- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #145.601
yok ya kendine böyle yüklenmeçok haklsın.89 dan 68 e indim gerisi gelmedi.çok istikrarsızım.başarısızm.hayatımın bi çok alanında böleyim.bu ara bunu çok dert ediyorum.asla yaptığım bir işin sonunu getirmiyorum.iradesizim
valla benim colugum cocugum kocam vs olmadigi icin gayet rahatim, gece 10'da cikiyorum 12 bazen 1'e kadar yuruyorum; canim ne zaman isterse giriyorum eve :)
tabii çoluk çocuk ,kocanın falanda ayrı bi güzelliği var ama hepsi senden bişeyler bekliyor isteristemez kendi başına hareket özgürlüğü biraz kalkıyo özgürken yaşa istediğin gibi
yok ya kendine böyle yüklenme
cok azimlisin ama bu azimle aslında 55i bile en yakın zamanda görürsün
baskası olsa karısmam ama senin nekadar kararlı olduğunu bbildiğim için,ne zamandır seni takip ettiğim için bu yorumu yaptım
bir de sürekli olsa dağları devirirsin
bende de devam problemi var; bu ara kendimi şöyle motive ediyorum (gerçi bu ara tatlı hamurişi kızartma ve paketli gıda harici seyler yemeğe odaklandm,yoksa porsiyonlarım küçük değil) zayıf bir beden gözümün onune getiriyorum ve onu ne kadar cok istediğimi hayal ediyorum...devamlılık için en önemli şey azim..azim içinde motivasyon
nekadar cok istediğimizi hatırlarsak başarabiliriz
sen de ben de !!
Kaymaksız yoğurt alıyorum kendim yapacaksam sutun kaymagını alıp ole yoğurt yapıyorum sizce doğrumu bu yaptığım diyet içinAfiyet olsun canım cok iyi olmus
çok haklsın.89 dan 68 e indim gerisi gelmedi.çok istikrarsızım.başarısızm.hayatımın bi çok alanında böleyim.bu ara bunu çok dert ediyorum.asla yaptığım bir işin sonunu getirmiyorum.iradesizim
bende ara ara kendime çok yükleniyorum ama hep kendimize yapıyoruz zararı bize pozitif olmak en iyisiçok tiren kaçırdım.buara işimle ilgili çok takıyorum herşeyi
bazen kendimi ne evime ne eşime ne çocuğuma nede işime faydalı hissetmiyorum.herşeyi yarım yapıyorum gibi geliyor
bu aralar acayip sıcak kavruluyo her yerkızlar selam sabahtan beri dışarda işlerim vardı odama yeni geldim sıcakta biraz yürüyeyim dedim herzaman çok rahat yürüdüğüm yol perişan etti beni yahuu
sporu bi eklesek muthiş olacak amabir de sporu eklersek, ohhh
olmuyomuş canım kasları zayıflattıgı için uzun sure kullanımdan kaçının diyo dr larbir şey soruyum sizce korse giymenin zayıflamaya faydası olurmu ?
agzından bal damlıyoKIZLAR GÜN GELECEK SADECE DİLEDİĞİMİZ HERŞEYİ YİYEBİLMEK İÇİN SPOR YAPACAĞIZ :)))
O KADAR ZAYIF OLACAĞIZ YANİ
canım sabah kahvaltına yeşillikte ekle çok faydalı oluyo1.00 x 1 Adet Domates 14 kcal (Sil)
- 1.00 x 1 Adet Salatalık 11 kcal (Sil)
- 1.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) 64 kcal (Sil)
- 0.50 x 100gr Sütaş Yarım Yağlı Beyaz Peynir 81 kcal (Sil)
- 5.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin 35 kcal (Sil)
- 2.00 x 1 Avuç (40gr) Sarı Leblebi 310 kcal (Sil)
- 1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası 160 kcal (Sil)
- 1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Taze Fasulye 200 kcal (Sil)
- 1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata 123 kcal (Sil)
- 1.00 x 1 Adet (50gr) İncir 32 kcal (Sil)
Toplam 1107 kalori
- 1.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek 77 kcal (Sil)
agzından bal damlıyo
rahatça alışveriş yapmak için değerBence waffle rahat yiyebilmek için zayıflamaya değer. Sizce de öyle değil mi :)))
EVEEEEETTTT :))))rahatça alışveriş yapmak için değer
elbisenin bizi seçmesi değil bizim elbiseyi secmemiz için değer
inşallah spor yaparken ikizler yürüteçleriyle üztüme üstüme geliyolarama ben tempolu yürümek istiyorum kendimi kaptırıp 5-6 km inşallah oda olur bigün çocuklar büyüyünce
canım küçük punto ile yazmak gerekiyo mesajlarıEVEEEEETTTT :))))
O PEMBİŞ ELBİSE İÇİN
KIRMIZI KURDELALI BLAZER CEKET İÇİN :)))
FENA GAZA GELDİM ŞİMDİİİİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?