet listene baktım,bence yapma
bir kere ayçiçek yağı rafine yağ olduğu için zararlı,ben asla yemeklerime dahi koymuyorum,yemeği suyla pişirsem daha iyi
ayçiçek yağı yerine zeytinyağı daha mantıklı ama zeytinyağının da kalorisi yüksek
kilon ne durumda papatyam nasıl gidiyor
kız gene ne icatlarla geldin yahu bu yapılmaz bir diyet sende yapma zaten
bu arada bir çalışma sonucuna baktım, süt ürünlerini çok tüketenler dışkıyla iki kat daha fazla yağ atıyorlarmış ama süt ürünleri az yağlı olsa daha iyi tabi(eğer illa hazır almak gerekiyorsa az yağlısını tüketmek daha iyi,yoksa doğal her zaman daha iyi)yok zaten ben onu su an icin yapmam, belki ileride.
ama yapsam da zaten mesela aycicegi yagi asla yemem; ben hic kullanmiyorum.
zeytinyaginin da kalorisinden korkmuyorum acikcasi sahsen.
bence vucuda yag almak lazim yag verebilmek icin.
morpapatyam sen bu azimle nasıl hala 70 kilolardasın ben sasırıyorumkaptanım inanmassın maşallah diyim 71,4 düm sabah:)
Çok sevindim çünkü yoğurt ayran ve peynirsiz yaşayamam. Bayılırım.bu arada bir çalışma sonucuna baktım, süt ürünlerini çok tüketenler dışkıyla iki kat daha fazla yağ atıyorlarmış ama süt ürünleri az yağlı olsa daha iyi tabi(eğer illa hazır almak gerekiyorsa az yağlısını tüketmek daha iyi,yoksa doğal her zaman daha iyi)
bu arada günlük sütlerin az yağlı olanlarını da üretiyorlar ama bulmak zor
aynen bendee:))Çok sevindim çünkü yoğurt ayran ve peynirsiz yaşayamam. Bayılırım.
Hadi bol bol yağ yak...kızlar kızım uyudu ben hemen spora koşuyorum,başka fırsatım olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?