Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok haklsın.89 dan 68 e indim gerisi gelmedi.çok istikrarsızım.başarısızm.hayatımın bi çok alanında böleyim.bu ara bunu çok dert ediyorum.asla yaptığım bir işin sonunu getirmiyorum.iradesizim

Merhaba herkese;
Bu haftaya 76.5 ile baslamistim simdi 75.4 üm.
Yarin her cuma yaptigim gibi tartilacagim akupunktur yaptirdigim yerde. Bakalım vucut yagi yuzde kac azalmis :)
Iki gündür denetim geciriyorum ve foruma pek giremiyorum. Insallah yarından sonra bitecek...

çok haklsın.89 dan 68 e indim gerisi gelmedi.çok istikrarsızım.başarısızm.hayatımın bi çok alanında böleyim.bu ara bunu çok dert ediyorum.asla yaptığım bir işin sonunu getirmiyorum.iradesizim
Begene tıkladım ama hic begenmedim yazdıklarını, okadar kiloyu verebildiysen iradesiz bi insan olamazsın sen. Kendine haksızlık etme ve inan. Ayrıca kadın isterse herseyi basarır. Ben bunu bilir bunu soylerim.
Bravo canım

slm kizlqr bu ara fazla giremiyorum isler cok yogun
sabah
bi haslanmos yumurya
bi dilim ekmek
5 adet zeytin
ara
bi ceviz
ogle
bi kase mercimek corbasi
bi tabak sebzeli tavuk sote
az yogurt

aksam sadece yogurt yemeyi dusunuyorum

çok tiren kaçırdım.buara işimle ilgili çok takıyorum herşeyi

bazen kendimi ne evime ne eşime ne çocuğuma nede işime faydalı hissetmiyorum.herşeyi yarım yapıyorum gibi geliyor

çok tiren kaçırdım.buara işimle ilgili çok takıyorum herşeyi

bazen kendimi ne evime ne eşime ne çocuğuma nede işime faydalı hissetmiyorum.herşeyi yarım yapıyorum gibi geliyor
O zaman gercekten isini iyi yapıyosun demektir. Hep daha fazlasını yapmak isterken kendini yoruyosun. Sen kendine guven esin, cocuklarïn sana guvensin. Sen kendini sev esin, cocukların seni sevsin. Bu hep boyledir tatlım ya, yuklenme kendine.

kız bende bisey yedin sandım allahiım yaaa..
Bu gojiberry ise yarıyomu?

yalan yanlis haber dolu tabii internet.

dun annem bana birkac link gondermis, yok efendim iste su kadar zayifladim bu kadar zayifladim.

guya metabolizmayi 4 katina cikariyormus bilemedim.
Hıı o linki biliyom ayda verilen ucuk kilolar ki mumkun degil. Ama iste kafa karıstırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…