- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #145.581
O zaman gercekten isini iyi yapıyosun demektir. Hep daha fazlasını yapmak isterken kendini yoruyosun. Sen kendine guven esin, cocuklarïn sana guvensin. Sen kendini sev esin, cocukların seni sevsin. Bu hep boyledir tatlım ya, yuklenme kendine.
Tatlım motivasyon duserse diyet biter biliyorum, hepimiz aynı dertten muzdaribiz. Sen azimle devam et. Biz hep yanındayız sen bizi bırakmadıkca..canım çok iyisin .çok sağol
Dimi farkedilmesi harika bi duygu, tebrikler.bu arada banada kilo vermişsin demeye başladılar çünki göbeğim küçülüyor bende fark ediyorum az şu an için verdiğim kilo ama fark etti bencede en azından tartıda eksi görünce özgüvenim geliyor.
Tatlım motivasyon duserse diyet biter biliyorum, hepimiz aynı dertten muzdaribiz. Sen azimle devam et. Biz hep yanındayız sen bizi bırakmadıkca..
Dimi farkedilmesi harika bi duygu, tebrikler.
O zaman yapıyo sunbu arada ben spor yapamıyorum diyorum ama evden işe yürüyorum en az 2 yada 3 kere 1 km var arası iş yerinde de yürüyorum
O zaman yapıyo sun
Tatlım motivasyon duserse diyet biter biliyorum, hepimiz aynı dertten muzdaribiz. Sen azimle devam et. Biz hep yanındayız sen bizi bırakmadıkca..
Dimi farkedilmesi harika bi duygu, tebrikler.
yaa sürekli yürümeye alışkın olunca 2 haftadır yürümüyorum yaa kendimi çok hantal hissediyorum aman yürüyeyim şunun şurası 2 km cik yok dedim ama bayaa çarptıAman kaptanım sıcakta cıkmayın günes carpar allah korusun daha yeni basına geldi ders almadınmı?
valla bilmem ama bu sıcakta düşünemiyorum bilebir şey soruyum sizce korse giymenin zayıflamaya faydası olurmu ?
öğle tatillerinde yürüyordum ben 5-6 km 1 saat içinde çok iyi oluyordu işe gelince de üzerimi değiştiriyordumama ben tempolu yürümek istiyorum kendimi kaptırıp 5-6 km inşallah oda olur bigün çocuklar büyüyünce
Hic bilmiyorum strec falan sarıyolar sporda ama??bir şey soruyum sizce korse giymenin zayıflamaya faydası olurmu ?
Ya o programlar herseyi fazla hesaplıyoleblebi ve salata kalorisi biraz fazla geldi bana
İnsallah. Ama yavas bile olsa ise yarar.ama ben tempolu yürümek istiyorum kendimi kaptırıp 5-6 km inşallah oda olur bigün çocuklar büyüyünce
yaa sürekli yürümeye alışkın olunca 2 haftadır yürümüyorum yaa kendimi çok hantal hissediyorum aman yürüyeyim şunun şurası 2 km cik yok dedim ama bayaa çarptı
valla bilmem ama bu sıcakta düşünemiyorum bile
öğle tatillerinde yürüyordum ben 5-6 km 1 saat içinde çok iyi oluyordu işe gelince de üzerimi değiştiriyordum
1.00 x 1 Adet Domates 14 kcal (Sil)
- 1.00 x 1 Adet Salatalık 11 kcal (Sil)
- 1.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) 64 kcal (Sil)
- 0.50 x 100gr Sütaş Yarım Yağlı Beyaz Peynir 81 kcal (Sil)
- 5.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin 35 kcal (Sil)
- 2.00 x 1 Avuç (40gr) Sarı Leblebi 310 kcal (Sil)
- 1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası 160 kcal (Sil)
- 1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Taze Fasulye 200 kcal (Sil)
- 1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata 123 kcal (Sil)
- 1.00 x 1 Adet (50gr) İncir 32 kcal (Sil)
Toplam 1107 kalori
- 1.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek 77 kcal (Sil)
leblebi ve salata kalorisi biraz fazla geldi bana
Anca aksam eve donerken olur streci yanında gotur:)bende düşünüyorum bunu ama duşa falan girmeden işe devam edemem bu havada kötü olurum yani terli terli
Aileyle yasamıyosun galiba. Anne baba kocadan cok hesap sorar cunku.valla benim colugum cocugum kocam vs olmadigi icin gayet rahatim, gece 10'da cikiyorum 12 bazen 1'e kadar yuruyorum; canim ne zaman isterse giriyorum eve :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?