- 25 Aralık 2008
- 919
- 874
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #145.561
morpapatyam sen bu azimle nasıl hala 70 kilolardasın ben sasırıyorum
ben senin en kısa zamanda 5li kilolarda görürüm diye düşünüyordum
azimlisin ama bbir devamlı olsan şimdi 55tin
bence artık karar al ve asla vazgeçme
Begene tıkladım ama hic begenmedim yazdıklarını, okadar kiloyu verebildiysen iradesiz bi insan olamazsın sen. Kendine haksızlık etme ve inan. Ayrıca kadın isterse herseyi basarır. Ben bunu bilir bunu soylerim.çok haklsın.89 dan 68 e indim gerisi gelmedi.çok istikrarsızım.başarısızm.hayatımın bi çok alanında böleyim.bu ara bunu çok dert ediyorum.asla yaptığım bir işin sonunu getirmiyorum.iradesizim
Bravo canımMerhaba herkese;
Bu haftaya 76.5 ile baslamistim simdi 75.4 üm.
Yarin her cuma yaptigim gibi tartilacagim akupunktur yaptirdigim yerde. Bakalım vucut yagi yuzde kac azalmis :)
Iki gündür denetim geciriyorum ve foruma pek giremiyorum. Insallah yarından sonra bitecek...
Afiyet olsun canım cok iyi olmusslm kizlqr bu ara fazla giremiyorum isler cok yogun
sabah
bi haslanmos yumurya
bi dilim ekmek
5 adet zeytin
ara
bi ceviz
ogle
bi kase mercimek corbasi
bi tabak sebzeli tavuk sote
az yogurt
aksam sadece yogurt yemeyi dusunuyorum
Begene tıkladım ama hic begenmedim yazdıklarını, okadar kiloyu verebildiysen iradesiz bi insan olamazsın sen. Kendine haksızlık etme ve inan. Ayrıca kadın isterse herseyi basarır. Ben bunu bilir bunu soylerim.
Bravo canım
çok iyi
yüz sarkmasın diye botox :))) şaka bir tarafa, güneş ve stres çok yaşlandırıyor;bunlardan olabildiğince kaçınmak lazım
bir de sporu eklersek, ohhhEvet ve gülmek. Çok gülen insan genç kalır... Mutlu ya!
O zaman gercekten isini iyi yapıyosun demektir. Hep daha fazlasını yapmak isterken kendini yoruyosun. Sen kendine guven esin, cocuklarïn sana guvensin. Sen kendini sev esin, cocukların seni sevsin. Bu hep boyledir tatlım ya, yuklenme kendine.çok tiren kaçırdım.buara işimle ilgili çok takıyorum herşeyi
bazen kendimi ne evime ne eşime ne çocuğuma nede işime faydalı hissetmiyorum.herşeyi yarım yapıyorum gibi geliyor
Ah nassılda unutmusum (yapmaya gonul olmayınca) :)bir de sporu eklersek, ohhh
Aman kaptanım sıcakta cıkmayın günes carpar allah korusun daha yeni basına geldi ders almadınmı?kızlar selam sabahtan beri dışarda işlerim vardı odama yeni geldim sıcakta biraz yürüyeyim dedim herzaman çok rahat yürüdüğüm yol perişan etti beni yahuu
İyi yapmıssın uzun ve ac saatlere hazırlık olmus. Ne yedin ben pek meraklıyim ya catlarım hep.Kizlar oglen ben de biraz fazla yedim, yarina guc olsun diye.
Aksama da spora gidecegim :)
kız bende bisey yedin sandım allahiım yaaa..Yazayim zaten dukkani kapadim :)
Sabah 9 : 2 hurma, 1 filtre kahve
10.30 : yarim yemek kasigi gojiberry
12.15 : Uzeri mantarli ve peynirli izgara tavuk (200 gram), haslanmis brokoli
14.00 : 1 paket findik(68 gram)
Findiga zorladim kendimi ama yarina hazirlik :)
kız bende bisey yedin sandım allahiım yaaa..
Bu gojiberry ise yarıyomu?
İlahi tatlım ya :)))bilmem oyle diyorlar :)
İlahi tatlım ya :)))
Hıı o linki biliyom ayda verilen ucuk kilolar ki mumkun degil. Ama iste kafa karıstırıyoyalan yanlis haber dolu tabii internet.
dun annem bana birkac link gondermis, yok efendim iste su kadar zayifladim bu kadar zayifladim.
guya metabolizmayi 4 katina cikariyormus bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?