Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok haklsın.89 dan 68 e indim gerisi gelmedi.çok istikrarsızım.başarısızm.hayatımın bi çok alanında böleyim.bu ara bunu çok dert ediyorum.asla yaptığım bir işin sonunu getirmiyorum.iradesizim
yok ya kendine böyle yüklenme
cok azimlisin ama bu azimle aslında 55i bile en yakın zamanda görürsün
baskası olsa karısmam ama senin nekadar kararlı olduğunu bbildiğim için,ne zamandır seni takip ettiğim için bu yorumu yaptım
bir de sürekli olsa dağları devirirsin
bende de devam problemi var; bu ara kendimi şöyle motive ediyorum (gerçi bu ara tatlı hamurişi kızartma ve paketli gıda harici seyler yemeğe odaklandm,yoksa porsiyonlarım küçük değil) zayıf bir beden gözümün onune getiriyorum ve onu ne kadar cok istediğimi hayal ediyorum...devamlılık için en önemli şey azim..azim içinde motivasyon
nekadar cok istediğimizi hatırlarsak başarabiliriz
sen de ben de !!

tabii çoluk çocuk ,kocanın falanda ayrı bi güzelliği var ama hepsi senden bişeyler bekliyor isteristemez kendi başına hareket özgürlüğü biraz kalkıyo özgürken yaşa istediğin gibi

valla benim colugum cocugum kocam vs olmadigi icin gayet rahatim, gece 10'da cikiyorum 12 bazen 1'e kadar yuruyorum; canim ne zaman isterse giriyorum eve :)

tabii çoluk çocuk ,kocanın falanda ayrı bi güzelliği var ama hepsi senden bişeyler bekliyor isteristemez kendi başına hareket özgürlüğü biraz kalkıyo özgürken yaşa istediğin gibi

blanche sana yazmıştım altıyı unutmuşum yine

teşekkür ederim hayatım.çok doğru dediklerin

çok haklsın.89 dan 68 e indim gerisi gelmedi.çok istikrarsızım.başarısızm.hayatımın bi çok alanında böleyim.bu ara bunu çok dert ediyorum.asla yaptığım bir işin sonunu getirmiyorum.iradesizim

Canım o kadar kilo vermişsin başarısızım demen beni çok şaşırttı ya. Kendine haksızlık ediyorsun.

çok tiren kaçırdım.buara işimle ilgili çok takıyorum herşeyi

bazen kendimi ne evime ne eşime ne çocuğuma nede işime faydalı hissetmiyorum.herşeyi yarım yapıyorum gibi geliyor
bende ara ara kendime çok yükleniyorum ama hep kendimize yapıyoruz zararı bize pozitif olmak en iyisi

canım sabah kahvaltına yeşillikte ekle çok faydalı oluyo

bende aynı siteden 2013 bu yana kalori takibi yapıyorum

ama ben tempolu yürümek istiyorum kendimi kaptırıp 5-6 km inşallah oda olur bigün çocuklar büyüyünce
inşallah spor yaparken ikizler yürüteçleriyle üztüme üstüme geliyolar ilgi çekmeye çalışıyolar tabi benim spor güme gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…