Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkeze merhaba kızlar geçmişi daha yarıya kadar okudum ama dayanamadım hepsini okumadan yazayım dedim.bu günki menüm sabah bişey yemeye iş yerinde vakit olmadı öğlen canım çook istedi için döner yedim çok severim duramadım ama ekmeksiz ve pilavsız ayran ve domatesle sonrasında da iki tane kurabiye olmayaydı iyiydi ama ablam yapmış çok güzeldi dayanamadım ama akşamı çok hafif atlatırım çünki yarın tartılcazzz.

canım çok iyisin .çok sağol
Tatlım motivasyon duserse diyet biter biliyorum, hepimiz aynı dertten muzdaribiz. Sen azimle devam et. Biz hep yanındayız sen bizi bırakmadıkca..
Dimi farkedilmesi harika bi duygu, tebrikler.

1.00 x 1 Adet Domates 14 kcal (Sil)

• 1.00 x 1 Adet Salatalık 11 kcal (Sil)
  • 1.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) 64 kcal (Sil)
  • 0.50 x 100gr Sütaş Yarım Yağlı Beyaz Peynir 81 kcal (Sil)
  • 5.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin 35 kcal (Sil)
  • 2.00 x 1 Avuç (40gr) Sarı Leblebi 310 kcal (Sil)
  • 1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası 160 kcal (Sil)
  • 1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Taze Fasulye 200 kcal (Sil)
  • 1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata 123 kcal (Sil)
  • 1.00 x 1 Adet (50gr) İncir 32 kcal (Sil)
  • 1.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek 77 kcal (Sil)

Toplam 1107 kalori

Aman kaptanım sıcakta cıkmayın günes carpar allah korusun daha yeni basına geldi ders almadınmı?
yaa sürekli yürümeye alışkın olunca 2 haftadır yürümüyorum yaa kendimi çok hantal hissediyorum aman yürüyeyim şunun şurası 2 km cik yok dedim ama bayaa çarptı
bir şey soruyum sizce korse giymenin zayıflamaya faydası olurmu ?
valla bilmem ama bu sıcakta düşünemiyorum bile
ama ben tempolu yürümek istiyorum kendimi kaptırıp 5-6 km inşallah oda olur bigün çocuklar büyüyünce
öğle tatillerinde yürüyordum ben 5-6 km 1 saat içinde çok iyi oluyordu işe gelince de üzerimi değiştiriyordum

bende düşünüyorum bunu ama duşa falan girmeden işe devam edemem bu havada kötü olurum yani terli terli

leblebi ve salata kalorisi biraz fazla geldi bana

Canım aralarda beyaz leblebi tercih et. 1 çay bardağı.
Ayrıca menün gayet güzel. Fazla falan değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…